As neseniai gimdžiau pas šį gydytoją. Atvažiavome nesitarę, tiesiog buvo jo pamaina. Teko daryti CP, nes vaikelis buvo sedyne į priekį (paskutinę dieną atvirto ir vandenims nubėgus, nieko jau nebegalima buvo padaryti). Jis kalbėjo taip, kad supratau jog jeigu ne ligoninės taisyklės, tai galima būtų gimdyti ir pačiai.
Man tik šilčiausi prisiminimai.

Kadangi trečias gimdymas, tai galiu pasakyti, kad už jokius pinigus man anksčiau nebuvo tekę "nusipirkti" tiek dėmesio ir rūpesčio susitarus, kaip šį kartą atvažiavus nesitarus.

Lankydavo kiekvieną dieną po kelis kartus.
Tikrai esu nustebinta, kad gydytojas tiek daug dėmesio skiria savo pacientams, su kuriais nesitaria. Pagarba didžiausia
Visad susitikus būdavo be galo linksma. Kitą kartą norėčiau gimdyti pas šį gydytoją.
Na, o kam paliko nekokį įspūdį, tai visko būna. Pvz. moteris, su kuria gulėjau palatoje, operavosi pas
kitą gydytoja G susitarusi, ir jau net antrą kartą. Ir norėjo tik pas jį, o aš pas tą patį gydytoją G buvau pakliuvusi, kai atvykau i AK dėl nesivystančio nėštumo. JIs man buvo toks nemalonus, nejautrus, pasityčiojantis iš mano klausimų, kad jei būčiau gimdyti pakliuvusi pas jį, tai rėkčiau: "keiskite personalą....". Tad čia, žinoma, priklauso nuo nuotaikų, žmonių suderinamumo ir pan.
QUOTE(saulelyyyte @ 2010 04 10, 18:27)
O sis gyd. Daubaris apie 45-50 metu amziaus ir toks su barzdele, zilstelejes?
Šiam gydytojui yra 42-43 metai. Sakė, bet tiksliai nebeprisimenu ar tiek ar tiek.