Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 29, 12:18)
Beje ! labai reikia patarimo !  4u.gif
vakar pirma karta buvau soliariume, ryt vel eisiu... tai norejau paklausti, ar kokosu aliejus nesumazina idegio, jei pries kokia valanda einant i soliariuma po duso issitepiau kuna juo, bet pries soliariuma dar ir apsauginiu kremu soliarimuose issitepiau... o gal kokosu aliejus tik dar geriau? kaip manote?  ax.gif

Manau viska teisingai darai, nes kai as vaziavau i Egipta tai KN konsultante primygtinai isiule pirkt Monoi( cia ir is kokosu al.) ir teptis juo pries apsauginius kremus, nes tada kiti kremai geriau pasiskirsto ir oda papildomai pamaitinama ir t.t. Beje rasoma, kad kokosu al. siek tiek skatina idegi ir padeda ilgiau islaikyt. Pati isbandziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 29, 22:50)
Manau viska teisingai darai, nes kai as vaziavau i Egipta tai KN konsultante primygtinai isiule pirkt Monoi( cia ir is kokosu al.) ir teptis juo pries apsauginius kremus, nes tada kiti kremai geriau pasiskirsto ir oda papildomai pamaitinama ir t.t. Beje rasoma, kad kokosu al. siek tiek skatina idegi ir padeda ilgiau islaikyt. Pati isbandziau thumbup.gif

bet jei pastebejot, ten neraso, kad tai tinka daryt soliariume...
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 01 29, 15:05)
Taip, tiesa - jis skirtas su vata valytis. Bet as ant dregno veido ji paskirstau ir su vandeniu nuplaunu. Bet juk jis yra prausiklis - kam kitam galima ji dar panaudoti? g.gif

O as supratau, kad cia kaip makiazo valiklis tik ne pienelio, o gelio pavidalu. Siaip juk visus penelius reik nuplaut vandeniu arba nuvalyt toniku g.gif Tai kaip cia yra- prausiklis ar valiklis? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 29, 23:53)
bet jei pastebejot, ten neraso, kad tai tinka daryt soliariume...

Bet ir neraso, kad netinka ax.gif Be to kaip supratau praeina gana ilgas tarpas tarp aliejaus ir kremo tepimo. Juk visada galima paskambint i KN ir paklaus tiksliu rekomendaciju- taip kaip as darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 29 sausio 2009 - 23:02
QUOTE(baggio @ 2009 01 29, 23:01)
Bet ir neraso, kad netinka ax.gif Be to kaip supratau praeina gana ilgas tarpas tarp aliejaus ir kremo tepimo. Juk visada galima paskambint i KN ir paklaus tiksliu  rekomendaciju- taip kaip as darau mirksiukas.gif

na vat vat, nebent tepant ne pries pat g.gif bet man kazkoks isitikinimas ar kas, kad geriau isvis eiti svaria oda (turiu omeny, nusimaudzius, nieko netepus), bet va, kaip odai is tikruju geriausia, tai tikrai nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 01 29, 23:04)
Yra 125 ml. (19 lt.) ir 280 ml. (23 lt.)

o tai cia labai padoriai smile.gif
o jis milteliais ar kokia forma?
Atsakyti
man kokosų aliejus iš PAR kvepia kaip rafaelo saldainiai - gaiviai ir lengvai biggrin.gif O vat indiškasis tai smūginis biggrin.gif Išsitepiau kažkada alkana, tai maniau, kad skrandis bespazmuodamas pro gerkle iššoks - taip aliejus kvepia kažkuo skaniu nenusakomu biggrin.gif Lyg tortu, lyg kuo biggrin.gif

O kas tas PAR blush2.gif ? Kur tu perki nesupratau ta indiska kokosu alieju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 30 sausio 2009 - 09:55
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 30, 10:54)
man kokosų aliejus iš PAR kvepia kaip rafaelo saldainiai - gaiviai ir lengvai biggrin.gif O vat indiškasis tai smūginis biggrin.gif Išsitepiau kažkada alkana, tai maniau, kad skrandis bespazmuodamas pro gerkle iššoks - taip aliejus kvepia kažkuo skaniu nenusakomu biggrin.gif Lyg tortu, lyg kuo biggrin.gif

O kas tas PAR  blush2.gif ? Kur tu perki nesupratau ta indiska kokosu alieju?

PAR kiek zinau Pietu Afrikos Respublika ax.gif
Atsakyti
mano pazistamo zmona isidarbino alieju parduotuveje Haleje, tai dabar galesiu paklausineti kaip tne kas uzkulisiuose gal ax.gif ar geri tie aliejukai ir t.t. smile.gif
Atsakyti
O kas tas PAR  blush2.gif ? Kur tu perki nesupratau ta indiska kokosu alieju?

KN perka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 30, 01:31)
o tai cia labai padoriai smile.gif
o jis milteliais ar kokia forma?

Jis yra tūtejėje, jau paruoštas naudojimui.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 30, 10:25)
mano pazistamo zmona isidarbino alieju parduotuveje Haleje, tai dabar galesiu paklausineti kaip tne kas uzkulisiuose gal ax.gif ar geri tie aliejukai ir t.t. smile.gif

lauksim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 30, 11:59)
PAR kiek zinau Pietu Afrikos Respublika ax.gif

agnuta Paskelbta Šiandien, 12:36
O kas tas PAR ? Kur tu perki nesupratau ta indiska kokosu alieju?

KN perka

Aciu, galvojau gal kazkas kazkur naujai atsidare ir parduoda. smile.gif
Atsakyti