Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 13:30)
na mes per salti neinam niekur,man atrodo kad virsutei dantukai kalasi nes pradejo viduriuoti vat.mes tai hipp geriam,aptamil mum netiko

O as kiek LT isbandziau tai sitas geriausias buvo, dabar kitokio visai negeria, nupirkau Aptamil1 ir negere o pradejo taskyt visur biggrin.gif ji jau tokia pas mane, jei kas netinka tai neikisi niekaip biggrin.gif
O manoji ko tai vemalioja po biskuti ir vakar apsividuriavo, tai gal irgi ka nors uzauginsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalile82: 05 vasario 2009 - 12:36
QUOTE(Kalile82 @ 2009 02 05, 12:37)
Oi nezinau, manoji MP dziaugesi tik 6sav.  schmoll.gif o kosiu tai suvalgo taip: ryte avizu apie130ml ir duodu apie 100ml.misinuko, pietums apie100ml. darzoviu ir 100ml. misinuko, pavakariu 120ml vaisiu ir likusi dalis pienuko, tik vakare visa porcija pienuko gauna smile.gif  Tai as nzn ar cia gerai ar ne???? biggrin.gif

Koses kiekis, kuri suvalgo mazylis turetu buti toks, kad po jos nereiktu gerti misinuko. Jei jus primaitinima pradejot nuo 4 men (mano situacija analogiska jusiskei del MP nebuvimo), tai 6 men vaikucio valgiarastyje per diena turetu buti 2 koses ( darzoviu ir kruopu), kurios jau visiskai, o ne dalinai pakeicia maitinima misinuku.

QUOTE(olik @ 2009 02 05, 12:55)
Visoje literatūroje rašo, kad tokie mažiukai 5 kartus turi valgyti ir naktį jau miegoti.

Na, po konsultacijos pas neurologe, buvo patvirtinta mano nuojauta, kad labai normalu, jei mazylis per nakti prabunda net 5 kartus. Iki metu laiko vaikutis gali prabusti nuo 5 iki 8 kartu ir tai vadinama normaliu kudikio miego ritmu. Aisku, tik jei jis po tokios nakties prabunda linksmas ir zvalus. Apie mamos rytmeti nekalbu smile.gif
Atsakyti
oho panele kokia biggrin.gif mano tai vyrukas viska valgo ,buna pavalges ir dar i mano lekste lipa lotuliukas.gif
jus susitvarket pasalpas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 05, 13:36)
Koses kiekis, kuri suvalgo mazylis turetu buti toks, kad po jos nereiktu gerti misinuko. Jei jus primaitinima pradejot nuo 4 men (mano situacija analogiska jusiskei del MP nebuvimo), tai 6 men vaikucio valgiarastyje per diena turetu buti 2 koses ( darzoviu ir kruopu), kurios jau visiskai, o ne dalinai pakeicia maitinima misinuku.
Na, po konsultacijos pas neurologe, buvo patvirtinta mano nuojauta, kad labai normalu, jei mazylis per nakti prabunda net 5 kartus. Iki metu laiko vaikutis gali prabusti nuo 5 iki 8 kartu ir tai vadinama normaliu kudikio miego ritmu. Aisku, tik jei jis po tokios nakties prabunda linksmas ir zvalus. Apie mamos rytmeti nekalbu smile.gif

Nu tada bandysim pienuko jau neduoti, bet ji nelabai daug tu kosiu suvalgo kazkodel, ir skanias padarau ir vistiek nevalgo g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalile82 @ 2009 02 05, 13:39)
Nu tada bandysim pienuko jau neduoti, bet ji nelabai daug tu kosiu suvalgo kazkodel, ir skanias padarau ir vistiek nevalgo g.gif  doh.gif

Is tiesu, as parasiau kaip turetu buti, bet juk praktika daznai neatitinka realybes, tai darykit taip kaip sako jusu motiniska nuojauta ir dukrytes poreikiai smile.gif
Atsakyti
na mes pienuka valgome tik 4vakaro ir kai einam mieguciu 23val,
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 13:38)
oho panele  kokia biggrin.gif  mano tai vyrukas viska valgo ,buna pavalges ir dar i mano lekste lipa lotuliukas.gif
jus susitvarket pasalpas? smile.gif

Cia visa i teti, nes as tai viska valgau man tas pats, o tas tai to nanoriu tas neskanu biggrin.gif nu zodziu... Pasalpos jau po biski juda atejo del child benefit siandien, ir as dar visokiu kitokiu daug pripildziau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 05, 13:42)
Is tiesu, as parasiau kaip turetu buti, bet juk praktika daznai neatitinka realybes, tai darykit taip kaip sako jusu motiniska nuojauta ir dukrytes poreikiai smile.gif

Tas tai taip, bet as manau gal reikia po biskuti mazinti ta pienuka tai kai supras kad pienuko nera prades daugiau kosia valgyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 13:44)
na mes pienuka valgome tik 4vakaro ir kai einam mieguciu 23val,

tai jau jus saunuoliai 4u.gif O kiek taviskis sveria?
Atsakyti
o uzsipildei working tax credit arbe child tax credit,ten duoda po 500-600 i menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 13:52)
o uzsipildei    working tax credit arbe child tax credit,ten duoda po 500-600 i menesi biggrin.gif

Aha pildziau ir income support, ir buto konsulinio prasiau, zodziu imu viska ka galima, gana cia 5metus sedeti ir nieko negauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalile82 @ 2009 02 05, 11:50)
Cia visa i teti, nes as tai viska valgau man tas pats, o tas tai to nanoriu tas neskanu  biggrin.gif nu zodziu... Pasalpos jau po biski juda atejo del child benefit siandien, ir as dar visokiu kitokiu daug pripildziau biggrin.gif
Papildyta:

Tas tai taip, bet as manau gal reikia po biskuti mazinti ta pienuka tai kai supras kad pienuko nera prades daugiau kosia valgyt biggrin.gif
Papildyta:

tai jau jus saunuoliai 4u.gif O kiek taviskis sveria?

ugis tai 74 o kiek sveria nzn reikes eiti pasisvertigal turi skipe atsiunciau foto smile.gif
Papildyta:
thumbup.gif
QUOTE(Kalile82 @ 2009 02 05, 11:55)
Aha pildziau ir income support, ir buto konsulinio prasiau, zodziu imu viska ka galima, gana cia 5metus sedeti ir nieko negauti lotuliukas.gif

thumbup.gif teisingai mes ir tai pat
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 13:58)
ugis tai 74 o kiek sveria nzn reikes eiti pasisvertigal turi skipe atsiunciau foto smile.gif
Papildyta:
thumbup.gif
thumbup.gif teisingai mes ir tai pat

neturiu blush2.gif
Atsakyti
aiskiukas
Atsakyti