QUOTE(jsg @ 2009 09 25, 17:08)
O man susitikimas su situo ... paliko pati slogiausia ispudi. Atvykau su 40 sav.nestumu pasiklausyti vaikelio sirdies tonu, ir pataikiau ant budinciojo Daubario. Kai atsisakiau pasirasyti sutikima gultis tuoj pat i ligonine, nors Daubaris paaiskino, kad "labai laiku atvykau, nes kaip tik atsilaisvino suremontuota pogimdyvine palata", nuo pat sios akimirkos uzsitraukiau visu priemime buvusiuju nemalone. Pasijutau, kaip atsidurus mesidej, kur vyr.mesininkas Daubaris atvirai ir nevarzomai tyciojosi. Vaikelio tonus paliko matuotis paciai vienai. Paskui paemes lapa Daubaris pasake, kad jis negali ivertinti vaikelio bukles is to lapo, nes kazko ten jam per daug, o kazko per mazai, todel turiu pati skaiciuotis vaikelio judesius viena valanda. Kai paklausiau, kiek tu judesiu tureciau suskaiciuoti, Daubaris kaip uzpakalio skyle burbtelejo "Sita informacija turejo gyd.Semeta per savo kursus pateikti. Viso gero.", kadangi ant mano nesciosios korteles pamate siu kursu lipduka. Tai tiek. Linkiu kitoms mamytems rasti normalu gydytoja, o ne sita 

Na dar ne karto nera buve, kad gydytojas kai irasomi vaiko sirdies tonai sedetu salia visas 10 minuciu. Paprastai ijungia viska ir iseina, o ateina tik i pabaiga arba isvis ki aparatas jau pypsi

O gydytojas tikrai yra nuostabus. Ir profesionalus. Labai gerai ivertina rizika vaikui ir motinai. Patekom pas ji per jo budejima ir jo deka naturaliai pagimdem vaikeli (nors buvo daug abejoniu, kadangi pries tai buvo CP ir si karta galejo but planinis CP) . Siai dienai man tai vienas geriausiu gydytoju AK (esu maciusi daug ju, kaip budunciu, palatos gydytoju, kaip jie priziuri ir teiraujasi susitarus ie nesusitarus).