Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės biopsija

QUOTE(Joliuke @ 2009 01 18, 12:46)
Taip. op tai dėl ko tau daro tas biopsijas. Yra mazgų?

Taip, ir neopreruoja, o kontrole kas puse metų... Tai va ir bado verysad.gif
Atsakyti
Man irgi kas puse metu daro, kadangi 2 mazgai yra, vienas is ju nemazas, bet operuot kolkas nerekomenduoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2009 01 19, 09:46)
Man irgi kas puse metu daro, kadangi 2 mazgai yra, vienas is ju nemazas, bet operuot kolkas nerekomenduoja  unsure.gif

Man irgi laukia, neoperuoja. O tu pas Kazanavičių? Brrr, aš o savaitės einu.. kaip nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 01 19, 09:55)
Man irgi laukia, neoperuoja. O tu pas Kazanavičių? Brrr, aš o savaitės einu.. kaip nenoriu..

Ne, as pas Rasa Juskiene. Tuoj ir man reiks uzsirasinet ax.gif O tau kokiu hormonu tyrimus daro per apziura?
Atsakyti
Man Kazanavičius pasakė nebemėtyti pinigų kraujo tyrimams, geriau, tipo, jau nebebus. Praitą sykį iš anksto pasidariau tyrimus ir nuėjau su jais pas jį, tai sako, niekas neatstatys jums to kraujo, nebemėtykite pinigų. Tai va ir nedarysiu šįkart. O tiroksiną tebegeri?
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 01 19, 11:11)
Man Kazanavičius pasakė nebemėtyti pinigų kraujo tyrimams, geriau, tipo, jau nebebus. Praitą sykį iš anksto pasidariau tyrimus ir nuėjau su jais pas jį, tai sako, niekas neatstatys jums to kraujo, nebemėtykite pinigų. Tai va ir nedarysiu šįkart. O tiroksiną tebegeri?

Jau seniai man jo neskiria.. geriau vaikysteje kazkada. Siuo metu nei pjauna nei vaistus skiria man, sako, kad papildomas gydymas nereikalingas. Tai taip ir vaikstau kas pumeti tik punkcija pasidaryt
Atsakyti
Na man dar tybona israse, pageriau kelis menesius ir meciau...
Atsakyti
Nemaloni procedūra. Po jos dar ilgokai kaklą skaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(audrutee007 @ 2015 04 13, 12:46)
Nemaloni procedūra. Po jos dar ilgokai kaklą skaudėjo.

O kokius nuskausminamuosius suleidzia , kai daro punkcija? Deiks daryti merginai, kuri labai bijo skausmo ir visokių procedūrų.
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2015 08 14, 19:58)
O kokius nuskausminamuosius suleidzia , kai daro punkcija?    Deiks daryti merginai, kuri labai bijo skausmo ir visokių procedūrų.

Keliu tema .labai aktuali tema.Gal yra kas Kauno kl.daresi biopsija
Atsakyti
QUOTE(majapufis @ 2016 05 20, 07:06)
Keliu tema .labai aktuali tema.Gal yra kas Kauno kl.daresi biopsija

Patikekit , tikrai nebaisi procedura. Iveda adata ir paima audinio. Eme ir man - pajutau tik duri. Kai kada durys i vena buna skaudesnis. Dare 2 k . Pirma karta su echoskopu, mato mazga ir is ten paima. Kita karta be echoskopo.
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2015 08 14, 19:58)
O kokius nuskausminamuosius suleidzia , kai daro punkcija?    Deiks daryti merginai, kuri labai bijo skausmo ir visokių procedūrų.

Nereikia jokių nuskausminimų. schmoll.gif Labai trumpa ir neskausminga procedūra, tik nemaloni.
Atsakyti