Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(rasyte_ @ 2009 02 10, 12:34)
Levander, as klausiau ir gavau ironiska atsakyma doh.gif kad butina jungti antra doh.gif
Na bet gal tau pasiseks rolleyes.gif

Tai tada gal net nebandysiu klaust lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kita vertus, gi mokiaus su antru, atrodo išmokau, tai gal taip ir važiuosiu thumbup.gif biggrin.gif
ar laikot kas nors šią savaitę praktiką? mastau.gif gal kompaniją palaikyčiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 10, 13:44)
tris kartus laikiau egza ir visus juos isibegejime nereikejo 2 pavaros
apuoke-su pirma pavara eina pasiekti egzamine reikalaujama greiti

tai nesiginčysiu, kad neina biggrin.gif bet mieste juk nevažiuosi ant 40 su 2 pavara.

o šiaip tai įdomūs skirtingi reikalavimai g.gif taip niekam niekas ir neaišku. pamenu kaip iš vakaro ruošiausi klausimams apie mašinos ,,reikalus,, esančius po kapotu doh.gif egzamine negavau nė vieno klausimėlio biggrin.gif tai buvo dalykas kurio labiausiai bijojau blink.gif
Atsakyti
Kažkas klausė ar laiko kas šią savaitę. Tai aš gi rytoj fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Ir pagreitėjimą pirma pav. bandysiu... Kaip man žinokit visos žinios išgaravo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 10, 16:04)
tai nesiginčysiu, kad neina  biggrin.gif bet mieste juk nevažiuosi ant 40 su 2 pavara.

o šiaip tai įdomūs skirtingi reikalavimai  g.gif taip niekam niekas ir neaišku. pamenu kaip iš vakaro ruošiausi klausimams apie mašinos ,,reikalus,, esančius po kapotu  doh.gif  egzamine negavau nė vieno klausimėlio  biggrin.gif tai buvo dalykas kurio labiausiai bijojau  blink.gif

vajezus-tai mes kalbam apie pratima ne apie vaziavima mieste, tikiuos gatvej niekas taip nedaro unsure.gif
regitroj pirma pavara,gazas dugnas ir spaudi stabdzius
o dabar isiskaityk ka parasei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 10 vasario 2009 - 15:28
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 10, 16:04)
tai nesiginčysiu, kad neina  biggrin.gif bet mieste juk nevažiuosi ant 40 su 2 pavara.

kažko aš čia nesuprantu blush2.gif unsure.gif
o tai su kelinta važiuotum ant 40? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 10, 16:20)
kažko aš čia nesuprantu  blush2.gif  unsure.gif
o tai su kelinta važiuotum ant 40?  blush2.gif  blush2.gif

atbuliniu mused lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 10 vasario 2009 - 15:30
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 10, 08:12)
o kodėl aš net mokykloj nesimokiau pagreitėjimo? Klaipėdoj gal jo nėra? mačiau vienoj aikštelėj, kurioj dabar savarankiškai mokausi vairuot, kad yra ten ta juosta pagreitėjimo, bet tai pirmą kartą ją ten pamačiau ir ten pat pirmą kartą supratau, apie kokią pagreitėjimo juostą čia šnekėta...  g.gif  ax.gif

Klaipedos regitroj to pagreitejimo nera (mums aiskino, kad per maza aikstele regitros), todel ir vairavimo mokyklos jo nemoko. Na, bent jau iki praeitu metu spalio menesio nemoke ax.gif Kadangi kursus lankiau Klp, o egzaminus laikiau kitur, tai ta pagreitejima teko ismokt savarankiskai (su MB mokinantis aikstelej).

QUOTE(Levander @ 2009 02 10, 09:06)
o antrą pavarą tai reikia jungti  blink.gif  g.gif  net knygutėj parašyta, kad reikia  rolleyes.gif stipriai nuspaudus gazą pajudi iš vietos, perjungi antrą, ir tada iš lėto stabdai  ax.gif

Del tos antros pavaros, daug diskusiju yra. Vieni regitrininkai reikalauja antros, kiti ne. Man visada pries si pratima visi regitrininkai pakartodavo kaip "Teve musu...", kad, jog pratimas butu atliktas taisyklingai, reikia pasiekti bent 30 km/h, suspeti ijungti antra pavara ir svelniai sustoti prie stop linijos.
Atsakyti
Gal reiktu palikti ramybej ta pagreitejima blink.gif nuomoniu daug(t.y dvi), o vieno atsakymo niekas duot negali, kaip matom, instruktoriai moko savaip ir net regitrininku reikalavimai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 10, 12:41)
o tai niekas nežinot dėl Klaipėdos?  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

Nera Klaipedoj greitejimo kelio ,daug metu atgal jis buvo nuimtas kai ne vienas mokinukas isipaise i siena doh.gif na bent jau mano instruktorius taip sake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 10, 15:19)
ar laikot kas nors šią savaitę praktiką? mastau.gif gal kompaniją palaikyčiau mastau.gif

Sekmes kuo nuosirdziausios drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss Misanthropy @ 2009 02 10, 16:13)
Kažkas klausė ar laiko kas šią savaitę. Tai aš gi rytoj  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif
Ir pagreitėjimą pirma pav. bandysiu... Kaip man žinokit visos žinios išgaravo  blush2.gif

Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 10, 15:13)
vajezus-tai mes kalbam apie pratima ne apie vaziavima mieste, tikiuos gatvej niekas taip nedaro  unsure.gif
regitroj pirma pavara,gazas dugnas ir spaudi stabdzius
o dabar isiskaityk ka parasei

nu supainiojau nu ax.gif

aš manau, kad pagreitėjimas regitroje yra ne kažkoks neaišku kam reikalingas pratimas, o mašinos valdymas važiuojant tam tikru greičiu. tai jokio skirtumo kur- ar regitros kiemely, ar gatvėj esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 10 vasario 2009 - 21:11
Mane mokino instruktorius greitejimo juostoje visada su pirma pavara ir nebudavo jokiu problemu smile.gif
O regitroje tai regitrininkas nieko man ir nepasake pravaziavau ir sustojau smile.gif Ir likau laukti nuosprendzio biggrin.gif
Atsakyti