Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(Miss Misanthropy @ 2009 02 09, 22:50)
Bet ar neužsikaukia mašiniukas?  smile.gif Jau kaip noriu išlaikyt  wub.gif

Nekaukia, tikrai smile.gif Jeigu noras labai didelis, tai islaikysi mirksiukas.gif
Sekmes treciadieni 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Grįšiu pasigirt, kad išlaikiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miss Misanthropy, as laikiau ne si, bet praeita sestadieni, tai pagreitejiimo daryt nereikejo mirksiukas.gif

Sekmes belaikant 4u.gif
Atsakyti
O man visus kartus reikejo pagreitejima daryt, kad ir slidu buvo blink.gif o antra reik jungt, as kazkada net 3 ijungiau lotuliukas.gif bet cia per pravaziavima su savo instruktorium smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 09 vasario 2009 - 22:55
o kodėl aš net mokykloj nesimokiau pagreitėjimo? Klaipėdoj gal jo nėra? mačiau vienoj aikštelėj, kurioj dabar savarankiškai mokausi vairuot, kad yra ten ta juosta pagreitėjimo, bet tai pirmą kartą ją ten pamačiau ir ten pat pirmą kartą supratau, apie kokią pagreitėjimo juostą čia šnekėta... g.gif ax.gif
Atsakyti
aš pirmą kartą susimoviau atn greitėjimo juostos schmoll.gif buvo labai slidu ir bijojau per daug įsigazuot unsure.gif
antrą kartą irgi slidu buvo, bet pavyko....

o antrą pavarą tai reikia jungti blink.gif g.gif net knygutėj parašyta, kad reikia rolleyes.gif stipriai nuspaudus gazą pajudi iš vietos, perjungi antrą, ir tada iš lėto stabdai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 10 vasario 2009 - 09:07
Sveikutes 4u.gif
nesigasdinkit ir manes negasdinkit, as jau irgi kaupiuosi vasario gale laikyti egza doh.gif O kai paskaitau kaip jus bijot ir pati dar daugiau imu bijoti smile.gif doh.gif
Del greitejimo, tai as visada greiteju tik pirma pavara, nes ten labai trumpas atstumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 02 10, 11:15)
Del greitejimo, tai as visada greiteju tik pirma pavara, nes ten labai trumpas atstumas 4u.gif

bet kaip faina unsure.gif na, jei papuls koks šnekus egzaminuotojas, reikės paklaust, ar aš irgi galiu su pirma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 10, 11:22)
bet kaip faina  unsure.gif na, jei papuls koks šnekus egzaminuotojas, reikės paklaust, ar aš irgi galiu su pirma  bigsmile.gif

Levander, as klausiau ir gavau ironiska atsakyma doh.gif kad butina jungti antra doh.gif
Na bet gal tau pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 10, 09:12)
o kodėl aš net mokykloj nesimokiau pagreitėjimo? Klaipėdoj gal jo nėra? mačiau vienoj aikštelėj, kurioj dabar savarankiškai mokausi vairuot, kad yra ten ta juosta pagreitėjimo, bet tai pirmą kartą ją ten pamačiau ir ten pat pirmą kartą supratau, apie kokią pagreitėjimo juostą čia šnekėta...  g.gif  ax.gif

o tai niekas nežinot dėl Klaipėdos? blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Hmm g.gif be klausimų reikėjo antros. juk pirma yra tik pradėt važiuot o įsibėgėt reikia iki 40 km/h.
Atsakyti
tris kartus laikiau egza ir visus juos isibegejime nereikejo 2 pavaros
apuoke-su pirma pavara eina pasiekti egzamine reikalaujama greiti
Atsakyti