Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 28, 00:45)
Siandien buvau Minsko Iki ir ten yra toks rusisku prekiu kioskelis.

tas afrikietiskas kokosas vis tiek turi sioki toki kvapa, negali sakyt, kad bekvapis.

o kur konkrečiai tas kioskelis? Kažkur rūsyje?

dar įdomu, kam tu erškėtuoges naudoji? 4u.gif

man kokosų aliejus iš PAR kvepia kaip rafaelo saldainiai - gaiviai ir lengvai biggrin.gif O vat indiškasis tai smūginis biggrin.gif Išsitepiau kažkada alkana, tai maniau, kad skrandis bespazmuodamas pro gerkle iššoks - taip aliejus kvepia kažkuo skaniu nenusakomu biggrin.gif Lyg tortu, lyg kuo biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 28, 18:05)
Ju turimas kakavos sviestas yra rudos spalvos ir dievisko kvapo.

o kam tu jį dar pritaikai, neįskaitant kūno sviesto? smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 01 29, 12:18)
Beje ! labai reikia patarimo !  4u.gif
vakar pirma karta buvau soliariume, ryt vel eisiu... tai norejau paklausti, ar kokosu aliejus nesumazina idegio, jei pries kokia valanda einant i soliariuma po duso issitepiau kuna juo

KN puslapyje parašyta, kad prieš deginantis yra gerai išsitepti kokosų aliejumi, bet man rodos, kad ne apie soliariumus ten sakoma...

ar ne per dažnai kas antrą dieną vaikščioti į soliariumą? blink.gif Žiūrėk, kad nedaugėtų apgamų, strazdanų ir nesukepintum odos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 29, 12:27)
as verciau pirkciau weleda, nes tas is sveikatos dovanu tera vanduo su roziu ekstraktu  ax.gif
blink.gif  kiek zinau tai einant i soliaruma reikia vengti bet kokiu alieju, tai viena. Antra, aliejus sudaro barjera, tad uztepus ant jo kremo jis greiciausiai nebeduos jokio efekto  g.gif ir nieko tu ten nenudegsi. Jei jau taip reikia tau to soliariumo -tai kokosu alieju tepkis po soliariumo - ne iskart zinoma, bet pvz. vakare nusiprausus ir i dregna oda

aciu labai unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 29, 09:46)
Nepamenu, kažkuri buvot pirkusi Pur aloe šampūną, alijošiaus pagrindu ax.gif Labai norėčiau atsiliepimų ilgiau panaudojus. Labai norėtųsi išbandyti smile.gif

Tai cia as turejau ta sampuna blush2.gif Galiu pasakyti, kad ismeciau puse buteliuko, nes sugedo doh.gif( iskrito nuosedos ir kvapas pakito) Neimanoma jo isnaudoti per 3 menesius. Labai skalsus (reikia nedidelio jo kiekio) plaunant galva du kartus - pirma karta neputoja, bet antra karta plaunant galva putu kaip nuo cheminio sampuno. Jokiu kondicionieriu nenaudodavau po jo, plaukai graziai blizga, nesukrite.
Bet man nuo jo ziauriai pradejo niezeti galva - pleiskanu nera, bet niezulys doh.gif Arba nuo kokosu aliejaus - nes tuo metu naudojau tik si sampuna ir kokosu alieju.

Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2009 01 29, 11:18)
Aciu 4u.gif
Kaip idomiai g.gif , pas mus raso, kad pirmiausia su vatos gumuleliu reik viska nusivalyt, o po to kruopsciai nuplaut vandeniu. Gal taip geriau nusivalo? Nes grynai prausiklio nenoreciau, nes kita turiu.

Taip, tiesa - jis skirtas su vata valytis. Bet as ant dregno veido ji paskirstau ir su vandeniu nuplaunu. Bet juk jis yra prausiklis - kam kitam galima ji dar panaudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 01 29, 14:05)
Tai cia as turejau ta sampuna  blush2.gif Galiu pasakyti, kad ismeciau puse buteliuko, nes sugedo  doh.gif( iskrito nuosedos ir kvapas pakito) Neimanoma jo isnaudoti per 3 menesius. Labai skalsus (reikia nedidelio jo kiekio) plaunant galva du kartus - pirma karta neputoja, bet antra karta plaunant galva putu kaip nuo cheminio sampuno. Jokiu kondicionieriu nenaudodavau po jo, plaukai graziai blizga, nesukrite.
Bet man nuo jo ziauriai pradejo niezeti galva - pleiskanu nera, bet niezulys  doh.gif Arba nuo kokosu aliejaus - nes tuo metu naudojau tik si sampuna ir kokosu alieju.

