QUOTE(DaivaVe @ 2012 03 19, 12:14)
As greitpuodziu kol kas negaliu atsidziaugti
siandien ryte viriau troskinuka, tai kadangi tema vis delto receptu, tai parasysiu kaip dariau:
nuskutau 10 bulviu, supjausciau nedideliais gabaleliais (siek tiek didesni nei sriubai), tada sluoksniavau: puse bulviu dejau i puodo dugna, ant ju kazkur 500-600 g kiaulienos ispjovos supjaustytos kubeliais, tada 2 tarkuotos morkos, tada 1 didelis sukapotas svogunas ir cesnako kokios 6 supjaustytos skilteles, toliau keli lauro lapai, paprasti ir kvapieji pipirai, pora sauksteliu kmynu, kokie 6 saukstai pomidoru padazo, tada druska (pagal skoni, as dejau kazkur apie arbatini sauksteli rupios druskos) ir puse arb. saukstelio cukraus, ant virsaus likusios bulves. Ipyliau 1,5 puodelio vandens (turbut bus kokie 400-500 ml) ir pastaciau virti. Viriau 15 min nuo uzvirimo, gavosi

nuskutau 10 bulviu, supjausciau nedideliais gabaleliais (siek tiek didesni nei sriubai), tada sluoksniavau: puse bulviu dejau i puodo dugna, ant ju kazkur 500-600 g kiaulienos ispjovos supjaustytos kubeliais, tada 2 tarkuotos morkos, tada 1 didelis sukapotas svogunas ir cesnako kokios 6 supjaustytos skilteles, toliau keli lauro lapai, paprasti ir kvapieji pipirai, pora sauksteliu kmynu, kokie 6 saukstai pomidoru padazo, tada druska (pagal skoni, as dejau kazkur apie arbatini sauksteli rupios druskos) ir puse arb. saukstelio cukraus, ant virsaus likusios bulves. Ipyliau 1,5 puodelio vandens (turbut bus kokie 400-500 ml) ir pastaciau virti. Viriau 15 min nuo uzvirimo, gavosi

aha, aš jau irgi pastebėjau kad troškiniai kitokio skonio gaunasi ir greičiau.
Tik aš tai vis bijau kad nedavirs tai padidinu 5-10min laiką

O man dar įdomu pasidarė kaip verdat ar kad garas pro skylutę eina ar vos vos tik eina. Pas mane indukcinė tai kai užverda verdu ant 2-3 tai ten vos vos tik garas išeina. Tai ciela eko nupiepusią vištą kokias 45min taip verdu, po to tik kauliukus išrenku tinka ir mažajam mano čiaumot