QUOTE(LOOONDA @ 2014 02 04, 16:15)
Vakar gaminau greitpuodyje vistiena su ryziais.Labai greitai ir labai skaniai gavosi
QUOTE(Oresta3 @ 2014 02 10, 21:27)
Aha vistiena iseina puikiai, ypac kai as darau plova su vistos krutinele, ikaitinu puoda su apiejum, sumetu morkytes su svogunu, pakepu, ten pat pjaustyta krutinele, apkepu ir pacioje pabaigoje, plautus ryzius, viska sumaisau, druskos, pipiru ,kas dar kokiu prieskoniu megsta, (as del problemu su skrandziu negaliu prieskoniais piknaudziaut) verdanciu vandeniu uzpilu, uzdarau, kadangi puodas jau verda spaudimas susidaro labai greitai, ir po 12 min vualia , pietus gatavi. Bet cia tas laikas kiekvieno puodo ipatumas, pas mane pirmasis 4 l ir 80mPa o kitas 6l ir 140 mPa tai antrajamviskas isverda greiciau, nes susidaro didesnis slegis ir aisku temperatura
gal galit pasakyt, okiek jūs vandens pilat? nes plovas- tai kaip košė turi būti- kaip atmatuoti, kad sriuba nesigautų ir dar išvirtų, o ne prisviltų?