Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(olik @ 2009 02 05, 12:55)
O mes stengiamės valgyti kas 4 valandas, bet labai sunkiai ištveria blink.gif . Be to valgo po 200 ml mišinio ir košių.Ir dar naktį keliasi kas 4 valandas doh.gif , jei duodu vakare košės tai vieną kartą atsikelia o jei mišinio tai du kartus naktį keliasi.Žodžiu siaubas, valgo daug ir nepasotinamai.Džiugina tik tai, kad svoris jos mažas 7800 g. tai dar galiu leisti valgyti, bet vis tiek naktį jau pamiegot galėtų,nors 6 val išmiegot. Visoje literatūroje rašo, kad tokie mažiukai 5 kartus turi valgyti ir naktį jau miegoti.

kokia šaunuolė mergytė!Man labai patinka vaikučiai turintys apetitą 4u.gif Kai sūnus buvo mažiukas prisikariavau aš su juo,dėl nevalgymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 05, 14:05)
kokia šaunuolė mergytė!Man labai patinka vaikučiai turintys apetitą 4u.gif Kai sūnus buvo mažiukas prisikariavau aš su juo,dėl nevalgymo doh.gif

Aha kai nevalgo blogai o kai per daug irgi nekas tai kur rasti ta aukso viduriuka??? g.gif Nu tokia skania darzoviene padariau, kad net pati uzsimaniau, tai ziuresiu ar manoji valgys ar vel burgst prades doh.gif
Atsakyti
kaip darei ko dejei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 14:26)
kaip darei ko dejei? smile.gif

morkyciu bulvyciu ir vistytes, labai skanu, biski druskytes ir to sultinuko kur vistyte vire, super skonis biggrin.gif
Atsakyti
as ir taip darau,siandien vista,morkytes,bulvytes,kompusciukas,zirniukai:)
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 14:52)
as ir taip darau,siandien vista,morkytes,bulvytes,kompusciukas,zirniukai:)

Nu as sakau taigi skanu o mano kai uzeina durnavojimas tai nieko nevalgo tai vos ne vos kokia80 ml sumaitinu ir baigiasi viskas biggrin.gif doh.gif nu bet ga siandien valgys
Atsakyti
manajam tik duok o jei ir as kazka valgau tai maivosi kad jis skaniau valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 05, 11:06)
Mes iki siol irgi valgydavom kas 3 val, dabar valgom kas 3,5 arba kas 4 val, priklauso nuo suvalgyto maisto kiekio smile.gif

Ačiū mamytės 4u.gif Bandysiu dukrelę maitinti rečiau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 14:56)
manajam tik duok o jei ir as kazka valgau tai maivosi kad jis skaniau valgo lotuliukas.gif

tai as maciau kad vyrukas kaip turi but 4u.gif bet nieko uzaugsim ir mes lotuliukas.gif neesam jau visai mazos, beveik 9kg, tik gal kaip mergyte tai smulkesniu kauliuku biski biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 05, 14:59)
Ačiū mamytės 4u.gif Bandysiu dukrelę maitinti rečiau essen.gif

Yra toks posakis: Pabandyk ir tau pavyks 4u.gif viskas bus gerai, pradzioj gal sunkiau kol pripras o po to viskas susitvarkys lotuliukas.gif
Atsakyti
nu joa vyrukai dideni:)
manasis ir gyme 3.700 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalile82 @ 2009 02 05, 15:01)

Yra toks posakis: Pabandyk ir tau pavyks 4u.gif viskas bus gerai, pradzioj gal sunkiau kol pripras o po to viskas susitvarkys lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 05, 15:02)
nu joa vyrukai dideni:)
manasis ir gyme 3.700 smile.gif

Mano tai 3173 ir 51cm tai va jau visi 500g o tokiem leleiukam daug reiskia
Atsakyti