Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(debesiuke:) @ 2009 02 25, 17:27)
Na pernai teko būti pamergėle vestuvėse, tai mums buvo pasakyta kad turi būti raudona, ilga, lengvai krentanti suknelė. Tikrai nesigavo mišrainė lotuliukas.gif  Ir visų tas raudonas atspalvis panašus buvo ir stilius (nes nei viena neapsirengė kokios tortinės pūstos suknelės ar trumpos).
Dabar ir man ta pati bėda, kad negaliu visų sukviesti į krūva. Tai manau paprasčiausia būtų nurodyti raudoną spalvą. Bet pati jau du kartus buvau raudona pamergė, tai savo pulkelio noriu kitokio biggrin.gif  Irgi mąstau apie geltona. Tik bijau, kad ta geltona labai įvairių atspalvių būna ir ryškumo...

atsimenu kai pati buvau pamerge ir kirpykloj kai dare makiaza tai klause kokios spalvos suknele (maniske buvo lasisines) tai sako aciu dievui, sako labai sunku kai buna geltona suknele nes geltona spalva labai nedaug kam tinka prie veido unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2009 02 25, 16:27)
Na pernai teko būti pamergėle vestuvėse, tai mums buvo pasakyta kad turi būti raudona, ilga, lengvai krentanti suknelė. Tikrai nesigavo mišrainė lotuliukas.gif  Ir visų tas raudonas atspalvis panašus buvo ir stilius (nes nei viena neapsirengė kokios tortinės pūstos suknelės ar trumpos).
Dabar ir man ta pati bėda, kad negaliu visų sukviesti į krūva. Tai manau paprasčiausia būtų nurodyti raudoną spalvą. Bet pati jau du kartus buvau raudona pamergė, tai savo pulkelio noriu kitokio biggrin.gif  Irgi mąstau apie geltona. Tik bijau, kad ta geltona labai įvairių atspalvių būna ir ryškumo...

Sutinku, kad geltona turi atspalviu bet tikrai maziau nei pvz zydra rolleyes.gif, pernai buvau vestuvese tai buvo liepta apsirenkti zydrai smile.gif , viskas but buve gerai bet kaikurios pamerges zydra isvaizdavo elektrik ar melynos spalvos tai net tie atspalviai nors buvom "zydros" nesiderino unsure.gif Gavosi melyna kose blink.gif Sutinku kad raudona spalva yra lengviausia iseitis, bet ji yra taip atsibodusi g.gif Ir vasara noretusi lengvesniu spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 25, 16:13)
siandien maciau parduotuveje tas sukneles, tikrai grazios ir kaina  thumbup.gif tik man pasirode spalvyte per tamsi? kazin kaip dienos sviesoj bendras vaizdas butu? smile.gif

Na dienos sviesoje visai nieko atrodo, bet aisku nera sviesu. Na bet man asmeniskai jau pabodusios vien rozines, geltonos, raudonos spalvos. O kartais kai pavartau zurnala koki ir pamatau izymybiu vestuves,kai nera sviesiu spalvu, yra tamsios pamergiu suknytes,tai man taip grazu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 02 25, 23:15)
Sutinku, kad geltona turi atspalviu bet tikrai maziau nei pvz zydra rolleyes.gif, pernai buvau vestuvese tai buvo liepta apsirenkti zydrai smile.gif , viskas but buve gerai bet kaikurios pamerges zydra isvaizdavo elektrik ar melynos spalvos tai net tie atspalviai nors buvom "zydros" nesiderino unsure.gif Gavosi melyna kose blink.gif Sutinku kad raudona spalva yra lengviausia iseitis, bet ji yra taip atsibodusi g.gif Ir vasara noretusi lengvesniu spalvu 4u.gif

Man kažkaip elektrik ar mėlyna visai į žydros apibrėžimą netelpa blink.gif Ten jau pamergės geros, jei taip sugalvojo...
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 02 25, 22:15)

Tai turbut riekejo kiekvienai pamergei parodyti kas yra ta zydra spalva, nes ne visos supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 27, 12:47)
Tai turbut riekejo kiekvienai pamergei parodyti kas yra ta zydra spalva, nes ne visos supranta smile.gif

kiekviena spalva turi labai daug atspalvių smile.gif netgi raudona raudonai nelygu ax.gif ir kuomet pamerges renkasi sukneles atskirai tai tikrai daznai gaunasi taip, kad spalva lyg ir tokia pat, bet atspalviai labai skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 02 26, 18:55)
Man kažkaip elektrik ar mėlyna visai į žydros apibrėžimą netelpa  blink.gif Ten jau pamergės geros, jei taip sugalvojo...

Na kai su pirstuku nepabaksnoji ir neparodai laukt gali visko doh.gif Bet nesitikiu per savo vestuves ir as stebuklo vistiek atsiras kuri nors ne i tema biggrin.gif Viskas but gerai jei iseitu susiburt ir parodyt bet deja unsure.gif Taip atsitinka kai musu liaudis po platu pasauli issibarscius lotuliukas.gif Tada ir tenka lauzyt galva kaip padaryt kad daugmaz panasios spalvos butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 02 27, 23:35)
Na kai su pirstuku nepabaksnoji ir neparodai laukt gali visko doh.gif Bet nesitikiu per savo vestuves ir as stebuklo vistiek atsiras kuri nors ne i tema biggrin.gif  Viskas but gerai jei iseitu susiburt ir parodyt bet deja unsure.gif Taip atsitinka kai musu liaudis po platu pasauli issibarscius lotuliukas.gif Tada ir tenka lauzyt galva kaip padaryt kad daugmaz panasios spalvos butu g.gif

Mano irgi išsibarsčiusios doh.gif Net neįsivaizduoju ką su jom daryt...
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 02 28, 00:47)
Mano irgi išsibarsčiusios  doh.gif  Net neįsivaizduoju ką su jom daryt...

Na manau pirmausia paciom tiksliai zinot ko norim (as dar pati nezinau doh.gif ). tada paskambint kiekvienai po kokius 3 kartus ir pakartot smile.gif ir viltis kad gal suprato thumbup.gif
Atsakyti
Na mano mergytes irgi issibarsciusios, bet kazkaip sutarem, kad as upirksiu medziaga, o jos pasisius. kadangi vestuves tik rugseji, o i lt vasara tikrai gris, tai kazakip viskas paprasta, po kol kas dar ne viena nesiskunde, o stengiausi su visom nuosirdziai pasikalbet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 13, 17:38)
bet ir nesinori pyktis su jomis, zinot kaip buna tokiu atveju kai ir draugyste isyra del to....  unsure.gif

Jei del tokio dalyku isyra, reiskia - netikra draugyste ir buvo wink.gif
Atsakyti
o aš ilgai ilgai svarsčiau ir visdėlto apsistojau ties raudona spalvyte, ne bordo o ryski atlasine raudona suknyte butu super, tai kad nekiltų kokių nesklandumų žadu nupirkt visom po nedidelį gabalėlį medžiagos ir paprašysiu kad keik įmanoma labiau taikytu atspalvį į mano duotą pavyzduką biggrin.gif heh tikiuos viskas pavyks, maniškės planuoja sukneles siūtis tai mano prašymai tik 2 spalvytė ir ilga o modeliukus tegul jau pagal save žiūri tada neikam nebus pikta thumbup.gif
Atsakyti