Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(Celeste @ 2009 03 01, 14:47)
nu kita savaite zalio lapo galiu ir neparvezti  doh.gif  reikia papildomu vaziavimu nors keliu,kad viska prisimint....kely as jauciuosi gerai,instruktorius sake kad vairuoju gerai,neskaitant keliu nezymiu klaideliu....savo klaidas zinau....

bet po tu dvieju nesekmingu kartu baisu,isnaudosiu savo trecia sansa,o jei vel nepasiseks?
neapsisprendziu pas ka eit,ar pas savo instruktoriu,ar pas kita....

o neturit galimybės pasivažinėti su šeimos nariu? ax.gif
Atsakyti
Tai manau kai jau žinosi ar reikės papildomai ar jau nebe (kuo labiausiai ir nuoširdžiausiai tamstelei linkiu 4u.gif ), tada ir mastysi kaip su tuo instruktorium.

Šiaip manau kad visai nieko tokio ir pakeist. Nes kiekvienas instruktorius su savu vairavimo stiliumi ir patarimai beigi pastebimos klaidos skiriasi - vienam taip gerai, kitam ne - tada pati savo nuomonę gali susidaryti. O gal žiūrėk ir pasiseks kokią prastą vairavimo ypatybę išsitaisyt labai paprastai gerą patarimą gavus.. mirksiukas.gif

Be to, dar labai gerai su kita mašina pravažiuot. Nes kai atsisėdi Regitroj į visiškai kitokią nei ta su kuria viską išmokai, strioko bus nemažai. O kai pereini kelias, tada jau tik į savo įgūdžius kreipi dėmesį. Bent jau man taip buvo ax.gif

QUOTE(Celeste @ 2009 03 01, 14:47)
nu kita savaite zalio lapo galiu ir neparvezti  doh.gif  reikia papildomu vaziavimu nors keliu,kad viska prisimint....kely as jauciuosi gerai,instruktorius sake kad vairuoju gerai,neskaitant keliu nezymiu klaideliu....savo klaidas zinau....

bet po tu dvieju nesekmingu kartu baisu,isnaudosiu savo trecia sansa,o jei vel nepasiseks?
neapsisprendziu pas ka eit,ar pas savo instruktoriu,ar pas kita....

Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 01, 15:04)
o neturit galimybės pasivažinėti su šeimos nariu?  ax.gif

nea schmoll.gif dirbu pati nuo ryto iki vakaro,o per mano laisvas dieneles tevai negali...
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 01, 16:16)
Be to, dar labai gerai su kita mašina pravažiuot. Nes kai atsisėdi Regitroj į visiškai kitokią nei ta su kuria viską išmokai, strioko bus nemažai. O kai pereini kelias, tada jau tik į savo įgūdžius kreipi dėmesį. Bent jau man taip buvo  ax.gif

