Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos,kurios atsisakė skiepų.

QUOTE(bergamote @ 2011 01 18, 19:02)
Gebene, domejausi sia tema kai laukiausi pirmojo, mazdaug pries 2,5-3 metus. Ir jau tuomet cia vire karstos diskusijos, kuriose aktyviai dalyvavo AlfaBeta, o ypac Dange (ir ne vienoj temoj). Gal ir ilgiau jos cia sedi, nesunku patikrinti. Bet akivaizdu, kad tai gali daryti tik suinteresuoti ir apmokami asmenys. Nes paprastos mamos padaro sprendima ir toliau ramiai gyvena, nemanau, kad turi laiko pestis forume ir cituoti statistika.
Siulau nesigadinti nervu, o pasisakymus ne i tema tiesiog ignoruoti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Na i Alfa Betos posta net nebeatsakysiu smile.gif Kiek suprantu ji net ne mama, tad jos dalyvavimas sioje temoje, aplamai ne "i tema" - vieni offtopic'ai kaip ir Danges, nes kiek suprantu ji nera atsisakiusi skiepu savo vaikui.
Atsakyti
QUOTE(bergamote @ 2011 01 18, 19:02)
Gebene, domejausi sia tema kai laukiausi pirmojo, mazdaug pries 2,5-3 metus. Ir jau tuomet cia vire karstos diskusijos, kuriose aktyviai dalyvavo AlfaBeta, o ypac Dange (ir ne vienoj temoj). Gal ir ilgiau jos cia sedi, nesunku patikrinti. Bet akivaizdu, kad tai gali daryti tik suinteresuoti ir apmokami asmenys. Nes paprastos mamos padaro sprendima ir toliau ramiai gyvena, nemanau, kad turi laiko pestis forume ir cituoti statistika.
Siulau nesigadinti nervu, o pasisakymus ne i tema tiesiog ignoruoti  mirksiukas.gif

QUOTE(gebene @ 2011 01 18, 21:57)
drinks_cheers.gif
Na i Alfa Betos posta net nebeatsakysiu smile.gif Kiek suprantu ji net ne mama, tad jos dalyvavimas sioje temoje, aplamai ne "i tema" - vieni offtopic'ai kaip ir Danges, nes kiek suprantu ji nera atsisakiusi skiepu savo vaikui.

kodaoftopinsiu, bet kodėl jūs tokis žiaurios... moka nemoka - man irgi niekas nemoka, nors aš jau seniai apsisprendusi, jei čia lankytųsi vien neapsisprendę, tai seniai numirtų temelę, būtų vien klausimai be jokių atsakymų.
yra skirtingų mamų, o dar ką tik žmogui pasakiusiam, kasd buvo po gimdymo ir atsiprašė už aršumą prieš kelis metus (dėl šito negaliu spręsti, nepamenu smile.gif), jūs dar parašot - 'NEmama' doh.gif
tiesiog kaip ir rašėt, tai kas jms neaktualu ar nepriimtina, galima nekreit dėmesio ri nekoentuot, kitiems tai gali būti aktualu. visoi mes skirtingi. ir tema vieša, ne privati. ir visi mandagūs piliečiai pageidauijami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 18, 22:15)
kodaoftopinsiu, bet kodėl jūs tokis žiaurios... moka nemoka - man irgi niekas nemoka, nors aš jau seniai apsisprendusi, jei čia lankytųsi vien neapsisprendę, tai seniai numirtų temelę, būtų vien klausimai be jokių atsakymų.
yra skirtingų mamų, o dar ką tik žmogui pasakiusiam, kasd buvo po gimdymo ir atsiprašė už aršumą prieš kelis metus (dėl šito negaliu spręsti, nepamenu smile.gif), jūs dar parašot - 'NEmama'  doh.gif
tiesiog kaip ir rašėt, tai kas jms neaktualu ar nepriimtina, galima nekreit dėmesio ri nekoentuot, kitiems tai gali būti aktualu. visoi mes skirtingi. ir tema vieša, ne privati. ir visi mandagūs piliečiai pageidauijami  4u.gif

