Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(ooo @ 2009 01 16, 12:33)
gal drauges domisi  biggrin.gif
kas kalbejo apie pigesni advokata - tik apie pati geriausia ir brangiausia, kuriam reikia daaaug pinigu  biggrin.gif

Neaktualu man dabar pinigai, nejau nesuprantate??? Gyvenimas suniui ant uodegos eina, o Jus apie pinigus. verysad.gif
Atsakyti
Ramiau vaikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 09:41)
Labas rytas. labai idomu buvo isgirst  Jusu istorijas su auskarais , kaklaraisciais ir kremais.... Nu nejau Jus tokios lengvatikes ir visada patikite issakytu zodeliu  smile.gif <...>

Jums tikrai ne 34 metai, nes išsidirbinėjate ir isterikuojate kaip mano 13metis paauglys "o aš!!!! o man!!! jūs visi durniai!!!"

Ko gero su tokiu vyru ir aš būčiau neištikima, nors ne, greičiausiai jau išsiskyrusi. g.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:35)
Neaktualu man dabar pinigai, nejau nesuprantate??? Gyvenimas suniui ant uodegos eina, o Jus apie pinigus. verysad.gif

o jums niekas gero brangaus advokato ir nesiulo biggrin.gif
o siaip, pritariu Mediniui, jusu zmona nera labai protinga moteris 4u.gif nes priesingu atveju zinotu, kad tokiu kaip tamstos genu platinti negalima 4u.gif
Atsakyti
Amzius nesvarbu, kai apima (ne)sveikas pavydas, o faktu ir irodymu vis dar nera ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 16 sausio 2009 - 11:40
QUOTE(dimming @ 2009 01 16, 12:40)
Amzius nesvarbu, kai apima (ne)sveikas pavydas, o faktu ir irodymu vis dar nera ...

tokiais atvejais reikia kreiptis i gydytojus vaistuku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 16, 12:40)
tokiais atvejais reikia kreiptis i gydytojus vaistuku  cool.gif

be "serganciojo" sutikimo to nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 01 16, 12:40)
tokiais atvejais reikia kreiptis i gydytojus vaistuku  cool.gif

Jauciu dar neragavote tikrojo (ne)sveikojo pavydo. Paragausite suprasite, as dar palyginus ramiai svarstau ir elgiuos. Mates savo pazystamus, kaip buvo jiems. baisu net pagalvot. Vieno zmona iki siol rauda, nors jau praejo kokie 5 metai. Bet pati kalta, kad toki kelia pasirinko ir nemokejo uslept savo aistros.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 11:47)
Jauciu dar neragavote tikrojo (ne)sveikojo pavydo. Paragausite suprasite, as dar palyginus ramiai svarstau ir elgiuos.

Žinot man šiek tiek mažiau metų negu jums, bet iš tikrojo nesveiko pavydo manau jau esu išaugus senokai.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 16, 12:50)
Žinot man šiek tiek mažiau metų negu jums, bet iš tikrojo nesveiko pavydo manau jau esu išaugus senokai.

Reiskias Jusu antroji puse kokia ji bebutu, Jums neduoda jokio pagrindo pavydui atsirast. Arba jis labai gudrus arba jis is tu triju procentu vyru kurie kaip drambliai, visa gyvenima tik su viena patele (atleiskit uz toki palyginima bet tik jie ir yra istikimi)
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:32)
Neimanoma, ji nesidomi kompais, nes viska gyvenime turi ir  kazkaip nesusidomino sia siuolaikine gyvenimo budo dalimi. Jai maloniau po akropoly pasivaiksciot, nei akis gadint.
Finansine? Pigesnis advokatas, dar nereiskia geresnis, civilistas turi buti geras!

Nepostringavęs, galėtumėt žmonai Medinio žodžius perduot žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 12:47)
Jauciu dar neragavote tikrojo (ne)sveikojo pavydo. Paragausite suprasite, as dar palyginus ramiai svarstau ir elgiuos. Mates savo pazystamus, kaip buvo jiems. baisu net pagalvot. Vieno zmona iki siol rauda, nors jau praejo kokie 5 metai. Bet pati kalta, kad toki kelia pasirinko ir nemokejo uslept savo aistros.

O as maciau ir tokiu atveju, kai moterys buvo neteisingai itarinejamos, nes jos visgi buvo istikimos, ir tiek prisikentejo kad ojojoi.

Tad nera viskas tik balta arba juoda.
Atsakyti