QUOTE(aistuzele @ 2009 02 03, 13:03)
lepioškės

darau iš miltų, vandens ir drusko, galima dėti ir kiaušinį, bus jos standesnės, tešlą padaryti nei per kietą nei per minkštą, kad būtų galima kočioti, aš dažniausiai pjaustau rombus ir verdu. O žemaitiškas mirkalas, tai elementarus baltas padažas su lašinukais ir svogūnais

Pakepinami lašinukai, svogūnai, dedama šaukštas miltų ir pieno, viskas pasūdoma ir gerai pakaitinama kol sutirštės.
Aš irgi taip darau, tik vadinu lazankom, arba per tarką dar perbraukiu ir ežiukai gaunasi
QUOTE(aistew @ 2009 02 03, 17:42)
sveikos

va musu siandienine vkariene,is vakar liko bulviu koses ir padazo su rukytais,pakepintais lasinukais,tai galvoju ka cia galima padaryti ir va gavos man siokie tokie bulviniai kotletukai

jaučiu labai skanu, ar nepanašus skonis į žemaičių blynus