QUOTE(klik @ 2009 03 01, 19:35)
Taip, dazniausiai yra naudinga pakeist instruktoriu ir masina

as ji pakeitus irgi geriau pradejau pati vazinet ir issilaikiau..

ir kitas dalykas, kad priklauso nuo tu egzaminuotoju..siaindien kalbejau su pazistama, ir pasirodo tas vyras, prie kurio laikiau pirmakart ir neislaikiau, ir kuris man nepatiko sitaip labai, tai tas, prie kurio dauguma neislaiko ir visi jo bijo

o as galvoju, nu kodel jis man toks nefainas ir tokia antipatija ir baime jam vieninteliam buvo per egzamina

va, tai kur cia prie tokio islaikysi is pirmo karto, kuris vis tiek atras prie ko prikibt..
galiu šiek tiek paneigti tokius pasakojimus

žodžiu, mano draugas laikė praktinį pas Klaipėdoj visiems turbūt labai keliantį drebulius egzaminuotoją, kurį vadina ryžu. tai žodžiu nėra taip, kaip visi pasakoja. jei moki vairuot - išlaikysi iš pirmo karto. taip, galbūt turi padaryt idealiau, nei pas kitą egzaminuotoją, bet nesukirtinėjo dėl nesąmonių. taip, nesibičiuliavo, sėdėjo kaip robotas ir sakė, kur ir ką daryt reikės, bet sukirtinėjimų nebuvo, nes draugas mokėjo vairuot
gal kartais moterys ir merginos linkusios labiau kaltint kitus, o ne save dėl nepasisekimų visokių :} o gal man lengviau dabar šnekėt, kai nėra streso. bet kažkaip aš žinau, kad jei nebūčiau išlaikius, tai tik per savo kvailą galvą - nepadariau visko, ką galėjau padaryt :}
ir atsiprašau tų, kurioms šis post'as nepatiks