[b

nu nieko sau unsure.gif kaip tik rašo, kad nuo pleiskanu gerai, kaip įsivaizdavau ir jokio niežtėjimo negali būti...Bet va čia tai tikrai natūralus, jei per 3 mėn sugenda doh.gif nžn, ką daryti..Gaila, kad negalima pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 29, 14:21)
nu nieko sau unsure.gif kaip tik rašo, kad nuo pleiskanu gerai, kaip įsivaizdavau ir jokio niežtėjimo negali būti...Bet va čia tai tikrai natūralus, jei per 3 mėn sugenda doh.gif nžn, ką daryti..Gaila, kad negalima pabandyti...

Turiu atopini dermatita. Karts nuo karto jis man islenda - tai nupleiskanoja kuno oda, tai ja niezti, kartais isberia galvos oda. Todel itariu, kad ne tik sampunas cia kaltas.
Bet siaip kaip sampunas man patiko - nes nereikia jokiu balzamu deti, plaukai minksti nuo jo. Ieskau naujo naturalaus sampuno - klausiau merginu apie hausckos sampunus. Bet kol kas tenkinuos cheminiu blush2.gif (galva tik retkarciais niezti g.gif )
Sampuno kaina irgi nemaza - siulyciau pirktis per puse su drauge - puse buteliuko tikrai uzteks ilgam.
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2009 01 29, 14:27]
as verciau pirkciau weleda, nes tas is sveikatos dovanu tera vanduo su roziu ekstraktu ax.gif

bet tarkim weledos kiek suprantu jei jis yra tonikas,tai turetu but sudetyje alkoholio, o anam tik vandenukas ir roziu ekstraktas, nebent tas ekstraktas nevykes koks butu su priemaisom biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o is kur gauti zalio molio kaukems daryti? ir butu idealu jei ne milteliais o iskart pastos bukleje smile.gif
Papildyta:
matau nimfali turi bet kiekis 1kg, ar tikrai toks? o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 29, 13:24)
spuogus geriau gydyti, o ne maskuoti  mirksiukas.gif

man negyja, nes turiu bedu is vidaus unsure.gif o kol jas susitvarkysiu reikia kazka vistiek daryti
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 29, 21:05)
o is kur gauti zalio molio kaukems daryti? ir butu idealu jei ne milteliais o iskart pastos bukleje smile.gif
Papildyta:
matau nimfali turi bet kiekis 1kg, ar tikrai toks? o kokia kaina?

Yra 125 ml. (19 lt.) ir 280 ml. (23 lt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 29 sausio 2009 - 22:05
QUOTE(gizma @ 2009 01 29, 15:48)
Ieskau naujo naturalaus sampuno - klausiau merginu apie hausckos sampunus. Bet kol kas tenkinuos cheminiu blush2.gif (galva tik retkarciais niezti  g.gif )

man hauschkos su citrinom ir nasturtom pats geriausias is visu
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 01 29, 12:44)

KN puslapyje parašyta, kad prieš deginantis yra gerai išsitepti kokosų aliejumi, bet man rodos, kad ne apie soliariumus ten sakoma...

ar ne per dažnai kas antrą dieną vaikščioti į soliariumą?  blink.gif Žiūrėk, kad nedaugėtų apgamų, strazdanų ir nesukepintum odos  doh.gif

ne per daznai tongue.gif pradzia ir silpnas...
bet aciu, kad rupinates biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 01 29, 12:44)
o kur konkrečiai tas kioskelis? Kažkur rūsyje?
dar įdomu, kam tu erškėtuoges naudoji?  4u.gif
o kam tu jį dar pritaikai, neįskaitant kūno sviesto? smile.gif

ne, ne rusyje. Yra iejimai 2 nuo gatves ir vienas is kitos puse nuo namu (nezinau kaip paaiskinti blush2.gif ) Arba ieini i parduotuve ir priesais yra eskalatorius, tai reikia pasukti i kaire ir eiti iiki pat parduotuves galo iki kito isejimo ir ten po desine pamatysi toki a la stiklini kioskeli

Kol kas erzketuogiu naudojau tik 3 roziu kremui ir lupu balzamams. Pavasariui reiks pasidaryti kremuka slaunims, nes kai kur matosi sutrukineja kapiliarai ax.gif

Is kakavos sviesto turiu tik kuno sviesta, bet galima lupu balzama daryti, veido krema ir pan. Sake, kad kakavos sviestas turi priesuzdegiminiu savybiu, padeda gydyti visokius spuogus, furunkulus, pulinius ir pan.

QUOTE(migdoline @ 2009 01 29, 15:27)
bet tarkim weledos kiek suprantu jei jis yra tonikas,tai turetu but sudetyje alkoholio, o anam tik vandenukas ir roziu ekstraktas, nebent tas ekstraktas nevykes koks butu su priemaisom biggrin.gif  rolleyes.gif

as pati bandziau tik weledos tonika, kuriame yra alkoholio, bet man jis tiko, nors oda i sausuma linkusi
Atsakyti