Tema viesa, ir jos pavadinimas "Mamos, kurios atsisake skiepu. Kodel" Ar jums tai nieko nesako? Nejaugi temoje "isigijau kaciuka, ka su juo daryti?" (paprasciausias palyginimas atejes i galva biggrin.gif), rasytumete, gink Dieve, nereikia isigyti kaciuko, todel ir todel wink.gif Ar tas rasymas butu "i tema"? Kaciukas tai jau namie wink.gif
Dar karta sakau, kai noresiu pasiskaityt apie skiepu nauda ir reikalinguma, suabejosiu ar panasiai, eisiu i atitinkama tema, ten skaitysiu ir rasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 18 sausio 2011 - 22:25
QUOTE(gebene @ 2011 01 18, 22:22)
Tema viesa, ir jos pavadinimas "Mamos, kurios atsisake skiepu. Kodel" Ar jums tai nieko nesako? Nejaugi temoje "isigijau kaciuka, ka su juo daryti?" (paprasciausias palyginimas atejes i galva biggrin.gif), rasytumete, gink Dieve, nereikia isigyti kaciuko, todel ir todel wink.gif Ar tas rasymas butu "i tema"? Kaciukas tai jau namie wink.gif
Dar karta sakau, kai noresiu pasiskaityt apie skiepu nauda ir reikalinguma, suabejosiu ar panasiai, eisiu i atitinkama tema, ten skaitysiu ir rasysiu  4u.gif

4u.gif

na, bet tikrai sunku ką nors į temą čia padiskutuot... toki tema užduota, kad tik sąrašas atsisakymo motyvų gali būti, ri be jokių diskusijų... todėl ir esu tolerantiškesnė užverdančioms diskusijoms kurios kyla iš tam tikru pasisakymų vieno ar kito skiepo tema. ir kažkaip nesinori sakyti, kad vien du nariai tai čia daro, iš tiesų ir mes dabar tą patį - offtopinam smile.gif gal moderatorė tokia pakanti nebus, ir pratrins. temos faktiškai neliktų.
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 01 18, 21:57)
drinks_cheers.gif

Vajeee... Reikėtų atidžiau skaityti postus 4u.gif . Įmetu AlfaBeta posto sakinį

"O Jūsų pasisakymas dabar į temą? Patikrinkit, kiek sėdžiu forume. 2 metus. Iš pradžių buvau aršoka. Pati pripažįstu. Po gimdymo ką tik... "

Na, nereikėtų svetimų vaikų "numarinti" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 19, 00:14)
4u.gif

na, bet tikrai sunku ką nors į temą čia padiskutuot... toki tema užduota, kad tik sąrašas atsisakymo motyvų gali būti, ri be jokių diskusijų... todėl ir esu tolerantiškesnė užverdančioms diskusijoms kurios kyla iš tam tikru pasisakymų vieno ar kito skiepo tema. ir kažkaip nesinori sakyti, kad vien du nariai tai čia daro, iš tiesų ir mes dabar tą patį - offtopinam smile.gif gal moderatorė tokia pakanti nebus, ir pratrins. temos faktiškai neliktų.

Nemanau, kad sunku diskutuot. Yra daug ateina ir apsisprest mamyciu, pasiklausia, ten ar serga reciau neskiepyti ir pan... Be to as ne pries nuorodas, bet ne i vienus vartus, atseit padedancios mum "paprotinget" ir "atmerkt akis" rolleyes.gif

QUOTE(Amica @ 2011 01 19, 00:17)
Vajeee... Reikėtų atidžiau skaityti postus  4u.gif . Įmetu AlfaBeta posto sakinį

"O Jūsų pasisakymas dabar į temą? Patikrinkit, kiek sėdžiu forume. 2 metus. Iš pradžių buvau aršoka. Pati pripažįstu. Po gimdymo ką tik... "

Na, nereikėtų svetimų vaikų "numarinti"  cool.gif

Na tikrai, busiu "praskaicius" doh.gif Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Pirma vaka skiepijau viskuo,nes buvo pirmas vaikas....ir antibijotiku sugerta buvo tiek kiek israsinejo doh.gif ..kazkaip tada nemasciau pati

o su antru viskas kitaip jau...imi mastyti...antibijotiku israsytu knygutei gal 4,kurie net nenupirkti..
skiepus darem,bet ne visus..labiausia gaila,kad padarem tbc skiepa, jai bus trecias jo grieztai atsisakysiu

o siaip pirmagimis, labai jau sergantis visada...prastas imunitetas pas ji ,net labai

