Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 20, 21:10)
gal todėl, kad viską iš privalomų jau pabaigėt?  smile.gif po to, už ką susimokėjot, išduoti pažymėjimą jau gali ir turi, kaip suprantu. ir tik Jūsų jau reikalas po to, kiek pasiimat papildomų pravažiavimų  smile.gif o nevilty būt nereikėtų  ax.gif gal bandėte važinėti ne su instruktorium ir ne su mašinyte, kurioj yra papildomi pedalai? gal tokiu būdu greičiau išmoksit ir suprasit viską? nes aš, kai pradėjau su tėčiu važinėt, tai suvokiau, kad va čia tai prasidėjo važinėjimas  smile.gif jau tėtis ir M-okyklinius liepia aplenkt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors pati su M-eistro raide važinėju  smile.gif

aš nebuvau dar net privalomų valandų išvažinėjusi, jis paprašė visų likusių pinigų ir išdavė pažymėjimą.... nei karto nevažiavom į miestą, kuriame būtų šviesoforas ir pan. o su vyru aš važinėju drąsiai, kai tik proga būna. man labiausiai abydna, kad dabar turėsiu mokėti tokius pinigus, kad išmokčiau vairuoti, o tas senas krienas man juk jų negrąžins...... aikštelėje mane išmokė kuoliukais vadovautis, žiūrėti, kokiame lango taške turi būti ir pan, o kai nulėkiau į aikštelę be kuoliukų doh.gif koja ant sankabos pas mane jau užstrigusi juodai, laisvos pavaros niekada nebūna ir pan......... ai, žodžiu - reikia kažkaip nusiraminti ir iš naujo viską pradėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 02 20, 21:34)
Tu dėl sniego ar ledo nebijok - Regitroj viskas nuvalyta, net druska pabarstyta, ten tikrai neslysta ir visos linijos matyti puikiai.
Patariu kartu su instruktoriumi ar kuo kitu nuvažiuoti ir iš arti pažvelgti į pačią Regitros aikštelę, kad lengviau viską įsivaizduotum. bent jau man tai padėjo - buvau su savo instruktoriumi, tai jis man detaliai paaiškino, net pirštu rodė, į kurias gaireles kreipti dėmesį, į kurias ne. Mano mokymosi aikštelėj visi įvažiavimai buvo su vėliavėlėmės, o Regitroj to nėra - tik dryžuotosios gairelės bigsmile.gif 

drinks_cheers.gif visiskai 100% pritariu ir mes atvarem as apsiziurejau viskas nuvalyta kampai kur turi but bet kai ivairavai tipo jau gerai nemaciau as to kampo galvoju sakes poto paziuriu kad stoviu tiesiai bigsmile.gif stebuklingai,del estakados ji nebuvo slidi as tiesiog belenkiek gazavau o to NEREIKIA del to ratai man prasisuko ,taip pat kai atvarem su instruktorium pabreze kur kada ir kaip padaryt doh.gif ale tas stresas blush2.gif

QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 20, 21:38)
nepaisant visokių kvailų stresinių klaidų per jo kokius nors leptelėjimus. atrodo tylėtų ir gerai būtų viskas tik ta aikštelė nuvarys mane į kapus tikrai

bigsmile.gif oho koks geras laikas thumbup.gif aiksteles zinok as labiausiai ir bijojau doh.gif ir tiesiog jauciau kad susivarysiu ant estakados taip ir buvo doh.gif nors visad normaliai budavo doh.gif atrodo nors paimk ir ismesk ta stresa doh.gif

