ai, tai čia aš visai normaliai..galvojau, kad pasidauginau labai tai reiškia, aš tik 5 valandas papildomai tevažiavau...
šiande kai paskaičiavau, kad man jau kainavo beveik 2600lt, tai išsižiojau
o dar kiek kainuos
ai, tai čia aš visai normaliai..galvojau, kad pasidauginau labai tai reiškia, aš tik 5 valandas papildomai tevažiavau...
šiande kai paskaičiavau, kad man jau kainavo beveik 2600lt, tai išsižiojau
o dar kiek kainuos
tai sakau iš vis pravažiavau 25 valandas
jezau, kaip gerai tas sm kaip aš čia sugebėjau taip apsiskaičiuot iš viso 1312lt o aš ir galvoju, iš kur tiek daug galėjo būti
tai tada dar nedaug galiu važiuot ir važiuot
O as jau net nebesuskaiciuociau kiek pinigu i ta popieriuka ikisau vazinejau 1,5 metu su pertraukom, tai daug vaziavimu buvo issipirkta db gaila, ka nesirasiau kiek, nes jauciu kokia senesne masina iseitu
O as jau net nebesuskaiciuociau kiek pinigu i ta popieriuka ikisau vazinejau 1,5 metu su pertraukom, tai daug vaziavimu buvo issipirkta db gaila, ka nesirasiau kiek, nes jauciu kokia senesne masina iseitu
O as be jokiu pertrauku stengiausiu laikyt ir laikyt - uztat nuo kursu lankymo pradzios praejo tik 3 men ir jau vaziuota ir tai jau buvo ikireje
o idejau apie 2000
O as gailiuosi, kad nedariau visko is karto po kursu baigimo, o sitaip tempiau.. buciau jau pries metus turejusi ir dar pries ta 2 metu istatyma bet taip vis veliau, veliau kol labai daug susivelinau..budavo geda kai klausdavo ar jau issilaikiau arba issilaikydavo zmones, pradeje viska daug veliau negu as
laba vakarėli. skaitinėjau jūsų pasisakymus tačiau tokio klausimėlio neradau. sakykit gal kuri žino kiek dabar pagal naujus įstatymus galioja vairavimo mokykloj išduotas baigimo pažymėjimas? man kažkas kažkada sakė, kad puse metų tik, ar tikrai? turiu paskutinį trečiajį bandymą regitroj ir bijau, kad man nepasibaigtu tas pažymėjimo galiojimo laikas.