As greitpuodziu kol kas negaliu atsidziaugti

siandien ryte viriau troskinuka, tai kadangi tema vis delto receptu, tai parasysiu kaip dariau:
nuskutau 10 bulviu, supjausciau nedideliais gabaleliais (siek tiek didesni nei sriubai), tada sluoksniavau: puse bulviu dejau i puodo dugna, ant ju kazkur 500-600 g kiaulienos ispjovos supjaustytos kubeliais, tada 2 tarkuotos morkos, tada 1 didelis sukapotas svogunas ir cesnako kokios 6 supjaustytos skilteles, toliau keli lauro lapai, paprasti ir kvapieji pipirai, pora sauksteliu kmynu, kokie 6 saukstai pomidoru padazo, tada druska (pagal skoni, as dejau kazkur apie arbatini sauksteli rupios druskos) ir puse arb. saukstelio cukraus, ant virsaus likusios bulves. Ipyliau 1,5 puodelio vandens (turbut bus kokie 400-500 ml) ir pastaciau virti. Viriau 15 min nuo uzvirimo, gavosi