Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(zis @ 2009 02 24, 18:01)
Aciuks 4u.gif

Labai fainas zmogelis man teko, toks linksmas issisiepes, gerasirdis wub.gif del kalbu tai daug nebazarinom, nes mano liezuvis buvo prie gomurio is nervu prilkepes biggrin.gif Vaziavau nuo regitros i kaire, tada pro maxima baze, kauno plenta, traku plenta ir kazkaip grizom atgal lik regiros smile.gif Su savo instruktorium tik dali sios trasos buvom vaziave, tai daugiau nzn. kaip papasakot blush2.gif labai dziaugiausi, kad i lazdynus neteko vaziuot ax.gif

Na man irgi Lazdynų maršrutas toks vienas iš sunkesnių atrodo, gal gali papasakot kaip ten pati pradžia vyksta, ateini į Regitrą, susimoki už egzą ir lauki, o paskui???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dien@: 24 vasario 2009 - 17:36

Lazdynuose per zieda tenka vaziuot blush2.gif o be to, tenais eismas kitoks, ten gi ir marsrutiniai busai vaziuoja, be to, lazdynuose gatvese pristatyta tiek masinu doh.gif kad tenka visada vaziuot kairesne juosta doh.gif
QUOTE(Dien@ @ 2009 02 24, 19:31)
Na man irgi Lazdynų maršrutas toks vienas iš sunkesnių atrodo,  gal gali papasakot kaip ten pati pradžia vyksta, ateini į Regitrą, susimoki už egzą ir lauki, o paskui???

susimoki uz egza, tada eini i antra auksta su visais dokumentais ir uzsiregistruoji (moteriske greit tavo visus duomenis suveda). O tada lauki kol iseis egzaminatorius ir pasakys tavo pavarde. Po to jau eini su juo i kiema, prie jo masinytes. Beje as gavau astra (ta naujesnio modelio), tai galinga masinyte, traukia kaip reikiant doh.gif
Atsakyti
Sweikinu, zis 4u.gif yu.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif 4u.gif is pirmo karto islaikei? as irgi ziuriu, kad paskutiniu metu vis daugiau atsiranda islaikanciuju smile.gif
Atsakyti
sveikinuuuu 4u.gif 4u.gif
o man jau kuo labiau artėja laikas, tai tuo labiau baisu darosi doh.gif dar ir draugai pagąsdina, kad žiūrėk, mokais savarankiškai su Peugeot važinėt, tai gausi ilgą mašiną regitroj, o ne golfą ar opeliuką biggrin.gif nu neduok Dieve tą rytą bus pikti instruktoriai. apsiverksiu bevažiuodama ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
zis, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif

Beja, man buvo papuoles irgi sitas marsrutas bigsmile.gif O ko jus bijot taip tu Lazdynu? Cia kaip tik nera sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuole, zis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 24, 18:52)
sveikinuuuu  4u.gif  4u.gif
o man jau kuo labiau artėja laikas, tai tuo labiau baisu darosi  doh.gif dar ir draugai pagąsdina, kad žiūrėk, mokais savarankiškai su Peugeot važinėt, tai gausi ilgą mašiną regitroj, o ne golfą ar opeliuką  biggrin.gif  nu neduok Dieve tą rytą bus pikti instruktoriai. apsiverksiu bevažiuodama  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

svarbiausia neklausyk ka sako draugai jei vaziuoti moki tai nebus bedos su bet kokia masina pravaziuoti mirksiukas.gif as pati vazinejau su polo o laikyti teko su pacia prasciausia pas mus astra kuri kas tik biski ir gesta doh.gif bet nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 25 vasario 2009 - 08:44
Sveikinu, Zis 4u.gif Tikra šaunuolė, nes kaip suprantu, iš pirmo karto išlaikei
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 24, 17:13)
o kas su lazdynais tokio baisaus būna?  g.gif

ten yra pora neblogų apsisukimų, daug mašinų, žiedas... nebaisu, bet sudėtingiau nei aplink regitrą.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 24, 20:14)
Saunuole 4u.gif  4u.gif  is pirmo karto islaikei? as irgi ziuriu, kad paskutiniu metu vis daugiau atsiranda islaikanciuju smile.gif

Is pirmo smile.gif Dekui visoms uz sveikinimus smile.gif

Na, o mokantis su kitokia masina vazineti, gal tik kiek sunkiau aiksteleje butu g.gif nes priklausomai nuo masinos ilgio skiriasi jos parkavimas g.gif O visa kita, tai taip pat.
Atsakyti
na taip aikstelej sudetingiau 4u.gif
Atsakyti