Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Ledas @ 2009 01 30, 19:36)
užsimarinavau ir išsiviriau,

kazkaip jau ne syki pastebejau kad mamos uzmarinuoja o paskui verda g.gif nesu dar taip darius, kazkaip dedu gryna mesa ar tai vista virti ir tada i viduri virimo dedu druska, pipirus, lauro lapa dar koki geriausiu atveju ir viskas. paskui prieskonius dedu i sriuba ir jei ka darau is mesos tai i ta patiekala pagal butinybe prieskonius... ot keistai man kazkaip kai pamarinuota verda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 30, 20:46)
kazkaip jau ne syki pastebejau kad mamos uzmarinuoja o paskui verda  g.gif  nesu dar taip darius, kazkaip dedu gryna mesa ar tai vista virti ir tada i viduri virimo dedu druska, pipirus, lauro lapa dar koki geriausiu atveju ir viskas. paskui prieskonius dedu i sriuba ir jei ka darau is mesos tai i ta patiekala pagal butinybe prieskonius... ot keistai man kazkaip kai pamarinuota verda.. g.gif

As irgi pradejau marinuoti virimui, man kazkaip net skaniau taip
Atsakyti
pusryciams kepa varskes apkepas. valgysim su grietine. pietums isvirsiu agurkines sriubytes ir plovo padarysiu smile.gif
Darbe pinigine su visom kreditinem palikau doh.gif doh.gif nebereiks vaziuoti savaitgaliniam apsipirkinejimui wink.gif kaip nors pratempsim iki pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 30, 21:00)
As irgi pradejau marinuoti virimui, man kazkaip net skaniau taip

Jei verdu šoninę, tai visada iš vakaro sumarinuoju. Daug skaniau būna thumbup.gif
Atsakyti
zemaityku nebekepiau, nes vyras parsinese maiseli stintu, tai kepesi vakarienei smile.gif siandien pusryciams ryziu kose, dar yra vakarykstes sriubos, ir kepsiu zemaiciu blynus. smile.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiam čirvinių blynų iškepiau, pietums yra dar sriubytės nuo vakar likę ir kepsiu čeburėkus. Ir dar baltos mišrainės prisidariau smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit gera receptuką su rūkyta karka. Būsiu dėkinga jei parašysit 4u.gif
Atsakyti
siandien atvaziuoja mano tavai i svecius, tai truputi nemazai iseis ant maisto, bet ka jau darysi, verdu dideli puoda burokeliu sriubytes ir kepsiu kiausiniu-farso vyniotini, tai bus proga ir patiems truputuka pasilepint rolleyes.gif
Atsakyti
pirkau Rimi kiniškų salotų akcijinių... tai sakau, gal kas ką įdomaus su jom darot?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 01 31, 16:39)
siandien atvaziuoja mano tavai i svecius, tai truputi nemazai iseis ant maisto, bet ka jau darysi, verdu dideli puoda burokeliu sriubytes ir kepsiu kiausiniu-farso vyniotini, tai bus proga ir patiems truputuka pasilepint rolleyes.gif

labai skanus tas kiaušinių-faršo vyniotinis, man bent patiko.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 31, 19:15)
pirkau Rimi kiniškų salotų akcijinių... tai sakau, gal kas ką įdomaus su jom darot?? g.gif

as darau tokias salotas,pekino kopustas,avokadas,krabu lazdeles ir majonezas 4u.gif mmmm net uzsinorejau ,ryt leksiu i rimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 31, 18:15)

Vien su agurku ir grietine bei druskyte skanu.
O jei krabu lazdeliu yra ir dar sio bei to, tai salotos+ryziai (galima ir be ju)+kukuruzai+krabu lazdeles+sviezias agurkas+poras+majonezas thumbup.gif
Atsakyti