Gal ir pasikartosiu, bet - keisti kai kurie žmonės (čia ir Poseidonas įeina). Kiek jiems ką patarinėtų, ką besakytų jie vistiek daro savo ir jokių kitokių argumentų nemato.
Manau niekam ne paslaptis ištikimų vyrų ir moterų procentas. Jei dar žiūrėdami į tuos skaičiukus turėsim galvoje, kad likę ištikimieji ne būtinai abu turi būti toje pačioje šeimoje - nelabai rasit šeimą, kuri santuokos priesaikos išsilaiko (kažkurioje temoje ją gražiai viena forumietė citavo). Aš asmeniškai žinau tokią vieną (na, bent jau kiek aš žinau), kurioje abu į šoną po vestuvių nenuklydę. Ai, tiesa viena smulkmena - kai tuokėsi abiem jau virš 40 buvo.
Logiškai - anksčiau ar vėliau, viena ar kita pusė gali pajaust, kad antroji pusė krypsta į šoną.
Ir toliau prasideda banali iki begalybės situacija. Telefonų, SMS, el_pašto, tikrinimas. Na, Pseidonas čia gal ir originaliausias. Apie tai temų forume tikrai nemažai yra.
Sekantis labai logiškas veiksmas (ir kitos forumo temos) - "ai ai ai man neištikimas(-a), ką dabar daryti, kaip susigražinti/atkeršyti/patikrinti/įsitikint. Ir, ai ai ai kokia(koks) aš nelaimingas ir koks(kokia) anas negerietis"
Ko gera visi pripažįsta, kad "taip čia yra abipusė kaltė". Ir po to iš visų pasakymų girdisi klyksmas - "vat koks tas(-a) blogas, o kokia aš gera(-as)". Toliau gi seka - "o kodėl aš turėčiau stengtis gerinti santykius jei jis(ji) kaltas - tai tegul jis labiau stengiasi"
Toliau galima žiūrėt forumo temas apie vienišus.
Toliau galbūt temose "su antru"
Dar toliau galima skaityt šitą žinutę iš pradžių.
Poseidonui
1. Bent jau pats sau pasakyk, apsispresk. Reikia tau šeimos ar ne. Myli žmoną ar ne. Nori būt kartu ar ne. Nori ją susigražunt ar ne. Pasistenk (ypač sau) nemeluoti. Jei nepasakysi sau nė vieno "ne" žr. toliau.
2. Pirmiausia baik pilt ir gailėt savęs.
3. Jei jau neužteko smegenų nesužinot apie žmoną, tai bent jau turėk proto niekuomet gyvenime apie tai neprasitart. Patikėk, jei sužinos kokiu būdu tu tai sužinojai - krisi kur kas labiau nei ji. Beje, krisi ne tik jos bet ir kitų žmonių akyse (jei nori įsitikint - paskaityk šitą temą iš naujo). Pakilt po kritimo šansų beveik neturėsi.
4. Jei laikai save vyru ir manai, kad verta tai daryti - užkariauk ją iš naujo. (+AŽ)
P.S.

Pagalvok, gal iš šitos situacijos gali ir naudos turėti. Atsargiai ir protingai veikiant gal turėsi galimybę retkarčiais ir su dviem moterimis paišdykaut.....
P.P.S. Info mamytėms, pasiryžusioms įrodyti. kad nesamones kalbu. Mano vaikai auginami su ta pačia vyresni už nemažą forumo dalyvių dalį.