Nu, ka, mergaites, prisijungiu ir as i islaikiusiuju gretas

si ryta issilaikiau..net neisivaizduojat koks akmuo nuo sirdies nukrito..

pasitaike laaaabai geras egzaminuotojas..viena tokia rimtesne kliurka padariau ir kiek esu laikiusi ir maciusi kitus egzaminuotoju, garantuoju, buciau prie kito neislaikiusi.. Dabar viskas nuo pradziu..
Kas keisciausia, iejusi i regitra, as kazkodel pastebejau butent ta egzaminutoja

nu, ka pakviete, apziurejau marsruta ( beje, vakar kaip tik su instruktoriumi tuo marsrutu pralekem

)..sako eisim truputi pasivaiksciot, nes masina pasirodo dar buvo garaze. Kol nuejom, pasipasakojau, kad bijau, kad jau trecias kartas man, ispejau, kad turetu kantrybes, nes aiksteleje darysiu viska letai, nes anksciau visad per skubejima ir pridirbdavau nesamoniu

jis nuramino, kad nera ko bijoti, kad isivaizduociau, jog tai eilinis pasivazinejimas. Nu, ka, isedom, laikiau su astra, nors mokinaus irgi su golf

kadangi ne pirma karta as jau ten su ta masina, tai jau zinojau, ir kaip veidrodelius reguliuotis ir pan. Apsukom pora ratuku pabandymui ir i aikstele. Etastakada pravaziavau is karto labai gerai, nors buvo atvejis, kad prie vieno egzaminuotojo is kokio 5 karto tik ivaziavau, nes vis gesau

bet paskui su instruktoriaus pagalba issiaikinau kame beda. Mocios kiemelyje irgi viskas pavyko, tik labai arti is galo privaziavau prie gaireliu, tai jis sako, jei ten butu buvusi masina, buciau prielietusi. Bet vaziavau kiek galima labiau atgal, nes buvo, kad kai laikiau nedavaziavus labai atgal ir priekiu uzkliudziau isvaziuojant arba prireikia antra karta atbulini naudot. Paskui buvo istrizas priparkavimas. Ten kazkaip netaip masina pasistaciau

, tai ivaziavau ne taip, bet su pasitaisymu viskas gerai buvo, vaziuoju ir dvejoju ar ta masina tiesiai, tai jis sako, viskas gerai

po to T formoj, vienam tarpe atstuma didesni padariau, bet viskas vel del to veidrodelio..

nu, nematau as ten normaliai net is pasistiebusi

paskui isibegejimas viskas tvarkoj buvo. Nu, ka, sako vaziuojam i miesta. Galvoju, viena etapa iveikiau

mieste gerai, masinu mazai (specialiai toki laika ir diena rinkausi) Nzn kaip cia buvo, su instruktoriumi visada spausdavau iki 50, kartais gal net daugiau, o db vilkausi su 40

bet cia nieko tokio nesake del to, tik vis skubino sankryzose, sake letai is ju isvazineju. Vaziavom vaziavom, gerai, pasakydavo, viena kita pastabele. Nu, ir cia apie mano ta klaida..vaziavom vienpusiame eisme, sako suksime i kaire, nu as ir persirikiavau i kairiji krasta, bet kaip man ten susisviete, kad as priespriesiniame eisme, tai puoliau sukt i desiniji sona, paskui susimeciau, gavosi, jog stovejau apzergusi linija

jau galvojau, po sito bus viskas, nes yra buve, kad del menkesniu klaidu neislaikiau.. vaziuojam toliau, siaip ne taip dasigavom iki regitros, nu ir jau sukant pastatyt masina, reikejo sukt i kaire, sumasciau nepraleist tiesiai vaziuojancios is aiksteles, jis cia mane sustabde. Ivaziavau, sustojom, galvoju, ka dabar sakys. Sako, kodel ten anoj sankryzoj taip padarei nesupratau, matau, kad gaunasi,gaudaisi tik kartais nepagalvojusi darai. As tuoj aiskintis, kad zinau, jog reikia taip ir taip daryt, tik nezinau kodel vienaip ar kitaip padarau

sako, gerai, tebunie islaikei.Einam i pacia regitra, tai dar paklause, jei turiu su savim 49 lt, kad eiciau prie langelio ir susimoketi, nusifotografuoti