Sveikinimai dideliausi išlaikiusiai
Sweikinu istojusias i klevo lapo gretas
Sveikinimai visoms issilaikusioms
Nu ka,jau tuoj ziema baigsis,o as po savo dvieju nesekmingu bandymu,bijau trecia kart eit....jauciu,kad reikia pora kart pravaziuot,tik nezinau ka dabar daryt...ar eit pas ta pati instruktoriu kuris mokino,ar bandyt pas kita?nes jau du kart neislaikiau vairavimo....
Nu ka,jau tuoj ziema baigsis,o as po savo dvieju nesekmingu bandymu,bijau trecia kart eit....jauciu,kad reikia pora kart pravaziuot,tik nezinau ka dabar daryt...ar eit pas ta pati instruktoriu kuris mokino,ar bandyt pas kita?nes jau du kart neislaikiau vairavimo....
QUOTE(Celeste @ 2009 02 21, 22:21)
nes jau du kart
TIK 2
va, aš irgi trečiam kartui morališkai ruošiuos....... beveik 2 mėnesius
QUOTE(Levander @ 2009 02 21, 22:43)
TIK 2
per tą laiką buvau pasiėmus berods 2 pravažiavimus, kad neužmirščiau kaip vairuot
na, sakiau dar vieną pasiimsiu ir tada tikrai tikrai laikysiu
sakysiu, kad vežtų iškart į regitrą, kad vėl nepersigalvočiau
kas bus tas bus 
Nu man issivyste paniska baime...cia kai neislaikiau,merginos guode,sake nieko tokio,bet man nu tragedija...kaip kokia vepla...noriu ir as i tu zaliuju gretas
tai va galvoju kai atsils,pasivazinet su instruktorium kokius 5 kartus ir iskart i regitra
Levander, Celeste - trečias kartas tikrai nemeluoja(nu neveltui taip liaudies išmintis byloja
) Iš savo patirties tai galiu pasakyti. Be to, nelaukit ilgai - tikrai pasimiršta tas vairavimas. galiu pasakyti, kad nevairavau per tas šventes - 4 ar 5 dienas - ir ką jūs manot - visokių nesamonių pradėjau daryti, net užgesau, ko nebuvo jau n laiko. 
Nu man issivyste paniska baime...cia kai neislaikiau,merginos guode,sake nieko tokio,bet man nu tragedija...kaip kokia vepla...noriu ir as i tu zaliuju gretas
Celeste, puikiai tave suprantu - man buvo visiškai tas pats., net mama buvo nustebusi - ko čia aš šitiek pergyvenu - tartum gyvybės ir mirties klausimas. O aš turiu pasakyti, kad taip ir jaučiausi, nieko negalėjau padaryti su savo jausmais. Tie visi raminimai, kad čia nieko baisaus, kad aš ne pirmoji neišlaikiusi kelis kartus, kad viskas bus gerai, visiškai nepadėjo, net nemaloniai nuteikdavo.
kas man šiek tiek padėjo aprimti, tai saviįtaiga - tiesiog sau kartodavau, kad išlaikysiu, aš moku, aš sugebu ir t.t. Be to, tiesiog vis bandydavau įsivaizduoti, kaip aš išlaikau, kokios teigiamos emocijos mane aplanko. Visa tai kažkokioje knygoje perskaičiau - teigiamos emocijos ir mintys skatina teigiamus pokyčius
Taip kad kiek įmanoma nurimkit, susiimkit ir dideliausios SĖKMĖS
Celeste, puikiai tave suprantu - man buvo visiškai tas pats., net mama buvo nustebusi - ko čia aš šitiek pergyvenu - tartum gyvybės ir mirties klausimas. O aš turiu pasakyti, kad taip ir jaučiausi, nieko negalėjau padaryti su savo jausmais. Tie visi raminimai, kad čia nieko baisaus, kad aš ne pirmoji neišlaikiusi kelis kartus, kad viskas bus gerai, visiškai nepadėjo, net nemaloniai nuteikdavo.
Taip kad kiek įmanoma nurimkit, susiimkit ir dideliausios SĖKMĖS
QUOTE(Celeste @ 2009 02 21, 21:21)
QUOTE(Levander @ 2009 02 21, 21:43)
va, aš irgi trečiam kartui morališkai ruošiuos....... beveik 2 mėnesius per tą laiką buvau pasiėmus berods 2 pravažiavimus, kad neužmirščiau kaip vairuot na, sakiau dar vieną pasiimsiu ir tada tikrai tikrai laikysiu sakysiu, kad vežtų iškart į regitrą, kad vėl nepersigalvočiau
kas bus tas bus 
p.s ziema nera labai baisu laikyt jei padarai lycna klaida gali motivuot kad ziema laikai nes praktikos daugiau
mergytes jus visos visos islaikysit tikekit tuo ir kartokit kad labai labai norit vairuot
QUOTE(Edeva @ 2009 02 22, 09:45)
aš irgi tam nepritariu
ir aišku, kai nori, matyt visad atsiranda priežasčių, kodėl negaliu laikyt
Pritariu visoms sakancioms, kad nereikia pertrauku
pas mane tokiu ilgesniu buvo ne viena..jei viska greitai buciau dariusi iskart po baigtu kursu, buciau jau pries kokius metus teises turejusi ir viska padariusi dar pries ta istatyma daug anksciau
bet va, tai menuo, tai du nevairuodavau, ruosdavaus tam, paskui jau primirsdavau viska ir tekdavo pirkti pravaziavimus vel. Ant ju esu labai daug pinigu isleidus
zodziu, irgi atrodo reikia pasiruosti, kad neskubeti, bet va kas gaudavos is to neskubejimo
laikyk, jei jau jauti, kad gali, nelauk
o jei manai, kad nepasiruosus, tada vazinek ir bent jau nedaryk pertraukos
ir dar pritariu, kad reikia galvoti, kad tu gali islaikyti, kad moki, kad gali be klaidu..galvokit teigiamai, nes sakoma, kad mintys daznai materializuojasi
jei bijosit ir galvosit, kad neislaikysit, taip ir bus
aisku, cia nereikia galvoti, kad kaip sau pasakysit, taip ir bus
pertraukos tai tikrai ne igera as tai vazinejau kiekviena diena gal ir tai padejo islaikyti teises
*dano_mama* Edeva klik NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI išlaikius, kaip aš jums baltai pavydžiu
gal galit patart iš savo patirties kada geriau rinktis egzui datą, darbo dieną ar visgi geriau šeštadienį
gal galit patart iš savo patirties kada geriau rinktis egzui datą, darbo dieną ar visgi geriau šeštadienį