o antras, kurkas atsparesnis vaikas..
Atsakyti
Utata kaip čia karšta..... Bet aš tik noriu išsakyti savo nuomonę. Mes prieš skiepus, jau pavėluotai, nes pagrindinių skiepų injekcijos padarytos, tačiau dabar ir ateityje tikrai jokių skiepų pas mus nebus. Kodėl? Todėl, kad teko būti vienam susibūrime, kuriame dalyvavo patys pačiausi gydytojai. Ir viena iš temų buvo skiepai. Jie nebeskiepija savo vaikų ir anūkų..... Skiepija tuos kuriems trūksta info apie skiepus... nemoku mediciniškai pasakyti kas tiksliai darosi organizme gavus skiepą, tačiau tai ką išgirdau man užteko.
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2011 01 19, 09:47)
Todėl, kad teko būti vienam susibūrime, kuriame dalyvavo patys pačiausi gydytojai. Ir viena iš temų buvo skiepai. Jie nebeskiepija savo vaikų ir anūkų..... Skiepija tuos kuriems trūksta info apie skiepus... nemoku mediciniškai pasakyti kas tiksliai darosi organizme gavus skiepą, tačiau tai ką išgirdau man užteko.

Man buvo panasiai - patys medikai, dirbantys su naujagimiais, pripazino, kad savo vaiku neskiepijo. Manau, kad ne be reikalo. Vaikai uzaugo sveiki ir gyvi.
O visokie forumai ir komentarai yra puiki nemokama erdve reklamai ir propagandai. Vargu ar cia galima ieskoti atsakymu i savo klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2011 01 19, 08:47)
Utata kaip čia karšta..... Bet aš tik noriu išsakyti savo nuomonę. Mes prieš skiepus, jau pavėluotai, nes pagrindinių skiepų injekcijos padarytos, tačiau dabar ir ateityje tikrai jokių skiepų pas mus nebus. Kodėl? Todėl, kad teko būti vienam susibūrime, kuriame dalyvavo patys pačiausi gydytojai. Ir viena iš temų buvo skiepai. Jie nebeskiepija savo vaikų ir anūkų..... Skiepija tuos kuriems trūksta info apie skiepus... nemoku mediciniškai pasakyti kas tiksliai darosi organizme gavus skiepą, tačiau tai ką išgirdau man užteko.

Tai gal galite nemediciniškai papasakoti? 4u.gif . Nes tai įdomu. Juk jei Jums užteko to, ką išgirdote, vadinasi kažkokia informacija užsifiksavo, vadinasi supratote kas ten tame organizme vyksta po skiepo. Nebūtina medicininiais terminais dėstyti, galima ir liaudiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 19, 08:31)
Pirma vaka skiepijau viskuo,nes buvo pirmas vaikas....ir antibijotiku sugerta buvo tiek kiek israsinejo doh.gif ..kazkaip tada nemasciau pati

o su antru viskas kitaip jau...imi mastyti...antibijotiku israsytu knygutei gal 4,kurie net nenupirkti..
skiepus darem,bet ne visus..labiausia gaila,kad padarem tbc skiepa, jai bus trecias jo grieztai atsisakysiu

o siaip pirmagimis, labai jau sergantis visada...prastas imunitetas pas ji ,net labai
o antras, kurkas atsparesnis vaikas..

O kokius skiepus skiepijote?
O tbc man atrodo skiepija tik vieną kartą? g.gif

Tai jūsų vaikutis paskiepytas? Kaip suprantu? Tai galit tikrai paprastai žodžiais papasakoti biggrin.gif
Atsakyti

Na, stai, viena blaiviai mastanti zmogu AlfaBeta jau išvarėte schmoll.gif Ir dabar vietoj skaiciu ir argumentu gaunate epitetus tipo patys paciausi ir nieko nesuprantu, bet man to uzteko. Vėl prasideda tikiu-netikiu. verysad.gif

Drugeliukas, konkretinkite kas per susitikimas buvo. Kas tie gydytojai, pavardemis, jei galima. Ar bent jau pareigomis. KĄ GI KONKREČIAI jus išgirdote, kad jums užteko???? Priešingu atveju, galima manyti, kad čia tik jūsų išsigalvojimai, tušti gąsdinimai. Nes žinutė, na iš tiesų, apie nieką cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aronia: 19 sausio 2011 - 14:07