Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(taniuta @ 2009 01 22, 13:33)
DONTSTOP, as cia ne i tema, bet ziuriu i tavo svorio metimo liniuote ir nepanasu, kad is vis tuos blynus valgai  blush2.gif

Tai nuo to laiko ir nebevalgau, nes pagrinde nuo blynų ir panašių skanėstų ir užsiauginau tokį viršsvorį doh.gif
Šiandien garinta kiaulienos sprandinė, virtos perlinės kruopos. Vyras neapsidžiaugs tokią vakarienę radęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 23, 10:42)
Tai nuo to laiko ir nebevalgau, nes pagrinde nuo blynų ir panašių skanėstų ir užsiauginau tokį viršsvorį  doh.gif
Šiandien garinta kiaulienos sprandinė, virtos perlinės kruopos. Vyras neapsidžiaugs tokią vakarienę radęs  biggrin.gif

O man tai atrodo, kad del tavo svorio didziausias kaltininkas tas, kuris dar tik praeitais metais pasauli isvydo blush2.gif mirksiukas.gif
Cia as is savo patirties, nes su pirmuoju nestuke.gif priaugau 24kg blink.gif
Atsakyti
o aš taip tingiu kažką gamint, mane tas oras veikia tik miego norisi ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šiandien pas mane bulviniai blynai su mėsa.
Atsakyti
Grizdama is darbo nupirkau tortuka. Tai su dukra prikirtom uzsigerdamos arbata ir kava. Tokie buvo musu pietus. Vakarienei kepsiu pora gabaliuku lasisinio upetakio ir pagaminsiu salotu.
Atsakyti
Pietums vakarykščiai balandėliai ax.gif Šiandien Norfoje vėl Pangasijų akcija 6,99 Lt/kg tai užsiprekinau, o tai žuvį visi mėgstam rolleyes.gif
Atsakyti
o maximoj šonine 8,99. bet aj nebepirksiu baigia atsibosti, kai tiek prisipirkom iš IKI per akciją smile.gif
Šiandien vakarienė kepta marinuotą šoninė su bulvėmis (orkaitėje) pomidorų salotos su svogūnais ir grietine.
Atsakyti
siandien like is vakar kepsniukai ir kepsiu tarkuotas bulves ax.gif va tokia bus vakariene blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 23, 15:29)
o maximoj šonine 8,99. bet aj nebepirksiu baigia atsibosti, kai tiek prisipirkom iš IKI per akciją smile.gif
Šiandien vakarienė kepta marinuotą šoninė su bulvėmis (orkaitėje) pomidorų salotos su svogūnais ir grietine.

Ale siandien kazkokis tai keptos sonines penktadienis mastau.gif as irgi kepsiu sonine orkaiteje hihihi.gif
Atsakyti
labas as vakar virtiniu su mesyte ir varskyte priviraiu tai mygom neliko doh.gif doh.gif net didysis mano vaiksi nemegejas valgyt mesos bet net 8 virtinius sukirto biggrin.gif
o siandien eisiu vakarienei kepti bynu su obuoliais ax.gif ir teciuj virsiu makaronu liko is po virtiniu farso tai idesiu i makaronsu pakepinusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 23, 16:30)
Ale siandien kazkokis tai keptos sonines penktadienis  mastau.gif as irgi kepsiu sonine orkaiteje hihihi.gif

nezinau kaip tu, o man atrodo iš kaimo juūs vezates ane? bet as tai akcijines kai prisipirkau tai vyras laimingas dabar, kiekviena diena galetu sonine valgyti biggrin.gif
Atsakyti
MŪSŲ VAKARIENĖ
Atsakyti