Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t. t.

Dar kelios foto iš Chalkidikės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nuvažiuota apie 1700km.
Atsakyti
Ačiū labai už išsamų pasakojimą ir nuostabias nuotraukas. Mes startuojame pirmadienį ryte, aplankysime Meteorus , Olimpo kalną ir pliažinsimės Kasandroje. Tikiuosi, kad viskas pavyks, kai grįšiu - parašusiu, kaip sekėsi.
Atsakyti
Geros jums kelionės!o dėl Kasandros dar pagalvokit mirksiukas.gif Jei jau nekeisit planų,tada būtinai apvažiuokit Sitoniją,suprasit,koks tarp jų skirtumas-kaip tarp Palangos ir Nidos smile.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet jau negaliu keisti apgyvendinimo pasirinkimo, butinai aplankysime ir Sitonija, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2016 07 09, 21:52)
Labai gaila, bet jau negaliu keisti apgyvendinimo pasirinkimo, butinai aplankysime ir Sitonija, tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif

Noriu paklausti, kaip jūs nuskridote į chalkidikę? Esu ten buvusi daug kartų ir Sitonijoje, nerealiai patiko.. tada dar skraidindavo Novaturas... jau keli metai tų skrydžių į Salonikus jau nėra... ar šiais metais jau atsirado, ar jūs iš kur nors kitur skrendate? Man ten nerealiausias paplūdimys..

Taip pat noriu paklausti, gal kam teko būti Zakynthos? Ar skridote ar kėlėtės keltu iš Rodo salos? Tai viena iš "rojaus" kampelių kur labai norisi patekti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2016 07 19, 16:52)
Noriu paklausti, kaip jūs nuskridote į chalkidikę? Esu ten buvusi daug kartų ir Sitonijoje, nerealiai patiko.. tada dar skraidindavo Novaturas... jau keli metai tų skrydžių į Salonikus jau nėra... ar šiais metais jau atsirado, ar jūs iš kur nors kitur skrendate? Man ten nerealiausias paplūdimys..

Taip pat noriu paklausti, gal kam teko būti Zakynthos? Ar skridote ar kėlėtės keltu iš Rodo salos? Tai viena iš "rojaus" kampelių kur labai norisi patekti.. smile.gif

Mes su savo auto vaziuojame. Siuo metu esame Kasandroje, buvome Sitonijoje - kazkas nerealaus, papludimiai kaip is atviruko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2016 07 20, 15:42)
Mes su savo auto vaziuojame. Siuo metu esame Kasandroje, buvome Sitonijoje - kazkas nerealaus, papludimiai kaip is atviruko  wub.gif

wow iš Lietuvos važiuojate??

Aš labai gailiuosi, kad nėra skrydžių užsakomųjų į Salonikus kaip anksčiau, man tai buvo mėgstamiausia vieta Graikijoje kai norisi tikrai pailsėti.. Sitonija nuostabi, tai ramesnė vieta už Kasandros pusiasalį ... pavydžiu.... ax.gif
Atsakyti
Mes į Salonikus skridom iš Varšuvos su Ryanair,bilietai buvo po 90eur.Dabar mačiau buvo po 59eur.
Atsakyti
Sveiki!!

Ieškome 2 (max 3) pakeleivių į Graikiją rugsėjo 11-24 dienomis

ATOSTOGOS JACHTOJE - plaukimas po Graikijos salas:

Pradžia ir pabaiga - Rodo sala
Planuojama aplankyti didžiąją dalį šių salų:
Rhodes, Symi, Nisyros, Kalimnos, Lipsi, Patmos, Arki, Samos, Agathonisi, Leros, Pserimos, Kos, Tilos, Halki

Jei nori
- pajausti tą jausmą, kai be jokių pašalinių variklių garsų skrieji bangomis,
- merktis nuo saulės, kai įkaitusią odą vėsina vėjas
- maudytis ne pliaže su 10.000 kitų, o šokinėti į vandenį iš jachtos ramioje ir tik laivais pasiekiamoje įlankoje, kurioje dugnas matosi, nors gylis 10 metrų ir daugiau
- aplankyti salas, kurių NĖRA StreetView :)
- sau įrodyti, kad tikrai esi draugiškas žmogus
- grįžti namo su tikrais įspūdžiais :-)
- vakarais dalintis istorijomis
- dieną mojuoti kitoms praplaukiančioms jachtoms ir atsakyti, kai mojuoja tau

Tuomet rašyk!

Jachtoje yra 3 kajutės plius bendras "salionas" 2xWC

Daugiau informacijos - Facebook evente: https://www.facebook...15083308653282/https://www.facebook.com/events/615083308653282/
Atsakyti
Labukas visoms keliautojoms smile.gif Gal kas pasidalins žiniomis, kaip patogiausia pasibūt Santorini smile.gif Norėtume lėktuvu savaitėlei. Kaip susiplanuot kad kaina savaitei nebūtų kosminė ? ;)
Atsakyti
Skriskit per Varšuvą su Itaka agentūra.Jie siūlo tiesioginį skrydį +viešbutis.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 15 rugsėjo 2016 - 17:41