Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

QUOTE(Cheeky_B @ 2012 07 01, 22:09)
taip nostalgija nes vilniuje visas gyvenimas..seima draugai visi kalba TAU suprantama kalba..todel ir liudesys. Kai bunu austrijoj taip neliudejau nebuvo kada darbas namai buitis..bet grizus i LT suprantu ant kiek daug palieku isvaziavus.

blogai kai toks didelis prisirišimas, mano vyrui ir buvo sunkiau adaptuotis.. na, bet dabar pamatė, kad čia gyvenam o ne egzistuojam.. o LT buvo tik darbas, namai.. kartais draugai, jau prieš mums apsisprendžiant išvažiuot draugai su kuriais daugiausiai bendravom taip pat išvyko.. tas ir mus pastūmėjo išvažiuot..
o čia laika leidžiam tik dviese, bet labai turiningai, smagiai.. kad nieko daugiau ir nereikia mes su vyru vienas kitam patys geriausi draugai.. smile.gif yra aplink lietuvių ir vis kviečia i meetus, na bet nenoriu nors tu ka.. blush2.gif
aš jau tokia esu, kad nemoku prisirišt prie žmonių ir labai del to džiaugiuosi, tik man nuo to lengviau.. tikrai nenorėčiau sugrižt i ankstesni gyvenima, ta rutina buvo užknisus negyvai.. jau kiek LT pabūsim tiek užteks, man ir savaitės pakaktų..
isivaizduoju būsiu labai nekalbi biggrin.gif atpratau nuo bendravimo, tai bus keista kad aplink visi bendrauja man suprantama kalba.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 01 liepos 2012 - 23:16
Kaip tau gerai.
Atsakyti
Kaip gerai, kai vienas zmogus - visas gyvenimas smile.gif
Man tai irgi kiek daugiau reikia, todel labai suprantu Cheeky-B. Ypac mane neramina kalba, man reikia bendravimo ne tik su vyru, tai labai nejauku bus nieko nesuprasti ir zodzio neislementi doh.gif Desiu visas pastangas, kad kuo greiciau ismokciau. Ir dar vis pagalvoju, kad net vaikams negalesiu padet pamoku paruost biggrin.gif Nes jie turbut gales mane pamokyt, o ne as juos biggrin.gif Ai, nu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
O as jau beveik 5 metai Austrijoj ir ne 1 dienos neliudejau del Lietuvos. Nors ten ir tevai, ir draugai, bet seima mano CIA. Beveik visi mano giminaiciai uzduoda ta klausima ''Ar labai Lietuvos pasiilgsti?'' Ir kai pasakau, kad ne, tai labai nustemba hihihi.gif

Aciu uz FB nuoroda 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Siaip tai, aisku, visas gyvenimas ten, kur seima. Ir, jei viskas gerai, tai puiku. O siaip as esu varle keliauninke ir esu gyvenus tai ten, tai sen nuo studiju laiku, tai irgi nelabai sureiksminu persikelimo. Bet kalba savo labai myliu, man jos truks. Dar lieka mano senas tetis ir mamytes kapas, kas irgi nelabai maloniai nuteikia.. Daug visokiu minciu apima, kai reikia priimti sprendima isvykti.
Atsakyti
Sveikos visos ax.gif as jau Austrijos zemeleje,atsibuvau Gimtineje beveik visa menesi,smagu zinoma,pavargsti nuo begalinio bendravimo,kaip sakant uz visus metus atsikalbi doh.gif biggrin.gif Orai ten permainingi,o cia vakar galvojom nuo karscio uzsilenksim,+35 pavesyje doh.gif ,siandien vesiau.....Aplekem ,kiek isejo,Vilniaus senamiesti,grazu rolleyes.gif ,buvom Trakuose,ir aisku muziejus apejom (Akropolius ir Europas biggrin.gif ),na vistiek gerai aplinka pakeisti,pro buto langus kasdien matyti Vilniaus panorama buvo irgi dziaugsmas smile.gif ,bet,cia grizau ir per daug neliudziu (kaip anksciau)....
Na pradziai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2012 07 05, 10:39)
bet,cia grizau ir per daug neliudziu (kaip anksciau)....
Na pradziai tiek 4u.gif

Tai jus jau priprate turetumet but, jei seimos galva sportininkas biggrin.gif Turiu omeny priprate keliauti ir kraustytis is vietos i vieta ir per daug neprisiristi, nes kita sezona ir vel gali tekti kraustytis biggrin.gif

Sveiki sugrize ten kur grazu 4u.gif
Atsakyti
Gal zra gyvenanciu Grace? 4u.gif
Atsakyti
Milagra,vistiek stresas tas kraustymasis,pripranti prie visko ir vel is naujo.....aciu dievui jau treti metai vienoje vietoje gyvename,per plauka siemet nesikelem kitur,jau buvau pasiruosus moraliskai kraustymuisi,nervavausi jau pries du menesius atgal,tai dabar dziaugiuosi ,kad likom cia smile.gif

Bet ,tai vakar kokia audra cia buvo doh.gif ,siaubingas vejas,lietus,krusa....isverte terasos siaudine siena net doh.gif , galvojau stoga nunes unsure.gif O siand. jau nuo ryto saulute,karsta bus smile.gif

Rytoj lekiam i Klagenfurta-zemutine Austrija ,arciau Italijos,tiesiog grazus miestas ,ezeras,kalnai,savaitgalis turetu buti neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2012 07 06, 10:13)
Milagra,vistiek stresas tas kraustymasis,pripranti prie visko ir vel is naujo.....aciu dievui jau treti metai vienoje vietoje gyvename,per plauka siemet nesikelem kitur,jau buvau pasiruosus moraliskai kraustymuisi,nervavausi jau pries du menesius atgal,tai dabar dziaugiuosi ,kad likom cia smile.gif

Bet ,tai vakar kokia audra cia buvo doh.gif ,siaubingas vejas,lietus,krusa....isverte terasos siaudine siena net doh.gif , galvojau stoga nunes unsure.gif O siand. jau nuo ryto saulute,karsta bus smile.gif

Rytoj lekiam i Klagenfurta-zemutine Austrija ,arciau Italijos,tiesiog grazus miestas ,ezeras,kalnai,savaitgalis turetu buti neblogas bigsmile.gif

Suprantu 4u.gif Ypac su vaikais wacko.gif

pas mus jau trecia nakti is eiles stoga nesa. Vaikai nemiega, langa prasivert baisu, kai tokie zaibai svaidosi, uzdarai, tai nezmoniskai dusna. Atsibodo jau tos audros, siandien pirma grazi diena po 100 metu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

taip susikloste,kad keliems menesiams ziema teks darbuotis austrijos sostineje. galbut is ten yra merginu,zinanciu per kokius saltinius geriausia/patikimiausia ieskoti kur gyventi? rolleyes.gif (neieskau prabangiai,kuo paprasciau ir pigiau,tuo geriau)
Atsakyti
Panos, ka valgot ten? biggrin.gif Pasidalinkit meniu biggrin.gif Apie vegetarus nekalbu smile.gif Nes kiek vyras spejo apsiziureti, tai produktai,kuriuos valgom dazniausiai, t.y. jautiena ir zuvis, yra beprotiskai brangus. Kiaulienos mes praktiskai is viso nevalgom, tai ka, lieka vista vista vista ir dar karta vista? biggrin.gif doh.gif wacko.gif Ir ta steroidine per para uzauginta unsure.gif Ko tai baisoka darosi cool.gif
Atsakyti