Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(ritinelis1 @ 2016 02 21, 20:01)
Ar gerai suprantu, kad kai pradeda sviplti svilpukas tik nuo tada skaiciuoju laika?




Taip
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2014 02 04, 16:15)
Vakar gaminau greitpuodyje vistiena su ryziais.Labai greitai ir labai skaniai gavosi thumbup.gif



QUOTE(Oresta3 @ 2014 02 10, 21:27)
Aha vistiena iseina puikiai, ypac kai as darau plova su vistos krutinele, ikaitinu puoda su apiejum, sumetu morkytes su svogunu, pakepu, ten pat pjaustyta krutinele, apkepu ir pacioje pabaigoje, plautus ryzius, viska sumaisau, druskos, pipiru ,kas dar kokiu prieskoniu megsta, (as del problemu su skrandziu negaliu prieskoniais piknaudziaut) verdanciu vandeniu uzpilu, uzdarau, kadangi puodas jau verda spaudimas susidaro labai greitai, ir po 12 min vualia , pietus gatavi. Bet  cia tas laikas kiekvieno puodo ipatumas, pas mane pirmasis 4 l ir 80mPa o kitas 6l ir 140 mPa  tai antrajamviskas isverda greiciau, nes susidaro didesnis slegis ir aisku temperatura mirksiukas.gif



gal galit pasakyt, okiek jūs vandens pilat? nes plovas- tai kaip košė turi būti- kaip atmatuoti, kad sriuba nesigautų ir dar išvirtų, o ne prisviltų?
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2016 02 24, 16:46)
gal galit pasakyt, okiek jūs vandens pilat? nes plovas- tai kaip košė turi būti- kaip atmatuoti, kad sriuba nesigautų ir dar išvirtų, o ne prisviltų?


Na, aš tai košės nelabai mėgstu. Man labiau patinka birus ryžiai. Tad plovui pagaminti naudoju plikytus ryžius, išlaikant proporciją 1:2 ( 1 d. r., 2 d. v.). Apie 10-15 min. su liepsna, tuomet palieku be liepsnos kol slėgis puode nukris ir dangtį galima bus lengvai atidaryti.
Atsakyti
Siandien ir as gavau greitpuodi (tiksliau -rinkinuka is 2 puodu). Pasiskaicius jusu patarimu, planuoju ryt saltiena virt. O siandien pasibandymui bulves viriau. 6 min pasirode vos mazoka, nes vidus kietokas buvo, daviriau paprastai.
Ziuresiu, kaip man seksis susidraugauti su siais puodais. Nes jus paskaicius ir susigundziau nusipirkti:)
Atsakyti