QUOTE(Deisi @ 2009 02 20, 21:41)
ai, žodžiu - reikia kažkaip nusiraminti ir iš naujo viską pradėti

del gaireliu ir veidrodeliu ir mane mokino ir taip jom vadovavausi unsure.gif tik va tam soniniam pas mus budavo plyta pradeta o cia reikia linija ziuret unsure.gif bet del gaireliu tai viskas gerai 4u.gif bet jei net nevaziavot normaliai mieste tada ne kas as pirma kart gyvenime sedau uz vairo jis pora min pavaziavo pasake kur ka ungt ir sako sesk ir viskas visada visada mieste unsure.gif gal gali kas is seimos nariu pamokint unsure.gif nes situacija tai nepavydetina verysad.gif ot kokiu buna bile pinigus ismelst unsure.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 20 vasario 2009 - 21:55
*dano_mama*, Edeva, dideliausi sveikinimai, saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Deisi , pabandykit eiti aiskintis, pasakykit, kad privalomu valandu dar nepravazinejot. Geriausia eiti su vyru pvz, tegu pasisneka taip rimciau biggrin.gif Nes nesamone gaunasi, sumoki pinigus, o pamoku nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 02 21, 00:19)
*dano_mama*, Edeva, dideliausi sveikinimai, saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Deisi , pabandykit eiti aiskintis, pasakykit, kad privalomu valandu dar nepravazinejot. Geriausia eiti su vyru pvz, tegu pasisneka taip rimciau biggrin.gif  Nes nesamone gaunasi, sumoki pinigus, o pamoku nera unsure.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 20, 22:02)
Baigus privalomas važiavimo pamokas ir išlaikius teoriją ir yra išduodamas mokyklos baigimo pažymėjimas. Vienoms užtenka tiek pamokų, o kitos perka dar antrą tiek, čia viskas priklauso nuo žmogaus. O be to juk labai gerai yra pavažinėti su nuosava mašina tiek aikštelėje, tiek po miestą. Nuosavoje mašinytėje nėra papildomų pėdalų ir yra visai kitoks važiavimas. Geriausiai su nuosava iš pradžių važiuoti tokiomis gatvelėmis, kur mažesnis eismas, o paskui jau ir kitur. Aišku, reikia turėti savo šeimos narį, kuris norėtų ir turėtų kantrybės Jums padėti mokytis vairuoti. O iš tiesų, mano nuomone, mažokai mokykloje yra tų privalomų pamokų, kai viską pradedi nuo nulio. Na, bet jeigu būtų daug tų važiavimo pampokų ,tai ir kursų kaina būtų didelė, o dabar galime su M raide su saviškiais važinėti baigę vairavimo mokyklą, manau ,kad tai daug pigiau.

Sutinku, kad butinai su savo masina reikia pavazineti. As, kai laikiau teises, tai papildomu pamoku emiau nemazai ir pas skirtingus instruktorius ir vistiek neislaikiau. O kai sedau su vyru, kuris neturi jokiu papildomu pedalu - streso daug, bet rezultatas - super. Ir pradejom ne nuo mažų gatvelių, o nuo regitros ir važinėjom maršrutais, kurie būna per egzą, o kur man neaišku būdavo apsukdavom kelis kartus. Be to ir artimas žmogus aiškina kažkaip gal ne kad suprantamiau, bet paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2009 02 21, 08:44)
Sutinku, kad butinai su savo masina reikia pavazineti. As, kai laikiau teises, tai papildomu pamoku emiau nemazai ir pas skirtingus instruktorius ir vistiek neislaikiau. O kai sedau su vyru, kuris neturi jokiu papildomu pedalu - streso daug, bet rezultatas - super. Ir pradejom ne nuo mažų gatvelių, o nuo regitros ir važinėjom maršrutais, kurie būna per egzą, o kur man neaišku būdavo apsukdavom kelis kartus. Be to ir artimas žmogus aiškina kažkaip gal ne kad suprantamiau, bet paprasčiau.

