sveikos nestukes, noriu pasiteirauti jusu kiek kilogramu priaugote?man yra sesi menesiai, ir as jau priaugau 13 kg.ar tai labai daug, akusere tai liepe prisiziureti ir saldumynu nebevalgyti, bet as ju taip noriuir isvis saves nevarzau, su draugemis pasnekejau visos iki gimdymo priaugo nuo17-23kg. kaip jus manot?
cia kaip kam as priaugau per nestuma 32kg, sakyciau labai daug
bet neprrgyvenau nes dabar jau 15kg atsikraciau

labas 
nepergyvenkite del svorio
nestumas toks laikas,kai gali sau leisti valgyti daugiau nei iprastai. jei nori saldumynu,reiskia ju istikruju tau reikia
mane gine irgi baugino,kad jei priaugsiu daug,tai ir leliukas gims didelis,bus sunku gimdyti,paskui sunku bus numesti svori.
kagi jau kai buvo 20savaiciu turejau +10kg
o vaziavau gimdyti su +21kg
ir nieko. vandenys nubego 1val.o 7:40 jau turejau savo brangenybe
lengvas,greitas gimdymas,skaudejo rimtai gal tik valanda,pagimdziau be jokiu dideliu plysimu mazute mergyte tik 3130g,51cm
svoris krito nepastebimai greitai.
pagimdziau balandzio 2d.o iki rudens nukrito visi priaugti kg
dabar sveriu 6kg maziau nei pries nestuma
nesilaikiau jokiu dietu,valgau ka noriu,bet... maitinu savo dukryte,gal todel man svoris visdar krenta?
(o jau nebenoriu,kad kristu,nes MB juokiasi,kad sonkauliai matosi
) mano dukrytei db 9,5men.
tiesa,sutikau savo gine neseniai,tai ji ziurejo i mane apstulbusi

nepergyvenkite del svorio

mane gine irgi baugino,kad jei priaugsiu daug,tai ir leliukas gims didelis,bus sunku gimdyti,paskui sunku bus numesti svori.

kagi jau kai buvo 20savaiciu turejau +10kg

ir nieko. vandenys nubego 1val.o 7:40 jau turejau savo brangenybe

svoris krito nepastebimai greitai.

tiesa,sutikau savo gine neseniai,tai ji ziurejo i mane apstulbusi

Mielosios mamytes
per pirma nestuma priaugau apie 18 kg ir patikekit man tai buvo katastrofa
pries nestuma gal 48kg tik sveriau
dabar laukiuos bet dedu visas pastangas kad nepriaugciau tiek ne sir gimdyt sunku ir pats nestumo galas buna pragaras
linkiu sekmes

per pirma nestuma priaugau apie 18 kg ir patikekit man tai buvo katastrofa
pries nestuma gal 48kg tik sveriau
dabar laukiuos bet dedu visas pastangas kad nepriaugciau tiek ne sir gimdyt sunku ir pats nestumo galas buna pragaras

linkiu sekmes
sveikutes, man jau neuzilgo gimdyti ir as priaugau 20 kg
aisku psichologiskai tei slegia, bet kazkaip stengiuosi neimti i galva poto viska juk galima bus istaisyti ir susigrazinti senasias savo formas
nors visi sako kad neatrodo jog tiek buciau priaugus, kadangi esu auksta tei svoris tolygiai pasiskirstes visur

QUOTE(katkuviene @ 2009 01 14, 15:33)
sveikos nestukes, noriu pasiteirauti jusu kiek kilogramu priaugote?man yra sesi menesiai, ir as jau priaugau 13 kg.ar tai labai daug, akusere tai liepe prisiziureti ir saldumynu nebevalgyti, bet as ju taip noriuir isvis saves nevarzau, su draugemis pasnekejau visos iki gimdymo priaugo nuo17-23kg. kaip jus manot?
Sveika,aš ir jau turiu 10kg(22sav),bet nieko čia nepakeisiu,man beto gulimas režimas,tai manau gimdyt važiuosiu plius 30kg

Labutis
Mum jau 30 sav. ir priaugom 13 kg. Gin. sako, kad jau daug, guodzia tai, kad drauges per nestuma priaugo po 20 ir daugiau kilogramu. Tai va, manau dabar ne laikas save varzyti, ypac kai visko taip norisi

Mum jau 30 sav. ir priaugom 13 kg. Gin. sako, kad jau daug, guodzia tai, kad drauges per nestuma priaugo po 20 ir daugiau kilogramu. Tai va, manau dabar ne laikas save varzyti, ypac kai visko taip norisi

Sveikutes
As tai 6men. turejau tik 5kg pliuse
na o dabar jau kas savaite po 1kg priaugu tai jei taip ir toliau tai tureciau geras balionas pasidaryti
reziume: 34 savaitej turiu 10 kg pliuse. Bet as saves ir neriboju valgau ka noriu ir kada noriu. Juk toks metas kai galime sau praktiskai viska leisti
Nors manau jei labai daug priiaugi tai pagimdyti sunkiau... na teko taip girdeti kiek teisybes nezinau.

Nors manau jei labai daug priiaugi tai pagimdyti sunkiau... na teko taip girdeti kiek teisybes nezinau.
Sveikos,
Mums jau 14 savaiciu, ir as jau spejau riaugti 6,5kg. Susirupinau, nes nenoriu daug issipusti, bus sunku gimdyti, tai nuo vakar nusprendziau eiti i nestukiu mankstas. Labai patiko, tik kad siandien raumenukus skauda
Papildyta:
Su dukryte kai vaiksciojau buvau priaugusi 25kg, mano ugiu tai buvo ziauriai daug(160cm), manau didelis svoris turi itakos gimdymui, man dare cezari.
Mums jau 14 savaiciu, ir as jau spejau riaugti 6,5kg. Susirupinau, nes nenoriu daug issipusti, bus sunku gimdyti, tai nuo vakar nusprendziau eiti i nestukiu mankstas. Labai patiko, tik kad siandien raumenukus skauda

Papildyta:
Su dukryte kai vaiksciojau buvau priaugusi 25kg, mano ugiu tai buvo ziauriai daug(160cm), manau didelis svoris turi itakos gimdymui, man dare cezari.
aciu uz patarimus ir atsakymus, tikrai galutinai nusiraminau, truputi buvau sunerimus, bet manau nieko nepadarysi, kaip yra taip, po gimdymo nukris tie kilogramai kaip mat
sekmes visoms busimoms mamytems

man 22 savaites ir turiu jau plius 11 kg
Nu bet ka padarysiu, tuo labiau kad is pradziu turejau problemu del uzkietejusiu viduriu

NETIESA,kad daug priaugusios sunkiai gimdysit
čia taip gydytojai nori įbauginti nėštukes
paskaitykit mano postą esantį aukščiau
viskas kaip iš vadovėlio
tik svoris buvo +21kg

paskaitykit mano postą esantį aukščiau