Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(comep @ 2009 02 23, 14:25)
10 kartu po 1.5 valandos
ty 20 akademiniu valandu

ai, tai čia aš visai normaliai..galvojau, kad pasidauginau labai doh.gif tai reiškia, aš tik 5 valandas papildomai tevažiavau...
šiande kai paskaičiavau, kad man jau kainavo beveik 2600lt, tai išsižiojau lotuliukas.gif verysad.gif
o dar kiek kainuos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 23, 15:00)
ai, tai čia aš visai normaliai..galvojau, kad pasidauginau labai  doh.gif  tai reiškia, aš tik 5 valandas papildomai tevažiavau...
šiande kai paskaičiavau, kad man jau kainavo beveik 2600lt, tai išsižiojau  lotuliukas.gif  verysad.gif
o dar kiek kainuos sad.gif

O iš kur tiek daug???
Man tai kursai 1330+ papildomi vairavimai, ne nebent daug emei papildomų vairavimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 02 23, 15:23)
O iš kur tiek daug???
Man tai kursai 1330+ papildomi vairavimai, ne nebent daug emei papildomų vairavimų g.gif

Nieko keisto, as dar daugiau paklojau blink.gif cia kaip kam pavyksta mirksiukas.gif bet kiek zinau, as rekordininke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 02 23, 15:23)
O iš kur tiek daug???

tai sakau iš vis pravažiavau 25 valandas mirksiukas.gif
jezau, kaip gerai tas sm lotuliukas.gif doh.gif kaip aš čia sugebėjau taip apsiskaičiuot lotuliukas.gif doh.gif doh.gif iš viso 1312lt biggrin.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif o aš ir galvoju, iš kur tiek daug galėjo būti blink.gif doh.gif
tai tada dar nedaug irnesakyk.gif galiu važiuot ir važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 23 vasario 2009 - 16:44
O as jau net nebesuskaiciuociau kiek pinigu i ta popieriuka ikisau blush2.gif vazinejau 1,5 metu su pertraukom, tai daug vaziavimu buvo issipirkta ax.gif biggrin.gif doh.gif db gaila, ka nesirasiau kiek, nes jauciu kokia senesne masina iseitu biggrin.gif biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 23, 18:38)
O as jau net nebesuskaiciuociau kiek pinigu i ta popieriuka ikisau blush2.gif  vazinejau 1,5 metu su pertraukom, tai daug vaziavimu buvo issipirkta ax.gif  biggrin.gif  doh.gif db gaila, ka nesirasiau kiek, nes jauciu kokia senesne masina iseitu biggrin.gif  biggrin.gif  g.gif

O as be jokiu pertrauku stengiausiu laikyt ir laikyt - uztat nuo kursu lankymo pradzios praejo tik 3 men ir jau vaziuota ax.gif victory.gif ir tai jau buvo ikireje doh.gif gun_bandana.gif
o idejau apie 2000 smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 23 vasario 2009 - 18:39
O as gailiuosi, kad nedariau visko is karto po kursu baigimo, o sitaip tempiau.. doh.gif buciau jau pries metus turejusi ir dar pries ta 2 metu istatyma ax.gif bet taip vis veliau, veliau kol labai daug susivelinau..budavo geda kai klausdavo ar jau issilaikiau arba issilaikydavo zmones, pradeje viska daug veliau negu as blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba vakarėli. skaitinėjau jūsų pasisakymus tačiau tokio klausimėlio neradau. sakykit gal kuri žino kiek dabar pagal naujus įstatymus galioja vairavimo mokykloj išduotas baigimo pažymėjimas? man kažkas kažkada sakė, kad puse metų tik, ar tikrai? unsure.gif turiu paskutinį trečiajį bandymą regitroj ir bijau, kad man nepasibaigtu tas pažymėjimo galiojimo laikas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaic2007: 23 vasario 2009 - 18:51
Manau, kad tikrai ilgiau negu puse metu smile.gif o tiksliau jau reiketu klausti regitoje, vairavimo mokykloje arba gal paties instruktoriaus. ax.gif
Atsakyti
merginos-svarbiausia nenuleisti ranku ir neprarasti vilties
http://tv.delfi.lt/video/640Dr96b/

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 23, 21:26)
merginos-svarbiausia nenuleisti ranku ir neprarasti vilties
http://tv.delfi.lt/video/640Dr96b/
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eik tu sau lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
g.gif: man atrodo kad tas mokyklinis vairavimo baigimo pazymejimas galioja metus nes seniau galiojo belenkiek o dabar priemus nauja istatyma tik metus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 23 vasario 2009 - 20:47