nesuprantu čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų jūs geriau eikit kitur taip daryt , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.
nesuprantu čia jūsų tokio rašymo ir dar tose temose kur negalima rašyt ypač tokių kvailų komentarų jūs geriau eikit kitur taip daryt , bet jau ir skaityt turbūt nemokat.
Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas
Beviltiska cia kazka rasyt, matyt nelabai moka skaityt, ir nesuvokia ka daro Bet man visvien lieka nesuprantamas dalykas, nu kam tas sypseneles deti be reikalo, niekaip nesuprantu, o dar per visas temas
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai.
jau visai susimakalavau beskaitydama ir nuotraukas žiurėdama,sakykit tai mielinei tešlai miltai turėtų būti 405 ar 550, (nežinau kokios ten raidės prie skaičiukų) ar jau labai didelio skirtumo nėra kokie miltai.
Na as naudoju bandelems, mieliniui pyragui ir net mieliniams blynams negaila 405D (karaliskus), bet ne extra, kur miltai, kaip manu kruopos nesenai per klaida kepiau is kiek prastensiu... tai pyragas tamsesnis gavosi ir konsistencija ne tokia kaip is karalisku