Va čia tai tiesa... Važinėjau tik su instruktorium, tai Regitros mašina tooookia nesava pasirodė. blush2.gif Šiandien tėtis su sava ištempė pasivažinėt, tai irgi taip keista. Reikės dar broliuko mašinos kada prašyt. ax.gif Nes, kad ir kaip bebūtų, reikia tas teises man išsilaikyt. Gi negali tas vienas staugiantis diedas sugadint man visko. doh.gif
Atsakyti
na tikrai pritariu kitu paneliu nuomonei thumbup.gif isties labai pravartu isbandyti kita masina ir kita instruktoriu.as vazinejau su golfuku 5 ir instruktorius buvo sakyciau neblogas,bet po pirmo mano neislaikyto karto pasiemiau papildomu pamoku pas kita instruktoriu ir pas ji vazineju su astra.man asmeniskai jis daug geresnis.jauciu kad su juo daug taisyklingiau vairuoju.va jau antradieni uzsirasiau egzui...tai mano 3kartas...labai tikiuos kad ir paskutinis...as tp neturiu galimybes pasivazineti su seimos nariu verysad.gif tai ir tenka kisti tuos pinigelius papildomoms pamokoms....oj brangios man tos teises ir dar neaisku akda bus galas... doh.gif labai dziaugiuos uz tas kurios jau gali gyventi su zaliu lapuku ax.gif
Atsakyti
mielos brangios mamos ir kol kas nelabai, būtinai būtinai patariu, jei tik yra galimybė, pasivažinėti su mašinyte, kurioje nėra papildomų pedalų. nes tada suprasit galutinai, sekasi Jums vairuot ar nelabai. tik pradėjus važinėt su tėčiu pamačiau, kur darau klaidas ir kai pašnekam dabar, tai iškart ėjus po mokyklos tikrai nebūčiau išlaikius, nes važinėjau su juo kokį mėnesį ir mano vairavimo pagerėjimai buvo akivaizdūs smile.gif
ir niekada nesustokit pusiaukelėj, net dėl pikto egzaminuotojo. ir nebijokit, kad antrą kartą gali papult tas pats - gal jis labai nustebs ir apsidžiaugs, kad Jūs bandot dar kartą ir Jums nėra nusispjaut ar Jūsų negąsdina visokie pikti diedai 4u.gif
o aš baisingai laukiu antradienio, kol galėsiu pasiimt plastiko gabalėlį (ale skamba tai kaip koks niekutis, bet tiek daug reiškia čia mums visoms biggrin.gif )
Atsakyti
Taip, dazniausiai yra naudinga pakeist instruktoriu ir masina smile.gif as ji pakeitus irgi geriau pradejau pati vazinet ir issilaikiau.. ax.gif ir kitas dalykas, kad priklauso nuo tu egzaminuotoju..siaindien kalbejau su pazistama, ir pasirodo tas vyras, prie kurio laikiau pirmakart ir neislaikiau, ir kuris man nepatiko sitaip labai, tai tas, prie kurio dauguma neislaiko ir visi jo bijo doh.gif o as galvoju, nu kodel jis man toks nefainas ir tokia antipatija ir baime jam vieninteliam buvo per egzamina ax.gif va, tai kur cia prie tokio islaikysi is pirmo karto, kuris vis tiek atras prie ko prikibt.. rolleyes.gif
O del vazinejimo su seimos nariu, nevazinejau, bet tikrai manau, kad geriau..galima nors ir kazdien vazinet, kas manau, labai daug duoda, ir pinigeliai pasitaupo ir zinai, kad uz kiekviena veiksma busi atsakinga pati, ne tai, kad ai, instruktorius uz mane gaza ta paspaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 01 kovo 2009 - 18:45
QUOTE(klik @ 2009 03 01, 19:35)
Taip, dazniausiai yra naudinga pakeist instruktoriu ir masina smile.gif as ji pakeitus irgi geriau pradejau pati vazinet ir issilaikiau.. ax.gif ir kitas dalykas, kad priklauso nuo tu egzaminuotoju..siaindien kalbejau su pazistama, ir pasirodo tas vyras, prie kurio laikiau pirmakart ir neislaikiau, ir kuris man nepatiko sitaip labai, tai tas, prie kurio dauguma neislaiko ir visi jo bijo doh.gif o as galvoju, nu kodel jis man toks nefainas ir tokia antipatija ir baime jam vieninteliam buvo per egzamina ax.gif  va, tai kur cia prie tokio islaikysi is pirmo karto, kuris vis tiek atras prie ko prikibt.. rolleyes.gif

