Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Ką šeimyna valgė pusryčiams net nežinau, miegojau dar, bet ko gero sausus pusryčius (vaikai) , ir sumuštinius ( vyras). Pietums ryžiai su mėsa, balandėliai- pasirinktinai smile.gif , vakarienei lietiniai su uogiene. Naktipiečiai - kefyras.
Atsakyti
pas mus diena buvo buterbrodziukai ir visokie vejai rolleyes.gif
o pavakariams ir vakarienei blyneliu prisikepem, tai taip skaniai buvo (mat senokai darem) ir atsigerimui kompociuko is razinku thumbup.gif
Atsakyti
Šiandiena buvo raugintų kopūstų sriuba ir pirmą kartą išbandžiau grikių kotletus(receptą paėmiau iš SM). thumbup.gif
Atsakyti
klausė kažkuri kaip šoninę kepam, bent jau aš pamirinuotą šoninę dedu į apatinę elektrinės orkaitės vietą, kepu 200 laipsnių temperatūroje, o laiko kepimo nežinau, niekada nežiūrėjau.
Musu pietus/vakariene: vedarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 24 sausio 2009 - 21:43
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 24, 22:25)
pas mus diena buvo buterbrodziukai ir visokie vejai  rolleyes.gif
o pavakariams ir vakarienei blyneliu prisikepem, tai taip skaniai buvo (mat senokai darem) ir atsigerimui kompociuko is razinku  thumbup.gif

O kaip darot razinkų kompočiuką?
Atsakyti
aige niugis visai paprastai, uzvirini vandeni ir iberi razinku koki pora sauju ir cukrus pagal poreiki, ir biski paverdi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
kas buvo vakar nebepamenu smile.gif vakarienei kepti sumustiniai biggrin.gif siryt kiausiniene man ir mazajam, bet mazasis nevalgus siandien, serga... tai o dienos meniu - du obuoliukai, agurko kelios riekeles, truputis guliasiuko..
o mes pietumz guliasa su bulvem ir agurkais su grietine. vakarienei kas ko rado - vyriokas sonines rukytos su duona, as sokolada ax.gif
Atsakyti
Pusryciams kukuruzu miltu blyneliai su obuoliais ir semenu seklomis. Pietums yra zuvienes.
Atsakyti
pusryciams pasikepem vakaryksciu virtu bulviu ir kiausiniuka uzleidom ant virsaus smile.gif pietum kalakutienos kotletukai
Atsakyti
Vakar kelis kepsniukus iškepiau, paskui biškeli ešerio pakepiau, dalį miltuiose, dalį tešloje. Vakarienei prikepiau kibinų, kurių aišku ir šiandien užtenka. Ką čia daugiau reiks daryt,dar nežinau. Turiu širdelių pamarinavus, tai arba troškinį arba aš jas paverdu, o paskui su svogūnai pakepinu
Atsakyti
Vakar pusryčiams sumuštiniai blush2.gif
Pietums privirėm 2 didžiausius puodus cepelinų, tai buvo ir vakarienė ir šiandienai visa dieną galėsime valgyti tongue.gif
Atsakyti
mažoji pas močiutę, vyras valgė pusryčiams vėdarų, jų ir pietums į darbą įsidėjo, o mano pusryčiai Širdelės
Atsakyti