aš irgi taip pat pabaigus privalomus griebiau tėtį už pakarpos ir ne su mažyte regitros ar mokyklos mašinyte, o su, palyginus, gigantišku pežuku važinėjau regitros maršrutais ir nebūtinai biggrin.gif jau po pirmos dienos važiavimo tėtis pasakė, kad nebevažinėsim tiesiai gatve mieste, nes man per lengvą užduotį duodam biggrin.gif ir tikrai - niekas geriau nepamoko, nei artimas žmogus be papildomų pedalų ir tik su vieninteliu ginklu - rankiniu biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, ka, mergaites, prisijungiu ir as i islaikiusiuju gretas clap.gif clap_1.gif yahoo.gif si ryta issilaikiau..net neisivaizduojat koks akmuo nuo sirdies nukrito.. ax.gif pasitaike laaaabai geras egzaminuotojas..viena tokia rimtesne kliurka padariau ir kiek esu laikiusi ir maciusi kitus egzaminuotoju, garantuoju, buciau prie kito neislaikiusi.. Dabar viskas nuo pradziu..
Kas keisciausia, iejusi i regitra, as kazkodel pastebejau butent ta egzaminutoja blush2.gif nu, ka pakviete, apziurejau marsruta ( beje, vakar kaip tik su instruktoriumi tuo marsrutu pralekem thumbup.gif )..sako eisim truputi pasivaiksciot, nes masina pasirodo dar buvo garaze. Kol nuejom, pasipasakojau, kad bijau, kad jau trecias kartas man, ispejau, kad turetu kantrybes, nes aiksteleje darysiu viska letai, nes anksciau visad per skubejima ir pridirbdavau nesamoniu doh.gif jis nuramino, kad nera ko bijoti, kad isivaizduociau, jog tai eilinis pasivazinejimas. Nu, ka, isedom, laikiau su astra, nors mokinaus irgi su golf ax.gif kadangi ne pirma karta as jau ten su ta masina, tai jau zinojau, ir kaip veidrodelius reguliuotis ir pan. Apsukom pora ratuku pabandymui ir i aikstele. Etastakada pravaziavau is karto labai gerai, nors buvo atvejis, kad prie vieno egzaminuotojo is kokio 5 karto tik ivaziavau, nes vis gesau blush2.gif bet paskui su instruktoriaus pagalba issiaikinau kame beda. Mocios kiemelyje irgi viskas pavyko, tik labai arti is galo privaziavau prie gaireliu, tai jis sako, jei ten butu buvusi masina, buciau prielietusi. Bet vaziavau kiek galima labiau atgal, nes buvo, kad kai laikiau nedavaziavus labai atgal ir priekiu uzkliudziau isvaziuojant arba prireikia antra karta atbulini naudot. Paskui buvo istrizas priparkavimas. Ten kazkaip netaip masina pasistaciau doh.gif , tai ivaziavau ne taip, bet su pasitaisymu viskas gerai buvo, vaziuoju ir dvejoju ar ta masina tiesiai, tai jis sako, viskas gerai smile.gif po to T formoj, vienam tarpe atstuma didesni padariau, bet viskas vel del to veidrodelio.. ax.gif nu, nematau as ten normaliai net is pasistiebusi doh.gif paskui isibegejimas viskas tvarkoj buvo. Nu, ka, sako vaziuojam i miesta. Galvoju, viena etapa iveikiau ax.gif mieste gerai, masinu mazai (specialiai toki laika ir diena rinkausi) Nzn kaip cia buvo, su instruktoriumi visada spausdavau iki 50, kartais gal net daugiau, o db vilkausi su 40 blush2.gif bet cia nieko tokio nesake del to, tik vis skubino sankryzose, sake letai is ju isvazineju. Vaziavom vaziavom, gerai, pasakydavo, viena kita pastabele. Nu, ir cia apie mano ta klaida..vaziavom vienpusiame eisme, sako suksime i kaire, nu as ir persirikiavau i kairiji krasta, bet kaip man ten susisviete, kad as priespriesiniame eisme, tai puoliau sukt i desiniji sona, paskui susimeciau, gavosi, jog stovejau apzergusi linija doh.gif blush2.gif jau galvojau, po sito bus viskas, nes yra buve, kad del menkesniu klaidu neislaikiau.. vaziuojam toliau, siaip ne taip dasigavom iki regitros, nu ir jau sukant pastatyt masina, reikejo sukt i kaire, sumasciau nepraleist tiesiai vaziuojancios is aiksteles, jis cia mane sustabde. Ivaziavau, sustojom, galvoju, ka dabar sakys. Sako, kodel ten anoj sankryzoj taip padarei nesupratau, matau, kad gaunasi,gaudaisi tik kartais nepagalvojusi darai. As tuoj aiskintis, kad zinau, jog reikia taip ir taip daryt, tik nezinau kodel vienaip ar kitaip padarau g.gif sako, gerai, tebunie islaikei.Einam i pacia regitra, tai dar paklause, jei turiu su savim 49 lt, kad eiciau prie langelio ir susimoketi, nusifotografuoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 21 vasario 2009 - 10:46
QUOTE(klik @ 2009 02 21, 11:31)

