Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Vakar pusryciams: kepti grybukai su bulvemis ir torto gabalelis,
Pietums kepiau zuvies ir bulviu pyraga, dar salia tilpo ir obuoliu pyragas.

siandien pusryciams grikiu kose ir obuoliu pyragas. Pietums dar like zuvies pyrago.
Atsakyti
As tai i tas odeles dedu cielas nedideles ar pusiau perpjautas bulves- gerai pasudytas paprieskoniuotas thumbup.gif Dedu ant skuros ir galus ant bulves ir smeiktuku perveriu i bulve- kaip veliava. Kaip iskepa alyvuoge uzmaunu thumbup.gif
Atsakyti
nu vat as tai saindien daug valgyt nedariau blush2.gif tavrkiau spintas mirksiukas.gif tai dariau bulvikes isviriau kukuliuku ir turejau vakar kastinio nusipirkus buvo lb skanu thumbup.gif vakatre dar keptso duonos prikepiau ir dar vyras is likusiu bulvikiu pasisildes padare varskes toki gogul mogul ir skniai pavakarieniavo mirksiukas.gif
Atsakyti
VAKAR:
pusrycims kepiau kugeli. pietums isviriau argurkines sriubos (gavosi labai jau tirsta), iskepiau kotletuku su bulviu kose ir salotu padariau (kiniskas kopustas, agurkas, pomidoras)
SIANDIEN:
pusryciams buvo dribsniu kose ir kas norejo sumustiniu. pietus liko nuo vakar-tie patys kotletai ir kose, sriuba. dar kotletu liko rytojui i darba smile.gif
vakarienei kas ko uzvalge. vaikis pasiprase kosytes, vyras dabaige sriuba, o as nieko.
dar surinkau is saldiklio, visus mesgaliukus ir isviriau saltienos. bus ryt su karstom bulvem. atpyliau lasiuka sultinio, tai isvirsiu kopustu sriubytes.
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2009 01 18, 20:41)
tai isvirsiu kopustu sriubytes.

aš ryt irgi žadu kopūstų sriubą virti, šviežių kopūstų smile.gif ir gal guliašą padarysiu, jau visi pasiilgo smile.gif šiandien kepsniukus kepiau is kumpinės mėsos, valgėme su vakarykščia makaronų, kopūstų, faršo koše. aš dar burokėlius marinuotus valgiau prie viso šito, o vyrui padariau naminės mišrainės nežinau valgys nevalgys, dar negrįžo iš darbo.
Atsakyti
as is likusios nuo vaiko pusryciu 5 grudu koses padariau blynelius, imusiau kiausini, druskytes, maltos mesos prieskoniu, isminkiau ir gerai apkepiau smile.gif sudejau i puoda su kotletais ir padazu, jie siek tiek prisigere padazo biggrin.gif sakiau vyra apgausiu biggrin.gif man kazkaip tie "kotletukai" nelabai.... schmoll.gif itariu netiko su kruopos su bulviu kose biggrin.gif o vyrui tai patiko thumbup.gif
Papildyta:
oi paklaust norejau. o kai kepat mesa pvz ar zuvi ir tuo paciu orkaitej koki pyraga ar bandeles. ar nesusimaiso kvapai? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 18, 21:48)
oi paklaust norejau. o kai kepat mesa pvz ar zuvi ir tuo paciu orkaitej koki pyraga ar bandeles. ar nesusimaiso kvapai?  ax.gif  g.gif

niekada taip nedarau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 18, 20:48)
oi paklaust norejau. o kai kepat mesa pvz ar zuvi ir tuo paciu orkaitej koki pyraga ar bandeles. ar nesusimaiso kvapai?  ax.gif  g.gif

man tai viskas ormaliai, arba aš neužuodžiu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi niekad nesu bandziusi bet jau ne is vienos mamytes girdejau, kad taupumo sumetimais (nereikia du kart dujines kurti) kepa kazka orkaite ir deda prie to paties koki pyraga. man kazkaip mesa kepant ir dueles pradarius iskart kvapai pasklinda po kambari, pyraga kepant taip pat, visa laiptine kartais net kvepia. tai uztat ir pagalvojau ar neturi paskui pyragas mesos kvapo/skonio ar kazkas panasaus? ir ar gerai iskepa, nesu dar nieko bandzius kepti dviem aukstais.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 18, 21:41)
as irgi niekad nesu bandziusi bet jau ne is vienos mamytes girdejau, kad taupumo sumetimais (nereikia du kart dujines kurti) kepa kazka orkaite ir deda prie to paties koki pyraga. man kazkaip mesa kepant ir dueles pradarius iskart kvapai pasklinda po kambari, pyraga kepant taip pat, visa laiptine kartais net kvepia. tai uztat ir pagalvojau ar neturi paskui pyragas mesos kvapo/skonio ar kazkas panasaus? ir ar gerai iskepa, nesu dar nieko bandzius kepti dviem aukstais.. blush2.gif

šiaip aš vieną kartą tesu taip kepusi, bet mama yra kepusi ir viskas liux. bet ne taupumo sumetimais, tiesiog taip sutampa, kad ta pacia diena suplanuoji kepti ir pyraga ir mesa, tai tuo paciu, kad greiciau ir ta sir tas butu tai ir budavo, kad iskepa. smile.gif
Atsakyti
Vakar užteko keptos šoninės, nes nemažai prikepiau bulvių ir cukinų, tai vakar faršo skūrelėse ir nebekepiau, šiandien bandysiu kepti
Atsakyti
buvau truputi dingusi, bet gryzau prisiduoti, kad meniuka pildem iki dabar thumbup.gif ir tik siandien darysim antraji sio menesi apsipirkima thumbup.gif taigi dienai grubiai imant isejo apie 10litu (cia trims asmenims+dar vyrui i darba idedu), manau tikrai taupu ax.gif o siandien kadangi namie svente tai jau valgysim mesyte essen.gif
Atsakyti