Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(Afroditte @ 2009 01 15, 13:22)
Papildyta:
patikek,vyrai tokias "problemas" visiskai ne taip sprendzia  mirksiukas.gif ...cia labiau panasu i pavydzios paaugles isterijas..net nemaniau kad vyrai taip elgiasi  blush2.gif

elgiasi ir taip, ir dar blogiau smile.gif

Susiduriau

O Poseidona gal per daug uzsipuolete, nes visgi 14m (jei is tikruju) tai pats geriau zino kas pas juos seimoje ir kaip.

Lauksim tesinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 16 sausio 2009 - 04:07
QUOTE(dimming @ 2009 01 16, 03:53)
O Poseidona gal per daug uzsipuolete, nes visgi 14m (jei is tikruju) tai pats geriau zino kas pas juos seimoje ir kaip.

Manau tame ir problema. 14 metų kartu, o maksimalizmas ir supratimas apie moteris kaip paauglio, kaip kažkas ir pastėbėjo. Šiaip jaunas vyras, truputi gyvenimiškos tiesos nepamaišys.
Atsakyti
Labas rytas. labai idomu buvo isgirst Jusu istorijas su auskarais , kaklaraisciais ir kremais.... Nu nejau Jus tokios lengvatikes ir visada patikite issakytu zodeliu smile.gif Oi, kaip lengva tokias moteris turintiems, jokiu problemu. Jus pacios sau priestaraujate, sakydamos, kad visi vyrai kiaules ir neistikimi, manau tik Jusiskiai netokie. clap.gif Nezinau koks Jusu amzius, bet neisgirdau ne vienos kuri mastytu placiau nei leidzia jusu supratimas igytas sedint namie. help.gif brunette.gif pioneer.gif
Supratau, kad tik vyriokai man kazka patartu, nes Jus apie neistikimybes gudrybes dar mazai ismanot, gaila man Jusu, bet Jus esate laimingos, Jusu vyrai irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 01 16, 09:23)
Manau tame ir problema. 14 metų kartu, o maksimalizmas ir supratimas apie moteris kaip paauglio, kaip kažkas ir pastėbėjo. Šiaip jaunas vyras, truputi gyvenimiškos tiesos nepamaišys.

Medini, as apakes, itariu niekad nebuvai nuklydes na lieva, kad tokias nesamones paistai, jaunas, gyvenimo tiesa biggrin.gif supratimas apie moteris? biggrin.gif gal tik 60 metis man dar galetu papasakot ka naujesnio ko as dar apie jas nezinau tongue.gif O tu manau cia kabini mamytes su savo maksimalistinemis ir suprantanciomis kalbomis, irgi gera taktika thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas! Nevyniokit i vata, pasakokit, ar jau davet uzdirbt detektyvams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 01 16, 04:53)
O Poseidona gal per daug uzsipuolete,

drinks_cheers.gif
man nesuprantama forumo moteru logika - jei vyras itaria zmona neistikimybe, tai jis asilas; jei moteris itaria vyra neistikimybe, tai jis... asilas...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 01 16, 10:46)
Labas rytas! Nevyniokit i vata, pasakokit, ar jau davet uzdirbt detektyvams?  biggrin.gif

14 val susitinku su sitais
Privatus detektyvai
be abejo duosiu uzsidirbt, nes sunervino tos lengvatikes paisydamos apie rastus auskarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 16 sausio 2009 - 09:51
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:41)
Labas rytas. labai idomu buvo isgirst  Jusu istorijas su auskarais , kaklaraisciais ir kremais.... Nu nejau Jus tokios lengvatikes ir visada patikite issakytu zodeliu  smile.gif Oi, kaip lengva tokias moteris turintiems, jokiu problemu. Jus pacios sau priestaraujate, sakydamos, kad visi vyrai kiaules ir neistikimi, manau tik Jusiskiai netokie.  clap.gif Nezinau koks Jusu amzius, bet neisgirdau ne vienos kuri mastytu placiau nei leidzia jusu supratimas igytas sedint namie.  help.gif  brunette.gif  pioneer.gif
Supratau, kad tik vyriokai man kazka patartu, nes Jus apie neistikimybes gudrybes dar mazai ismanot, gaila man Jusu, bet Jus esate laimingos, Jusu vyrai irgi thumbup.gif
Papildyta:

Medini, as apakes, itariu niekad nebuvai nuklydes na lieva, kad tokias nesamones paistai, jaunas, gyvenimo tiesa  biggrin.gif  supratimas apie moteris?  biggrin.gif gal tik 60 metis man dar galetu papasakot ka naujesnio ko as dar apie jas nezinau  tongue.gif O tu manau cia kabini mamytes su savo maksimalistinemis  ir suprantanciomis kalbomis, irgi gera taktika thumbup.gif

ka reiskai supratimas sedint namuose? g.gif g.gif g.gif g.gif vat kazkaip linkiu kad zmona tikrai butu gerus ragus istacius... jei moteriskes, naivios, visteles sedincios namuose.... tikiuosi "vistele" irodys kas yra, kas...
Atsakyti
QUOTE(19810728 @ 2009 01 16, 10:50)
ka reiskai supratimas sedint namuose? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  vat kazkaip linkiu kad zmona tikrai butu gerus ragus istacius... jei moteriskes, naivios, visteles sedincios namuose.... tikiuosi "vistele" irodys kas yra, kas...

Senai yrodyta tik liko patvirtinti...

Papildyta:
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 16, 10:49)
drinks_cheers.gif
man nesuprantama forumo moteru logika - jei vyras itaria zmona neistikimybe, tai jis asilas; jei moteris itaria vyra neistikimybe, tai jis... asilas...
biggrin.gif

Dekui uz supratima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 16 sausio 2009 - 09:54
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 16, 10:49)
drinks_cheers.gif
biggrin.gif

drinks_cheers.gif As irgi pagalvojau, kad jei moteris ta parasytu, pultu guosti, patarineti, o dabar kai vyras - tai mazdaug "tu cia prisigalvoji"

Tik neaisku i ka issirutulios visa si istorija jo gyvenime
Papildyta:
Poseidone, nesinervink is anksto kol neturi faktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 16 sausio 2009 - 09:56
QUOTE(dimming @ 2009 01 16, 10:56)
drinks_cheers.gif As irgi pagalvojau, kad jei moteris ta parasytu, pultu guosti, patarineti, o dabar kai vyras - tai mazdaug "tu cia prisigalvoji"

Tik neaisku i ka issirutulios visa si istorija jo gyvenime
Papildyta:
Poseidone, nesinervink is anksto kol neturi faktu

Nesinervint neimanoma, o kai bus faktai tada ir spresiu ka daryt, bet pasitart tai jau nesitarsiu su sia mergas kabinanciais pienburniais.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 16, 09:49)

Ir tai yra visiška tiesa. Įtarinėti neištikimybe yra kvaila. Arba pasitiki, arba tau tai nesvarbu, arba tai ne gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:01)
Nesinervint neimanoma, o kai bus faktai tada ir spresiu ka daryt, bet pasitart tai  jau nesitarsiu su sia mergas kabinanciais pienburniais.

Bet tikiuosi nenuslepsit ir nenutylesit ka detektyvai jums pranes po "tyrimo"
Nes jei irgi nepasakysit - nezinosim kas buvo teisus (O gal visgi jus:) )????
Atsakyti