sveikinuuu 4u.gif thumbup.gif smile.gif
dėl savo pasirinkto laiko tai ir aš džiaugiuosi, nes mašinų nebus, bet tai bijau, kad egzaminuotojai bus labai neišsimiegoję biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
b]Papildyta:[/b]
Cia dar pratesiu savo pasakojima, nes nebeisitekau ten biggrin.gif
Tai vat sitoks mano egzaminas. Dar vakar per pravaziavima instruktorius taip "gerai" nuteike. sako islaikyt islaikysi, bet vairuotojos is taves nebus. Nu, galvoju, dar graziau, aciu uz palaikyma doh.gif jis toks diedas su daug metu patirtim, tai kartais tokius komentarus uzmesdavo, kad galvodavau, jog blogiau uz mane vaziuojanciu nebera..jo nuomone, siais laikais jaunimas nebemoka susikaupt, nemoka elemantariu parodytu dalyku, negirdi kas sakoma ir pan unsure.gif nors prie jo tikrai pradejau geriau vaziuot ( gal del to, kad atsibosdavo jo tokie varymai schmoll.gif ) kaip tik po visko ruosiausi eit is regitros, jis su kita mergaite ejo laikyt egzamino, pasidziaugiau uz ja, kad papuole auksas, o ne egzaminuotojas smile.gif dar nedrasiai pasakiau labai aciu, jis man palinkejo sekmes smile.gif gaila, net vardo nesuzinojau, nebus kaip gerus atsiliepimus apie ji padalint biggrin.gif kiti tai prisistatydavo. Tai vat, kita treciadieni arba ketvirdieni vaziuosiu pasiimt to popieriuko, kuris man kainavo tiek daug nervu ir pinigu smile.gif Skambinau kitiems pasidziaugt, bet turbut dauguma dar miegojo smile.gif atejau cia pasipasakoti, nes zinau, kad man visai nepazistami zmogiukai pasidziaugs su manim ir pasveikins 4u.gif smile.gif
Papildyta:
Vajetau, paziurejau kiek as cia daug prirasiau visko ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 21 vasario 2009 - 10:48
Sveikinu visas islaikiusias thumbup.gif
Saunuoles paskutiniu metu daugeliui fortuna palanki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 02 20, 22:41)
aš nebuvau dar net privalomų valandų išvažinėjusi, jis paprašė visų likusių pinigų ir išdavė pažymėjimą.... nei karto nevažiavom į miestą, kuriame būtų šviesoforas ir pan.

Jetau! Kazka gal praziopsojau, bet kokia mokykla sitaip Tau padare? Kokiam cia mieste? Neisvazinejai valandu, pinigus nulupo , pazymejima isdave - mazdaug nebe jo reikalaas ka toliau darysi?? doh.gif
Man tai po kiekvieno vaziavimo duodavo pasirasyti tokiam lape, kur surasyta ka ta diena mokiausi daryt ir parasyta kiek valandu vaziavau. Tai nebuvo sansu mane isdurnint, bet nieks ir nesiruose to daryti schmoll.gif
Cia gi gryna apgavyste su Tavim verysad.gif
Atsakyti
ploja.gif sveikinimai mergytes saunuoles wub.gif thumbup.gif gero kelio mirksiukas.gif
Atsakyti