Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 17, 15:48)
sveikos saindein daraiu raugintu kopustu sriuba ir krakmoliniu cipelinu su faro idaru ir skanu ir nemazai isejo net 26 vienetai  ax.gif  dar padariau is pekino kopusto misraines  mirksiukas.gif

o tai čia tos salotos tik šiaip pačias viena skas norės valgys? nes prie cepelinu tai kažkaip man nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 16, 14:07)
Šiandien vakarienei virsiu lazankas, kur iš miltų ir vandens ir su spirgučiais skaniai pavakarieniausim smile.gif

pamirštas patiekalas rolleyes.gif ačiū kad priminei reikės padaryt šeimynai thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 17, 15:48)
krakmoliniu cipelinu su faro idaru ir skanu ir nemazai isejo net 26 vienetai  ax.gif 

o čia kas? g.gif galima smulkiau? g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 01 15, 21:13)
Išviriau raugintų kopūstų sriubą ir padariau tokius suktinukus: į vištų odeles įvyniotas kiaulienos faršas. Suktinukus kepti orkaitėje. Garnyrui salotos iš kinietiško kopūsto + svogūnų laiškų. Kažkaip nustebau, kad daržovių kioske netoli namų gražiausi pekino kopūstai tik po 1,80 už kilą.

Va ir aš girdėjau apie tuos suktinukus rolleyes.gif Tai vakar nusipirkau vištos rinkinukų sriubai, tai vat tas odelės nuimsiu, pridėsiu faršo ir bandysiu ryt keptuvėje pakepti, o iš likusių kauliukų bus buljonas su makaronais ir morkytėmis
Papildyta:
Dar rytdienai turiu šoninės užsimarinavus ( šoninė iš kaimo parvežta) tai ryt kepsiu orkaitėje su bulvytėmis ir cukinojomis 9 daržovių neperku) tai kad papigiai prasisuksiu tongue.gif
Atsakyti
Pas mus siandien raugintu kopustu troskinys su rukyta desryte ir bulves su lupenom smile.gif
Atsakyti
aš jau išviriau čili tik dar dakroviau likučių daržovių tai gavosi puodas didžiausias gavosi toks aštrus kad net akis griaužia pavalgius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau sian Karka ir valgem su raugintais kopustais essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 01 17, 18:00)
Va ir aš girdėjau apie tuos suktinukus  rolleyes.gif  Tai vakar nusipirkau vištos rinkinukų sriubai, tai vat tas odelės nuimsiu, pridėsiu faršo ir bandysiu ryt keptuvėje pakepti, o iš likusių kauliukų bus buljonas su makaronais ir morkytėmis

Pabandykit vieną gan šaunų raceptuką su odelėm, mes jį gaminam, kada tikrai prireikia pataupyt. Tik mes odeles perkam atskirai, jomis prekiauja iki ( jos saldytos) arba spec vištienos parduotuvėse. Tam reikia odelių ir bulvių. Bulves reikia sutarkuoti per burokinę tarką, paprieskonuoti. Paimti odelę, jas išanksto pamarinuoju, čia jau kuom širdis geidžia, ir dedu gan nemažai bulvių ir suvynioju, gaunasi toks kaip cepelinas biggrin.gif . Skardą iškloju kepimo popieriumi ir sudedu gaminius, orkaitę įkaitinu iki 160-170 laips. ir kepu apie 45 min, kad apskrustų.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 17, 21:19)
Pabandykit vieną gan šaunų raceptuką su odelėm, mes jį gaminam, kada tikrai prireikia pataupyt. Tik mes odeles perkam atskirai, jomis prekiauja iki ( jos saldytos) arba spec vištienos parduotuvėse. Tam reikia odelių ir bulvių. Bulves reikia sutarkuoti per burokinę tarką, paprieskonuoti. Paimti odelę, jas išanksto pamarinuoju, čia jau kuom širdis geidžia, ir dedu gan nemažai bulvių ir suvynioju, gaunasi toks kaip cepelinas  biggrin.gif . Skardą iškloju kepimo popieriumi ir sudedu gaminius, orkaitę įkaitinu iki 160-170 laips. ir kepu apie 45 min, kad apskrustų.

esu girdėjusi, kad labai skanus patiekalas gaunasi thumbup.gif o ir pigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 17, 21:33)
esu girdėjusi, kad labai skanus patiekalas gaunasi  thumbup.gif  o ir pigus smile.gif

gaunasi kaip vėdarai, tik ta odelė, gaunasi labai traški, o bulvės viduj išsitroškina.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 01 17, 18:00)
Va ir aš girdėjau apie tuos suktinukus  rolleyes.gif  Tai vakar nusipirkau vištos rinkinukų sriubai, tai vat tas odelės nuimsiu, pridėsiu faršo ir bandysiu ryt keptuvėje pakepti, o iš likusių kauliukų bus buljonas su makaronais ir morkytėmis
[

Aš šiandien kepiau,tik orkaitėje,dar pavoliojau į džiuvėsius,(tik juos sumaišiau su vegeta ir druska)kad odelės labiau apskrustų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 17, 21:51)
gaunasi kaip vėdarai, tik ta odelė, gaunasi labai traški, o bulvės viduj išsitroškina.

Reikes pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 17, 19:18)
pamirštas patiekalas rolleyes.gif ačiū kad priminei reikės padaryt šeimynai thumbup.gif  4u.gif
o čia kas? g.gif  galima smulkiau? g.gif  bigsmile.gif  4u.gif

labas cia tie cipelinai kur is virtu bulviu darosi ir krakmolo mirksiukas.gif as juos krakmolinias vadinu mirksiukas.gif pusrycaim dar isviraiu tai visi po du sukirtom wub.gif wub.gif
Atsakyti