Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Pastojau sverdama 47kg. iki 8 savaites numeciau ir sveriau 43kg. Dbr izengiau i 13 savaitele, tai sveriu 44,4 kg smile.gif palyginus mano ugi (157cm) tai atrodau normaliai ir graziai, tik kolkas sunemirus seimyna, kad nesimato pilvuko lotuliukas.gif ir aisku gine liepia priaugti daugiau svorio, bet as valgau kiek noriu ir ka noriu, neriboju saves, bet svoris kas savaite vidutininksai padideja 50gr smile.gif noreciau, kad tas svoris eitu tik i pilvuka, o ne i rankas ir slaunis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes nestuke.gif smile.gif na mums jau 33savaites smile.gif ir as va jau 14kg priaugau,per pirmus trys menesius numeciau 5kg nes pykino neblogai mane,kas antra para draugavau su wc ,buvo geriausias draugas mano wc ir nakti ir diena biggrin.gif o poto jau 4men.atgavau savo svori ir pradejau augt darytis storuliuke kaip sakau meskute ziemine biggrin.gif bet pas mane kg pasiskirste kazkaip pilvukas nestuke.gif smile.gif kojos storesnes,apie krutine is vis tyliu dviem dydziais padidejo smile.gif zandukai apvalus kaip reikiant smile.gif ir kaklas smile.gif o rankos ne storos ir pirstai, dar vis nesioju ziedus savo smile.gif . Pas mane kazkaip keistai net tie kg auga visa pvz menesi ne auga ne auga, paskutini koki savaitgali se tau ir 4kg kokie yra g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Labai faina cia paskaitineti ir nusiraminti, nes pries pora dienu besilankantis pas gydytoja ir issigandau...turiu 25 savaite ir 9 kg pliuse blush2.gif Gydytoja nuteike tikrai neoptimistiskai, net bananu liepe atsisakyti... Juokinga pasidare, nes tikrai esu pries persiryjimus ar naktinius valgymus. Valgau nei daug, nei mazai-o labiausiai tai tiktu pasakymas-tiek kiek ir pries nestuma, tik aisku kiekviena diena, nes iki nestumo galedavau leisti ir pabadauti pora dienu per savaite ax.gif bet skaitant straipsnius apie nesciuju mityba tai galeciau su tom gydytojom ir pasigalineti, nes gi jau geriau ir dabar liksiu nieko geriau nevalgiusi, nei i burna kisiu tai kas man neskanu.Darydama stresa savo kune, darysiu kaskokia itaka ir vaikeliui. nestuke.gif Ir isvis-mano nuomone subjektyvi-organismas pats diktuoja salygas, kuriu turi laikytis biggrin.gif Taip, kad tikrai neapkraukite savo minciu tokiais laikinais dalykais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tesiam tema apie tuos nelemtus ir lemtus kg biggrin.gif

mums vos virs 34 savaiteliu...kol kas +12 kg. Ir taip laikosi nuo 24 sav kazkur. Labai labai keista. nes nuo 14 sav iki 24 sav priaugau +10kg, o nuo 24 sav svoris nebesikeicia, o valgau kaip valgiusi....galvoju, gal mergina is manes lasinukus vagia paslapciom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 29 birželio 2011 - 16:34
15kg. norejau itilpti i 10kg bet nepavyko
Atsakyti
oi mergaites,kaip as jums pavydziu mum 33savaite o jau priaugau 20kg.Net baisu verysad.gif
Atsakyti
blink.gif Priaugau 24 kg bet pasistengus, po metu sveriu kiek sveriau, netgi maziau thumbup.gif
Atsakyti
14 kg, bet po gimdymo greitai jie dingo, nes nerami lelyte buvo, tai mama "aerobika" kartu dare biggrin.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priagau 17 kg. blush2.gif esu gan mazyte 1.60 ugio,tai kai pagimdziau oj,kaip sau negraziai atrodziau,tokia mazyte storoliuke. biggrin.gif o kg labai sunkiai krito,teko ir tableciu lieknejimo griebtis,bet tureta pries nestuma 50 kg svori susigrazinau tik po 2 metu. thumbup.gif dabar laukiuos 12 sav.kol kas nei kiek nepriaugau. mirksiukas.gif ziuresim,kas bus toliau. g.gif na bet as kazkodel pradejau valgyt dazniau bet mazesnem porcijom,o jei buna valgyti nenoriu,tai ir neverciu saves. ax.gif galvoju kad nieko blogo sitame nera.nes kai prisimenu pirma nestuma,tai baisiai visko norejau,viska kimsau ir po daug,niekada niekame saves neribojau,dabar zinau,kad negerai dariau,nes po to visu tu kg,labai sunku buna atsikratyti man. doh.gif
Atsakyti
Priaugau 19 kg doh.gif , dabar praejus 15 men, sveriu tiek pat
Atsakyti
mums 35 savaite, o priaugau jau 20 kg.... blink.gif
Atsakyti
Mums 27 savaitės ir esam priaugę 5 kg ax.gif
Atsakyti