Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(ooo @ 2009 01 16, 12:19)
man istas dalykas atrodo jau pakankama priezastis skyryboms  blink.gif
nemanau, jis del itarimo jau planuoja, kaip zmonai nervus sues, vaikus atims, privers moket didelius alimentus, is namu vien tik su kijonem isvys, dar ziurek, ir su vaikais susitikt uzdraus, visai neatsizvelgdamas, kad vaikam reikia su mama bendraut  cool.gif

Vaiku neskriausciau niekada bet negaleciau gyvent kaip daugelis seimu gyvena kartu iki vaikams sueis 18 poto issibegioja pas savo kitas puses su kuriomis gyveno slaptai antrus gyvenimus.Tipo uzauginau vaikus dabar jau galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 16 sausio 2009 - 11:23
QUOTE(alter ego @ 2009 01 16, 12:21)
blink.gif  blink.gif Nu jo... tikrai super šeima, pasitikėjimas, artimumas, ryšys, meilė, sutarimas... wink.gif hehe... cool.gif  Gyvenkime kaip broliai, skaičiuokimės kaip žydai  tongue.gif

drinks_cheers.gif
jei zmona ir neistikima, tai tikriausiai tik del to, kad iesko, kas ja priimtu vien su kojinemis, nes tokiom salygom gyvenant apie kokia seima galima kalbet? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 16, 12:21)
Ne, čia aš šaržavau jūsų požiūrį į jūsų žmoną (na kad tokia amorali juk negali auklėti vaikų) biggrin.gif  biggrin.gif
blink.gif  blink.gif Nu jo... tikrai super šeima, pasitikėjimas, artimumas, ryšys, meilė, sutarimas... wink.gif hehe... cool.gif  Gyvenkime kaip broliai, skaičiuokimės kaip žydai  tongue.gif

Ne, nieko panasaus i zydiskuma, tai saugumas musu valstybeje.Apie jokias skyrybas ne minciu nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poseidonas: 16 sausio 2009 - 11:25
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:20)
Maniskei 30kg, iskentes.

T.y.? Kad -30 kg sveikatai nepakenks? g.gif g.gif

Tai ji dar jums ir padėkos tokiu atveju, juk išgražės, tada tikrai lengvai susiras gerą, gražų ir normalų vyrą... tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
<Poseidono> žmonai, jei ji suras šią temą ir ją perskaitys:

skyrybų atveju pažadu padėti jums teisiniais patarimais ir , jei reikės, finansine pagalba samdant advokatą.
<ooo>, pagelbėsit patarimais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 sausio 2009 - 11:26
QUOTE(ooo @ 2009 01 16, 12:23)
drinks_cheers.gif
jei zmona ir neistikima, tai tikriausiai tik del to, kad iesko, kas ja priimtu vien su kojinemis, nes tokiom salygom gyvenant apie kokia seima galima kalbet?  rolleyes.gif

Nespreskite vien is mano siuometines emocines busenos. Zinau kas yra geras, labai geras ir blogas vyras moters skaleje. As esu geras vyras su pliusuku.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:27)
As esu geras vyras su pliusuku.

Gal pavardintumėt kuo jau toks esat geras? O pliusiukas tai čia kas būtent? biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:25)
Ne, nieko panasaus i zydiskuma, tai saugumas musu valstybeje.Apie jokias skyrybas ne minciu nebuvo.

kieno saugumas? jusu su zmona bendrai uzdirbtu santuokoje pinigu jusu tevo kiseneje?
QUOTE(Medinis @ 2009 01 16, 12:26)

skyrybų atveju pažadu padėti jums teisiniais patarimais ir , jei reikės, finansine pagalba samdant advokatą.

jokiu problemu cool.gif

QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:27)
Nespreskite vien is mano siuometines emocines busenos. Zinau kas yra geras, labai geras ir blogas vyras moters skaleje. As esu geras vyras su pliusuku.

lotuliukas.gif
jus net ne vyras - jus nulis su minusu lotuliukas.gif
o jei rimtai - tai arba 15-etis fantazioras arba jums i Vasaros 5 laikas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:27)

O sita dar pamatysim, jei emocine busena pasikeis. Nes jei liks tokia pati , bus daug minusiuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 16, 12:26)

Neimanoma, ji nesidomi kompais, nes viska gyvenime turi ir kazkaip nesusidomino sia siuolaikine gyvenimo budo dalimi. Jai maloniau po akropoly pasivaiksciot, nei akis gadint.
Finansine? Pigesnis advokatas, dar nereiskia geresnis, civilistas turi buti geras!
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:32)
Neimanoma, ji nesidomi kompais, nes viska gyvenime turi ir  kazkaip nesusidomino sia siuolaikine gyvenimo budo dalimi. Jai maloniau po akropoly pasivaiksciot, nei akis gadint.
Finansine? Pigesnis advokatas, dar nereiskia geresnis, civilistas turi buti geras!

gal drauges domisi biggrin.gif
kas kalbejo apie pigesni advokata - tik apie pati geriausia ir brangiausia, kuriam reikia daaaug pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:32)

Šeimos teise intensyviai domiuosi jau 5 metus. Turiu sukaupęs nemažai žinių, praktikų ir precedentų.
Nežinau kodėl pradžioje sakėte, kad jūsų žmona protinga, nes iš tolimesnių faktų nėra nei vieno tai įrodančio. O jūs esate šiknius.
Atsakyti