Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Apie 20kg. su visais smile.gif Paskutinieji neštumai būvo sunkesni ir tinimas padarė savo, svoris kilo dienomis blush2.gif Bet po Gimdymo viskas susinormalizavo ir liko visai nedaug atsikratyti kad gryžčiau į savo ankstesnį svorį mirksiukas.gif
Atsakyti
Man prasideda 36 savaitė ir esu priaugusi 11 kg. Norėtųsi mažiau, bet yra kaip yra... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indrulka*: 06 rugpjūčio 2011 - 17:55
QUOTE(*Indrulka* @ 2011 08 06, 17:50)
Man prasideda 36 savaitė ir esu priaugusi 11 kg. Norėtųsi mažiau, bet yra kaip yra... 4u.gif
Bet tai čia visai nedaug. mirksiukas.gif

Aš buvau priaugusi apie 20.
Atsakyti
Gimdyt važiavau su +20 kg doh.gif vaje, kaip aš vargau paskutinėm dienom, užjaučiu kas turi virsšsvorį... Bet iš ligoninės parsivežiau tik pusę tų nelemtų kg, o palaipsniui ir visai grižau į normas, pasilikau tik pora, kad nebučiau per liesa, nes iki nėštumo svoris pagal KMI buvo per mažas, matyt todėl tie kg ir lipo taip prie manęs, per pirmas savaites 5 kg, per Kalėdų ir Naujųjų švenčių maratoną dar 5, neskaitant, kad ir taip soris augo.
Dabar nėštumas įpusėjo ir laimei prisidėjo tik 3kg, tikiuosi taip ir toliau- iš lėto, palengva... nestuke.gif
Atsakyti
25 doh.gif per pirmą mėnesį taip gavos, kad svėriau mažiau nei prieš nestuke.gif , o po kokių pusės metų viskas kaip anksčiau smile.gif
Atsakyti
pirmo nestumo metu priaugau 20kg, 10 kg nukrito ligoninej, dar 5kg gryzus namo po kokios savaites..o tie like 5 taip ir laikesi iki antro pastojimo ax.gif dbr 34 savaite ir jau +14 kg g.gif tikiuosi 20 kg nevirsysiu nestuke.gif
Atsakyti
Kažin ar įmanoma per mėnesį paskutinį dar priaugti daug, nes db turiu 11, labai tikiuosi, kd tilspiu į 14 iki gimdymo, nors daug kas sako, jog nusiteikčiau ir daugiau turėti...
Atsakyti
17kg ax.gif 7 palikau ligoninėj biggrin.gif , kitus 5 ištirpdžiau per pusmetį (nervai juos suėdė verysad.gif ), likę išnyko dar kažkur per metus...
Atsakyti
pakolkas 36 sav yra ir turiu tik 2 kg pliuso smile.gif (bet neesu kudena,turiu virsvosio,taigi lelius manes gal nuvalgys biski lotuliukas.gif )....
Atsakyti
o aš 39 savaitė ir + 7 kg biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau 26 kg. blink.gif Leidau visk1.. kibirais ledus valgiau, saldumynus. Paskui per kelis mentus viską numečiau ir dar daugiau.. buvau kaip šakalys.
Paskui mečiau rukyt ir pradėjau vėl valdyt. Dabar sveriu kaip su pirmu eidama gimdyt. blink.gif
Laukiuosi antro.. 11 savaitė.. tikiuosi priaugti maksimum 5 kg. arba nieko. Pradėjau sveikai matintis, nevalgau saldumynų.. oi tas svoris... doh.gif
Atsakyti
buvo +22kg, bet neatrodziau nenormaliai stora biggrin.gif
Atsakyti