Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(alter ego @ 2009 01 26, 12:04)
O Poseidonas turbūt vėl komandiruotėj (nieko neprimena iš forumo istorijų?  biggrin.gif  biggrin.gif )

lotuliukas.gif nu primena primena...
reik steigt manau kazka panasaus i sekliu biura bigsmile.gif paklausa visada bus biggrin.gif maras ar badas-neistikimaus vistiek kazkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 12:42)
lotuliukas.gif nu primena primena...
reik steigt manau kazka panasaus i sekliu biura  bigsmile.gif paklausa visada bus  biggrin.gif maras ar badas-neistikimaus vistiek kazkas  biggrin.gif

irnesakyk.gif Nieko steigt nereikia, viskas jau yra, neseniai juk mes su com tokį kompromatų versliuką sukom biggrin.gif biggrin.gif Ko gero reikės atnaujint veiklą (paklausa yra), tik com kažkur pasiplovė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 26, 12:48)
irnesakyk.gif Nieko steigt nereikia, viskas jau yra, neseniai juk mes su com tokį kompromatų versliuką sukom  biggrin.gif  biggrin.gif Ko gero reikės atnaujint veiklą (paklausa yra), tik com kažkur pasiplovė  biggrin.gif  biggrin.gif

nu va....reikia atnaujinti..

ale galvoju vyras koks "laimingas" butu,kad zmona toki versla turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 26, 12:51)
nu va....reikia atnaujinti..

ale galvoju vyras koks "laimingas" butu,kad zmona toki versla turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha biggrin.gif biggrin.gif Šiaip įdomu, pas tuos detektyvus juk moterų irgi dirba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai arba galioja patarlė "batsiuvys be batų" arba tikrai jų vyrai "laimingi ir ramūs" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip idomu butu isgirst pabaiga sios istorijos. Net jei ji sugalvota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2009 01 26, 12:57)
Kaip idomu butu isgirst pabaiga sios istorijos. Net jei ji sugalvota biggrin.gif

Skyrybos. Pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 01 26, 14:04)
Skyrybos. Pabaiga.

nu va jau muilo operos ir neparasytum lotuliukas.gif
a kur skuduru metymas,sauksteliu dalinimasis ir asaros bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2009 01 26, 00:33)
Pasiskaiciau as cia ir nustebau. Vis gi moteriskes tikros sadistes ir megejos "pavaryt" ant vyru  doh.gif  Na vyras parase savo situacija ir paklause patarimo. O jus kaip uzsipuolet  blink.gif

Po 14 santuokos metu normalus vyras supranta, kai zmona pradeda elgtis "kazkaip keistai". Ir normalu, kad jis nori isitikinti, o ne kaip isterike moteriske sukelt skandala is nieko ir be irodymu. Pasikalbet verta, po tiesos issiaiskinimo, nes pries tai nelabai yra prasmes. Tipo, brangioji as manau kad tu turi meiluzi. Brangusis, tu teisus? Nesamone.. Moteris isvers akis ir pasakys, kad vyrui pasimaise, nes ji tiesiog tokios nuotaikos, kad nori grazintis (net jei tures meiluzi).

Paklausiau as savo vyro, ka jis darytu jei itartu. Pasake, kad pirma issiaiskintu tiesa. Pats pasektu, pasamdytu ka, paskambinetu.. O tada jau kalbetu. Atsiprasytu, kad yra visiskas pavyduolis, arba pasiulytu skirtis (priklausomai yra meiluzis ar nea).

O del issiaiskintos tiesos.. Ech nemanau, kad drauges buciuoja viena kita i sprandukus apsikabinusios is nugaros biggrin.gif I zanduka ar lupytes atsisveikinant ir pasisveikinant, tai taip. Bet sitaip?  blink.gif

Vien zo.. uzuojauta  4u.gif

O aš visai nepykčiau, jei žmona susirastų kitą. Manau ji verta gauti tai ko neduodu aš. Ir visai nesistengčiau samdyti jokių detektyvų. Jei dėl to kentėtų mūsų bendras gyvenimas tiek, kad visi jaustume diskomfortą būdami kartu, tuomet išsiskirtume. Žmona nėra mano nuosavybė...
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2009 01 26, 15:23)
O aš visai nepykčiau, jei žmona susirastų kitą. Manau ji verta gauti tai ko neduodu aš. Ir visai nesistengčiau samdyti jokių detektyvų. Jei dėl to kentėtų mūsų bendras gyvenimas tiek, kad visi jaustume diskomfortą būdami kartu, tuomet išsiskirtume. Žmona nėra mano nuosavybė...

Man atrodo, kad čia tokia reakcija ir nuoširdumas, kol reikalas nepriėjo prie skyrybų. Jei tokia situacija būtų, kažin kiek to humaniškumo ir "mirusio" savininkiškumo jausmo liktų? g.gif
Nebent, jau tapęs abejingu savo žmonai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 26, 15:33)
Man atrodo, kad čia tokia reakcija ir nuoširdumas, kol reikalas nepriėjo prie skyrybų.
Nebent, jau tapęs abejingu savo žmonai..  unsure.gif

Prie skyrybų priveda ne reikalas, o patys sutuoktiniai...
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2009 01 26, 12:57)

Labai laukiam tęsinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 26, 15:51)
Labai laukiam tęsinio  4u.gif

Nu nėra tęsinio. Nėra...O jei norit nešvarius baltinius lėtai uostinėti pasiknaisiokit savo skalbinių dėžėj. Tikrai rasit kur pasireikšti...
Atsakyti