Sveikos gyvos, žiūriu temelė atbudo..
Pas mus orai labai gražūs, va tik paskutinė savaitė subjuro.. terasoje deginimosi sezona atidariau ir jau normaliai idegiau..

viskas žaliuoja ir žydi, jau stengiamės ir namuose kuo mažiau būt.. nusipirkom dviratukus ir šuniukams vežimaiti, taip vadinama ''Kike'' čia žiūriu labai populiaru, tik dauguma vaikus vežioja..

negalim visai diena jų namuose palikt, o vasara visai dienai iš namų rausim tai dabar bent galėsime kartu pasiimt..
del darbų, tai sutinku visur savi niuansai.. kažin ar būna kitaip..

kai vyras dar tik važiavo i pokalbius del darbo, tai jam čia labiausiai nepatiko.. ir pagrinde del pamainų viršininko, nes jam užkliuvo kad mano vyras nekalba vokiškai, tuomet dar kalbėjo angliškai.. na, bet kalba išmoko, o su tuo viršininku dabar labai gerai sutaria.. tai manau su tam tikrais niuansais galima susitvarkyt..
del mokesčių mano vyras jau susitvarkė.. viršininkė padėjo deklaracija užpildyt ir nustebo kad gana nemažai turėtų sugražint, skambino klausė ar ne klaida.. tai sakė ne, atseit mano vyras per daug mokesčių mokėjo, jam nepriklausė... o per kiek laiko sugražina idomu? jau kokios 3sav. praėjo, kolkas tylu...
del atostogų, tai manau visas atostogas praleisime Austrijoje, noriu pirma čia viska pamatyt.. dar Šveicarija, kad jau šalia..

va gal pavyks su katinuku i paroda St. Gallene nulėkt, tai tuo pačiu ir miesta apžiūrėsim.. žiūriu iki Milano mums 300km. kaip LT iki Palangos, tai nors ir dienai galima nulėkt..