Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t. t.

QUOTE(akcent @ 2011 04 15, 11:48)
Mes labai nemažai planuojam keliauti su auto, suskaičiavome jog per 10d įveiksime apie 2000km. Kaip ten mokami tie kelių mokesčiai? Gal juokingas klausimas, bet pirmą kartą teks keliauti taip, tai norisi viską žinoti blush2.gif

Nesuklydot su kilometražu? Čia tiek iki Graikijos?
Papildyta:
QUOTE(renccexxx @ 2011 04 15, 11:20)
Kuriam laikui skrendat??
Na as ajau 2 karta skrendu smile.gif tik pries tai per Frankfurta smile.gif bet ten turejau persedimui 2 val tai ramiai. o cia 50 min, tai kazkaip nerimas apeme. Zinau kad butinai pasas reikalingas kortele netinka smile.gif))

Jeigu keliaujat per ES šalis, užtenka kortelės
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 04 15, 13:27)
Nesuklydot su kilometražu? Čia tiek iki Graikijos?

biggrin.gif Į Graikiją skrendam lėktuvu, o km suskaičiuoti po pačia Graikiją kiek keliausime automobiliu išnuomuotu.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 04 15, 12:27)
Papildyta:

Jeigu keliaujat per ES šalis,  užtenka kortelės

Tai tas ir yra, kad per Kieva smile.gif
Papildyta:
Mamai pirkau tiesiogini is Rygos, is Klaipedos nera skirtumo ar i Vilniu vaziuoti, ar i Ryga. Brangiau, aisku, bet patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert: 15 balandžio 2011 - 13:49
QUOTE(Desert @ 2011 04 15, 14:38)
Tai tas ir yra, kad per Kieva  smile.gif

per europos sajungos salis skrendant uztenka korteles, o i Kijeva reik paso smile.gif Sikart as skirsiu irgi per Kijeva smile.gif
Atsakyti
Dar kartą dėkui, renccexxx. Pasas jau pas mane, dabar tikrai galiu ramia širdimi laukti kelionės blush2.gif
Beja, keliautojos, kelių GB fotoaparato kortelę vežatės į keliones? Mes turime dvi, viena 8GB, kita 4GB, bet man atrodo, kad vis mažai, kad neužteks man ir reikės taupyti kadrus doh.gif
Atsakyti
Tai gal nesiruošiat atsivežti 10000 nuotraukų . Per akis tiek GB biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai uzteks smile.gif jeigu kas pasimazinsite kokybe truputeli nuotrauku, ir daugiau nuotraukyciu pasidarysit, bet abejoju ar pritruks smile.gif
Papildyta:
As pasa taip pat jau gaminu smile.gif
Na lauksim ispudziu is keliones smile.gif
Ir labai bus idomu kaip tam Kijevo oro uoste seksis smile.gif tai lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 04 27, 10:08)
Beja, keliautojos, kelių GB fotoaparato kortelę vežatės į keliones? Mes turime dvi, viena 8GB, kita 4GB, bet man atrodo, kad vis mažai, kad neužteks man ir reikės taupyti kadrus doh.gif

Bus mažai, vietoj nusipirksit papildomą atminties kortelę. Į civilizuotą kraštą gi vykstat.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 04 28, 09:40)
Bus mažai, vietoj nusipirksit papildomą atminties kortelę. Į civilizuotą kraštą gi vykstat.

Taiva, 10 dienų, daug skirtingų miestų miestelių, o dar kur sostinė g.gif
Pradžiai maniau užteks, bet jei nuvykę į Rumšiškes , sugebėjome padaryti 300 kadrų per 3val, tai ... doh.gif biggrin.gif
Bandysim įsigyti dar vieną kortelę, o grįžusi papasakosiu, kiek kadrų parsivežėm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 28 balandžio 2011 - 09:20
Buvom 16 dienų, ir 2 Gb pakako, nuotraukų virš 700 - patikėkit- jau net per daug- paskui dar dalį prasitrynėm. Buvo toks vienas veikėjas kartu kelionėj tai padarė apie 300 tūkst nuotraukų, bet paskui turėjo rūšiavimo . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 04 28, 15:06)
Buvom 16 dienų, ir 2 Gb pakako, nuotraukų virš 700 - patikėkit- jau net per daug- paskui dar dalį prasitrynėm. Buvo toks vienas veikėjas kartu kelionėj tai padarė apie 300 tūkst nuotraukų, bet paskui turėjo rūšiavimo .  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Tiek dienų buvot ir užteko vos 2GB wub.gif thumbup.gif
Ne į temą, bet kad taip ilgai buvot - baltai pavydžiu blush2.gif Mes buvom suplanavę 14dienų, bet kažkaip sumažinom iki 10, o dabar nagus graužiu, kad man bus mažai doh.gif
Atsakyti
Graikijai ir 16 mažai, nors pervažiavom visą Graikiją pirmyn, atgal ir dar Santorinyje 2,5 dienos buvom. biggrin.gif
O kas liečia nuotraukas, tai kiekgi beveik vienodų kadrų gali daryt, paskui pradeda kartotis ir tai jau pačiam neįdomu. Aš jau kelionės metu pradedu pratrint kadrus, kurie man mažiau gražūs biggrin.gif
Atsakyti