Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 16:33)
Nea nebus  biggrin.gif visos istekejusios arba per jaunos visai  lotuliukas.gif
nebus musu vestuvese jokiu tradiciju  ax.gif
Smagu thumbup.gif Man vienas dalykas labai įdomus mastau.gif Kodėl ištekėjusi mergina nebegali būt pamerge? mastau.gif
Draugės sesers vestuvėse, ji ir vyresnioji jos sesuo su vyru buvo pamergė su pabroliu smile.gif Ir nematau tame kažko ne to.
Atsakyti
[/quote=Dieter,2010 01 22, 00:05]
Smagu thumbup.gif Man vienas dalykas labai įdomus mastau.gif Kodėl ištekėjusi mergina nebegali būt pamerge? mastau.gif
Draugės sesers vestuvėse, ji ir vyresnioji jos sesuo su vyru buvo pamergė su pabroliu smile.gif Ir nematau tame kažko ne to.
[/quote]

Na gi tiesiog tradicija tokia smile.gif

O kad nebūčiau ne į temą pasisakiusi, įmetu nuotraukyčių:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 22 sausio 2010 - 01:49
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 21, 14:24)
Vat jusu  atveju buvo tikrai sunku, nes visos pamerges viviskai skirtingu sudejimu ir kai kudutei tinka viskas, o stambesnem niekas netinka, tai nors nusisauk doh.gif  o jus siuvotes ar tiesiog radot nuomos punkte tinkama varianta visosm pamergems? smile.gif

Radom nuomos salone sukneles,svarbiausia buvo ta panele pas kuria krutine didele tai jai tokius isiuvus padare ir suvarstyma sone nes kitaip niekaip schmoll.gif ir padare is tos pacios medziagos platesnes juostas vietoj plonu sleikuciu,antrajai tik tas platesnes juostas prisiuvo,o treciajai lieknutei viskas tiko biggrin.gif tai tiek is patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 22, 01:05)

na seip tradicia netekejusias, kad as ir klausiau gal yra kas labai nori tai kazkaip visos atsake - baik musu dienos jau buvo nera jokio noro lotuliukas.gif tai ir dziaugiuosi nes as nematau reikalo per didelio turet tas pamerges lotuliukas.gif
sita man labai miela wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 22 sausio 2010 - 10:23
user posted image

man asmeniskai graziau skirtingos sukneles bet vienodos spalvos.nesgi kiekvienai merginai skirtinga siknele tinka, zinoma tada su draugem net spalva reiketu derinti, nekiekvienai tinka melyna
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 11:42)
user posted image

man asmeniskai graziau skirtingos sukneles bet vienodos spalvos.nesgi kiekvienai merginai skirtinga siknele tinka, zinoma tada su draugem net spalva reiketu derinti, nekiekvienai tinka melyna

asmeniskai man kraupus vaizdas, ne vienai tas modelis netinka, nebent dar tai paskutinei puse velnio, bet ir nlb doh.gif
Papildyta:

sita man labai miela wub.gif

user posted image
[/quote]
mano mylimiausia spalva siuo metu wub.gif miela wub.gif
Atsakyti
na tos melynos suknytes tai kaip cia pasakius, modeliukas neblogas, spalva gera, bet velgi cia tapati klaida, ne visoms tinka vienodi modeliai
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 21, 18:21)
man tai graziausia, kai medziaga buna vienoda, o modeliukai tiesiog kazkuom panasus, bet neidentiski.

o pas mane pacia pamergiu nebuvo, tai ir bedos nebuvo irnesakyk.gif

Na cia jau kaip kam pagal skoni 4u.gif o cia kai paskaitau tai pas daug ka ju nebuvo arba nebus lotuliukas.gif gal ir ramiau del to, nes nebus pykciu su inoringom pamergem lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(filmukas @ 2010 01 22, 19:00)
na tos melynos suknytes tai kaip cia pasakius, modeliukas neblogas, spalva gera, bet velgi cia tapati klaida, ne visoms tinka vienodi modeliai

Man asmeniskai tos sukneles tikras skuduras. as net kasdien tokios nenesiociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 22, 02:48)

grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 22, 01:48)

sitos abi mielos, jaunatviskos. Ypac virsutinioji, man labai garzu tokios medziagos, atrodo kaip "islieta" ta suknele. thumbup.gif

QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 10:42)
user posted image

vava cia labai taiklus pvz, ka as pries pora lapu norejau pasakyt apie nora pamerges aprengt vienodom suknelem biggrin.gif nu man tai ir kraupu, ir gaila ziuret i zmones, nes viena per stora, kita per kuda... doh.gif
Atsakyti
Na nezianu as kai pamergiu neturesiu tai ir nelabai gilinausi. Bet visgi iskilo klausimas tom kurios jas tures...o uz ju vienodas suknutes mokesite jus? ar tai turetu padaryti pacios pamerges g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 25 sausio 2010 - 11:16
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 11:15)
Na nezianu as kai pamergiu neturesiu tai ir nelabai gilinausi. Bet visgi iskilo klausimas tom kurios jas tures...o uz ju vienodas suknutes mokesite jus? ar tai turetu padaryti pacios pamerges  g.gif

Dažniausiai tai daro pačios pamergės. Ar suknelės būna vienodos ar ne.
Lietuvoje tiek neuždirba žmonės, kad galėtų ir/ar norėtų tai apmokėti smile.gif Čia ne Amerika kaip iš laidos 'Nuotakos siaubūnės', ten yra apmokama viskas. smile.gif
Atsakyti