galiu šiek tiek paneigti tokius pasakojimus 4u.gif žodžiu, mano draugas laikė praktinį pas Klaipėdoj visiems turbūt labai keliantį drebulius egzaminuotoją, kurį vadina ryžu. tai žodžiu nėra taip, kaip visi pasakoja. jei moki vairuot - išlaikysi iš pirmo karto. taip, galbūt turi padaryt idealiau, nei pas kitą egzaminuotoją, bet nesukirtinėjo dėl nesąmonių. taip, nesibičiuliavo, sėdėjo kaip robotas ir sakė, kur ir ką daryt reikės, bet sukirtinėjimų nebuvo, nes draugas mokėjo vairuot 4u.gif
gal kartais moterys ir merginos linkusios labiau kaltint kitus, o ne save dėl nepasisekimų visokių :} o gal man lengviau dabar šnekėt, kai nėra streso. bet kažkaip aš žinau, kad jei nebūčiau išlaikius, tai tik per savo kvailą galvą - nepadariau visko, ką galėjau padaryt :}
ir atsiprašau tų, kurioms šis post'as nepatiks blush2.gif
Atsakyti
Taip, zinoma, jei zmogus viska puikiai moka, jis prie bet kokio egzaminuotojo isaikys, tas tiesa..bet dauguma neislaiko del kvailu klaidu, kurias kitas egzaminuotojas praleis (paimkim koki nepasiziurejima pro peti). Nera avarines situacijos sukelimas ir galbut tiesiog buvo netycia viena ar kita padaryta ar nepadaryta. Galbut, jeigu nemoki, nera ko laikyt, bet vis tiek.. smile.gif nesakau, kad aplamai visi neislaiko prie tokio, bet jei taip sakoma, tai vadinas ne siaip sau.. g.gif dauguma klaidu padaro ir neislaiko is zioplumo, jaudulio, bet yra tokiu, kurie tik tuo ir naudojasi, uzuot nuramine ir nueme ta itampa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 03 01, 19:57)
Taip, zinoma, jei zmogus viska puikiai moka, jis prie bet kokio egzaminuotojo isaikys, tas tiesa..bet dauguma neislaiko del kvailu klaidu, kurias kitas egzaminuotojas praleis (paimkim koki nepasiziurejima pro peti). Nera avarines situacijos sukelimas ir galbut tiesiog buvo netycia viena ar kita padaryta ar nepadaryta. Galbut, jeigu nemoki, nera ko laikyt, bet vis tiek.. smile.gif  nesakau, kad aplamai visi neislaiko prie tokio, bet jei taip sakoma, tai vadinas ne siaip sau.. g.gif dauguma klaidu padaro ir neislaiko is zioplumo, jaudulio, bet yra tokiu, kurie tik tuo ir naudojasi, uzuot nuramine ir nueme ta itampa blush2.gif

taip, su tuo sutinku smile.gif man, pvz, patiko mano egzaminuotojo toks kandus šiek tiek pasakymas. visą kelią maliausi maždaug ant keturiasdešimt ir pasakiau jam, kad negaliu važiuot greičiau, nes nesuprantu, man reik perjungt ketvirtą pavarą ar ne biggrin.gif o jis tik du kartus pakartojo galvokite pati. per petį nesižvalgiau tikrai, bet visus veidrodėlius ištyrinėjau. aš nežinau, nu būna baubų visokių neišsimiegojusių egzaminuotojų, bet juk nėra viskas taip blogai, kaip mums atrodo iš šono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 01, 20:02)
taip, su tuo sutinku  smile.gif man, pvz, patiko mano egzaminuotojo toks kandus šiek tiek pasakymas. visą kelią maliausi maždaug ant keturiasdešimt ir pasakiau jam, kad negaliu važiuot greičiau, nes nesuprantu, man reik perjungt ketvirtą pavarą ar ne  biggrin.gif o jis tik du kartus pakartojo galvokite pati. per petį nesižvalgiau tikrai, bet visus veidrodėlius ištyrinėjau. aš nežinau, nu būna baubų visokių neišsimiegojusių egzaminuotojų, bet juk nėra viskas taip blogai, kaip mums atrodo iš šono  blush2.gif

Nu, tu tikruju baubu gal ne taip ir daug..zinoma, daug kas gal viska sureiksmina is to pykcio ir nuoskaudos taip sako g.gif bet yra tu tokiu..va, o kitas galbut uz tavo 4 pavaros neperjungima butu pasizymejes kaip nekritine klaida, nes taip priklauso pagal visus tuos istatus, bet pakliuvai ant supratingo, kuris praleido pro akis tai smile.gif arba man instruktorius visada kartojo, kad butina persirikiuojant zvalgytis pro peti, nes irgi skaitosi kaip nekritine klaida..vienas is tokiu nekritiniu klaidu butu padares, kad egzaminas neislaikytas, o kitas butu praleides ir "praziurejes" tas klaidas smile.gif apie tai as ir kalbu ax.gif
Atsakyti
šiaip tai žinau, kad šitoj srity esu taip mažai patyrus, kad negaliu iš viso kažką kalbėt apie gerus ar blogus egzaminuotojus rolleyes.gif bet kai girdėjus kalbų visokių esu ir kai vakar rytą mačiau, kad be manęs dar dvi panelės išlaikė (viena buvo ir pas tą ryžą), tai nu supratau, kad tikrai kartais nebūna viskas taip blogai, kaip mums atrodo ax.gif o juk kai stresas ir ašaros atslūgsta, tai prisimenam, kad gal ne viską taip idealiai ir padarėm vairuodamos egzamine smile.gif save irgi turiu omeny tai sakydama blush2.gif
Atsakyti