Pasiskaiciau as cia ir nustebau. Vis gi moteriskes tikros sadistes ir megejos "pavaryt" ant vyru

Na vyras parase savo situacija ir paklause patarimo. O jus kaip uzsipuolet
Po 14 santuokos metu normalus vyras supranta, kai zmona pradeda elgtis "kazkaip keistai". Ir normalu, kad jis nori isitikinti, o ne kaip isterike moteriske sukelt skandala is nieko ir be irodymu. Pasikalbet verta, po tiesos issiaiskinimo, nes pries tai nelabai yra prasmes. Tipo, brangioji as manau kad tu turi meiluzi. Brangusis, tu teisus? Nesamone.. Moteris isvers akis ir pasakys, kad vyrui pasimaise, nes ji tiesiog tokios nuotaikos, kad nori grazintis (net jei tures meiluzi).
Paklausiau as savo vyro, ka jis darytu jei itartu. Pasake, kad pirma issiaiskintu tiesa. Pats pasektu, pasamdytu ka, paskambinetu.. O tada jau kalbetu. Atsiprasytu, kad yra visiskas pavyduolis, arba pasiulytu skirtis (priklausomai yra meiluzis ar nea).
O del issiaiskintos tiesos.. Ech nemanau, kad drauges buciuoja viena kita i sprandukus apsikabinusios is nugaros

I zanduka ar lupytes atsisveikinant ir pasisveikinant, tai taip. Bet sitaip?
Vien zo.. uzuojauta
O aš visai nepykčiau, jei žmona susirastų kitą. Manau ji verta gauti tai ko neduodu aš. Ir visai nesistengčiau samdyti jokių detektyvų. Jei dėl to kentėtų mūsų bendras gyvenimas tiek, kad visi jaustume diskomfortą būdami kartu, tuomet išsiskirtume. Žmona nėra mano nuosavybė...