Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

Medini, ziauri tema ten, o ypac 37 puslapis su tyrimu statistika doh.gif
Dar daugiau netikiu savaja !!!!
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 15, 16:14)
vat man irgi idomu kokia butu vyru statistika

11%...iš jų peki pedai,kiti penki impotentai dėl įvairių prižasčių....o tas vienas %,tai Indigo,katrie moka kontroliuot savo instinktus...nežinau tiksliai,gal jie net neturi tų instinktų...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 17:17)
Temos autorius sakė, kad jo žmona protinga. Ir nebe mažvaikė kokia, kad ant golfuko kapoto barškintis.

aaaa... tai zmones su amziumi mylisi tik lovose ir tik butuose / moteliuose ? Nezinojau kad tai amziaus rodiklis g.gif Vadinas taip ir liksiu amzina "mazvaike".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 15, 16:17)
O ką vyrų statistika. Nei vienas vyras nėra neištikimas. Neištikimi tik kiaulės, šikniai ir degradai.

Nu tai aišku kokia statistika, gi sako "visi vyrai kiaulės"... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 15, 17:23)
aaaa... tai zmones su amziumi mylisi tik lovose ir tik butuose / moteliuose ? Nezinojau kad tai amziaus rodiklis  g.gif Vadinas taip ir liksiu amzina "mazvaike".

kaip ten sakoma - akrobatika gesina aistra g.gif turi but patogu. man asmeniskai, auto laaabai nepatogu vien jau tuo, kad paskui nusipraust ner kur normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 15, 17:25)
kaip ten sakoma - akrobatika gesina aistra  g.gif  turi but patogu. man asmeniskai, auto laaabai nepatogu vien jau tuo, kad paskui nusipraust ner kur normaliai  ax.gif

tai vat butent kad tai asmenine nuomone; o manoji yra tokia kad rutina gesina aistra (neturiu omeny pastovaus partnerio - kalbu tik apie vienoda sexa).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 15 sausio 2009 - 16:30
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 15, 17:29)
tai vat butent kad tai asmenine nuomone; o manoji yra tokia kad rutina gesina aistra (neturiu omeny pastovaus partnerio - kalbu tik apie vienoda sexa).

na man masinoj uzteko studentiskais laikais lotuliukas.gif visos kojos melynem nusetos budavo blush2.gif
taip kad man masinoj yra rutina, prie kurios sugryzt nebenoreciau rolleyes.gif beje, masinoj pasirinkimas ribotesnis nei bute - masinoj arba ant priekines sedynes, arba ant galines, arba ant kapoto - ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 15, 17:32)
na man masinoj uzteko studentiskais laikais  lotuliukas.gif  visos kojos melynem nusetos budavo  blush2.gif
taip kad man masinoj yra rutina, prie kurios sugryzt nebenoreciau  rolleyes.gif  beje, masinoj pasirinkimas ribotesnis nei bute - masinoj arba ant priekines sedynes, arba ant galines, arba ant kapoto - ir viskas  biggrin.gif

Dar pasipasakokite kaip darbe, ant stalo, ant kedes, tuolete ir kur dar galima. Tikrai maziau itarinesiu saviske g.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 15, 17:23)
Nu tai aišku kokia statistika, gi sako "visi vyrai kiaulės"...  cool.gif

Tik mes zmones! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 16:34)
Dar pasipasakokite kaip darbe, ant stalo, ant kedes, tuolete ir kur dar galima. Tikrai maziau itarinesiu saviske g.gif

Surinkite dar 50 žinučių ir galėsite pasiskaityti ką šios šventuolės rašinėja skyrelyje "už miegamojo durų". Matau dvi galimas išeitis - arba pradėsite keršyti nelaukdamas detektyvų tyrimo, arba susitaikysit, kad tai neišvengiama.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 15, 17:34)

o juk didziausia tikimybe tai masinoje, jei tik moteriai tai priimtina - vyrai (bent jau dauguma) ims visur, kur tik duos ax.gif

Medini - apie kokias cia sventuoles? g.gif a tokiu forume yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 15 sausio 2009 - 16:41
QUOTE(ooo @ 2009 01 15, 17:38)
vyrai (bent jau dauguma) ims visur, kur tik duos  ax.gif

aba duos visur kur tik ims ?
Atsakyti