Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Man jau 26 savaites ir as turiu +6 kg, dar aisku priiaugsiu, bet manau kad neperdaugiausiai, noreciau su kokiu 12-14kg apsieiti smile.gif esu 164 cm ugio, pries nestuma sveriau 52kg.
Atsakyti
man 25 sav siandien ir tik + 4kg esu, nors per pirmas 20 sav 4kg numeciau.. pradejau su 75kg o dabar 79 kg sveriu... nu siu pirmu tai +32 kg priaugau, bet ten buvo gal 10kg vandenu (pre-eklamsija turejau del to vandenys kaupesi), o dabar nezinau kiek teks priaugi ax.gif
Atsakyti
Pas mane 14sav.svoris -1kg.
Atsakyti
As pritariu Mejjai kad nuo svorio nelabai prikaluso sunku bus gimdyt ar ne as pati buvau priaugus 23 kg ir pagimdziau labai greit per 3 valandas 15 minuciu cia nuo skausmu pradzios iki tol kai jau laikiau ant krutines savo pumpureli wub.gif tad nepergyvenkit nestuke.gif jei norit saldumynu ar ko kito tai vadinasi ir valgykit nes ne tik jus norit o ir maziukas reikalauja is vidaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuviene @ 2009 01 14, 14:33)
sveikos nestukes, noriu pasiteirauti jusu kiek kilogramu priaugote?man yra sesi menesiai, ir as jau priaugau 13 kg.ar tai labai daug, akusere tai liepe prisiziureti ir saldumynu nebevalgyti, bet as ju taip noriuir isvis saves nevarzau, su draugemis pasnekejau visos iki gimdymo priaugo  nuo17-23kg. kaip jus manot?

Man atrodo ,kad sis svoris tikrai nera didelis,pvz man jau prasidejo nuo vakar 40 savaite ir as 23 kg priaugau,nors pati nesuprantu ,kur tas svoris yra,nes labiausiai ,tai pilvukas issiputes,cia gali buti ,kad vandenu daug ar kraujo,o gal vaikiukas didokas g.gif o del saldumynu,tai ,manau,visos mes-nestukes juos megstam ir sunkiai istengiam atsisakyt,tad per daug nepergyvenk,mergyt thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as turbut irgi esu is tu kurios bijo daug priaugti.man dabar jau 17 savaiciu ir esu priaugusi 6kg
Atsakyti
Sveikutės.
As prieš pastodama svėriau apie 60kg. Iki ketvirto mėnesio numečiau 3,5kg (pykinimo ir vėmimo dėka schmoll.gif , gydytoja jau sakė, kad svoris ant ribos) . Dabar sveriu 69kg ir sakė skaiciuoti reikia nuo iki pastojimo buvusio svorio.
Kiek domėjausi svarbiausia nepriaugti paskutinį mėnesį, nes tada kūdikėlis priaugs nereikalingo svorio ir bus didelis, todėl sunkiau gimdysis.
Atsakyti
as priaugau per 39 savaites virs 20, apie 23 kg, jau paskutine savaite nesisveriau, dabar netelpu y savo senus rubus, bet del to nepergyvenu. paskutinem dienom buvo truputy sunkiau judet, sedet, vyras apaudavo kojines ir batus, bet tai buvo malonu, kartais pavargdavau nuo svorio, bet visvien valgiau ko norejau ir nesigailiu del to, kad labai panorejus, svoris nukris. patikekit, dabar jau sunku, nes ne viska galiu valgyt, pati maitinu, leliuka beria, pucia pilveli, man reikia ribot savo maista, todel nera net kuo pasilepint+bemieges naktys, istirps tie kilogramai. buvau backute-meskute, bet pagimdziau per 3 val. leliukas gime 3770 g, buvo daug vandenu.
nestumas-tai ne dietos metas, daug medziagu reikalauja mazas zmogutis, o dietos jam tik kenkia. megaukites nestumu, juk jis daznai nebuna.
Atsakyti
Labutis.As pastojau sverdama 68kg,tai jau nemazai,bet atrodziau normalaus sudejimo.Aisku,kiekvienas priaugtas kg jau aiskiai matesi,nes pradejo augti svoris ne i pivuka,o i sonus,uzpakali doh.gif O uzpakaliukas pas mane visada uch buvo,kriauses figura pas mane smile.gif Labai dziaugiausi,kad 6men mano svoris buvo 7kg,galvojau gal ivyks stebuklas ir daug nepriaugsiu.Bet tik isejau i dekreta,nustojau daug judet,namie pradejau daugiau kramasnoti ir svoris pradejo augt i diena po kg! verysad.gif Per pora men(jau 9men db) priaugau tiek,kad db sveriu beveik 100kg,t.y.30kg per 9 nepilnus menesius...O tai,aisku,dadejo bedu-spaudimas,sirdis pradejo makaluotis,istinusios rankos ir kojos...Ir kiekviena k,kai daktare paklausia kiek sveriu,norisi susmigti i zeme verysad.gif Mamos paklasiau kiek ji su manimi svorio priaugo,tai sake 30kg,bet pati gimiau 3.180 bigsmile.gif Tai ydomu kaip man bus ax.gif Ai,dar vienas dalykas-as visada megau maudytis kontrastiniame duse,tvenkiniuose nakti,zodziu,uzsigrudinus buvau,oda elastinga,maniau man negresia strijos,bet smarkiai klydau...Kiekviena sutruktu 23kg priaugus per 2men unsure.gif Visos slaunys ir net kirksnys nusetos strijom.Siaip,db per daug nepergyvenu,nes vyras supratingas,bet manau antra karta pastojusi stengsiuosi prisiziureti kaip galesiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Per visa nestuma priaugau 27 kg... leliukui jau 3 men greitai, liko tik 2 kg numesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms NESTUKEMS !!! 4u.gif as cia esu naujoke blush2.gif mano pilvukui jau 16savaiciu priaugom 4kg. pries nestuma sveriau 74kg o dabar 78kg. na as nenoreciau priaugti kokiu 20kg, nes man butu sunku ju atsikratyti g.gif , bet svarbiausia manu kad nesvarbu ar 10ar 20kg priaugi svarbu kad pati gerai jaustumeisi wub.gif
Atsakyti
Labukas. As irgi esu naujoke cia ax.gif . Ir sis klausimelis del svorio man labai aktualus. Man 31 savaitele ir priaugau 7 kg. Esu turejusi gimdos kaklelio konizacija pries keleta metu, del to gydytojas liepe labai sekti svori, stengtis nepriaugti daugiau kaip 9-10 kg, kad lelius nebutu labai didelis ir gimdant nekiltu jokiu komplikaciju. Bet dabar ir galvoju, kazin ar itilpsiu i tuos 9-10 kg remus g.gif . Pirma vaikeli gimdziau 4.500 kg svorio, nors tebuvau priaugusi 12 kg. Dabar jau susirupinau paskaicius, jeigu man ka tik isejus i dekretines svoris ims augti kosminiu greiciu, kaip bus per gimdyma? unsure.gif
Atsakyti