Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Sveikos merginos 4u.gif
Nu va, as siandien po regitros... Islaikiau bigsmile.gif bigsmile.gif Ejau pirma karta, labai labai bijojau, bet pasiseke thumbup.gif
Zinot, geriausias budas islaikyt, tai nesinervuot ir neprarast blaivo proto! Zodziu, atvaziavau i regitra turbut 45min pries egzamina, nuejau uzsiregistravau ir galvoju dar ilgai laukt, tai eisu i aikstele, paziuresiu ar uzsnigta. Nuejau, paziurejau, griztu atgal (iki egzo dar daugiau nei pusvalandis) ir mane iskart pakviecia blink.gif As net nespejau pasinervinti biggrin.gif
Instruktorius geras papuole, langu valytuvus uz mane ijunginejo biggrin.gif Visas egzaminas truko tik kokias 35min thumbup.gif

Sekmes belaikancioms, nesinervuokit ir tikrai islaikysit thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 01 31, 20:56)
Sveikos merginos 4u.gif
Nu va, as siandien po regitros... Islaikiau bigsmile.gif  bigsmile.gif  Ejau pirma karta, labai labai bijojau, bet pasiseke thumbup.gif 
Zinot, geriausias budas islaikyt, tai nesinervuot ir neprarast blaivo proto! Zodziu, atvaziavau i regitra turbut 45min pries egzamina, nuejau uzsiregistravau ir galvoju dar ilgai laukt, tai eisu i aikstele, paziuresiu ar uzsnigta. Nuejau, paziurejau, griztu atgal (iki egzo dar daugiau nei pusvalandis) ir mane iskart pakviecia blink.gif  As net nespejau pasinervinti biggrin.gif 
Instruktorius geras papuole, langu valytuvus uz mane ijunginejo biggrin.gif Visas egzaminas truko tik kokias 35min thumbup.gif

Sekmes belaikancioms, nesinervuokit ir tikrai islaikysit thumbup.gif  thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
niekaip neįkertu, prie ko čia validolis g.gif vaisati nuo širdies g.gif valerijonai tai dar suprasčiau, bet validolis g.gif g.gif
QUOTE(balbetka @ 2009 01 31, 20:56)
Zodziu, atvaziavau i regitra turbut 45min pries egzamina, nuejau uzsiregistravau ir galvoju dar ilgai laukt, tai eisu i aikstele, paziuresiu ar uzsnigta.

Šiauliuose tai kai užsiregistruoji, po kelių minučių ir pakviečia bigsmile.gif
sveikinu išlaikius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
spirkit man kas nors į užpakalį ir lėksiu laikyt kitą savaitę biggrin.gif unsure.gif
trokštu ir aš parašyti tą stebuklingą žodį IŠLAIKIAU thumbup.gif lotuliukas.gif tik kažin kuriam gyvenime tai bus hihihi.gif
dabar tai ant pečių toks akmuo guli verysad.gif vis pagaunu save galvojant apie tą egzą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 31 sausio 2009 - 22:41
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 31, 16:55)
Aisku, kad buvo imanoma doh.gif verysad.gif as kaip visada zodziu, labai per toli pasistaciau, pamaciau, bet susinervinau, nuleidau rankas ir viskas,vos neapsiverkiau, sakau jam "viskas, baigiau uzduoti", o jis man "na, tada keiciames vietomis"  lotuliukas.gif 
Na, labai nemalonu, nes tikrai galeciau pasitaisyt, guodziu save tik tuo, kad vistiek nebuciau islaikiusi, nes si karta masinoj pasijutau, kaip tanke  unsure.gif jauciu, pamirstu jau viska, netenku igudziu, nereikejo tiek tempt tesiog...

Neliudek. Vazinek kuo daugiau.

keista, kad taip. Statmenas parkavimas yra viena lengviausiu uzduociu. Tau jau save reikia nugaleti, nebe egamina.
Ko gero, kai tau pasidarys dzin egzaminas, o bus tik eilinis vaziavimas islaikysi.
Pries naujas pamokas pailsek...

O uz raudonus zodzius tau reiktu duoti ausu. Nes per tai ir neislakai. O kad jauteis , kaip tanke, tai geras zenklas- butum tankiste nugaletoja...

Labai tave uzjauciu ir zinau kaip sunku verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 01 31, 20:41)
xex smile.gif  Pirmakart, kai laikiau, kai rankos, kojos drebejo ir ciut kazka pralemendavau, tai atmintis irgi pranykus buvo. Pamirsau, kaip isijungt sviesas doh.gif  Pamirsau nuleist rankini stabdi... doh.gif  Bet validolis viska sustate i savo vietas mirksiukas.gif

Tresor, o kada laikysi? rolleyes.gif

As tik viena karta esu sita laime bandziusi regitroje smile.gif Kosmaras kai nesava buvau ax.gif Uztrauke man regitrininkas rankini aiksteleje islipo ziureti kaip ten su ta stop juosta.O as laukiu savo nuosprendzio sededama viduje,tai jis ilipo ir sako,gerai vaziuojam i statmena parkavimasi,o as bandau vaziuoti ir is vietos nepajudu.Galvoju kas cia dabar g.gif O regitrininkas sako:gerbiamoji ar zinote,kad automobilis turi rankini stabdi?O kosmare blush2.gif Visai buvau pamirsus,kad jis pries islipdamas rankini buvo ijunges.Tai jo mina kokia buvo doh.gif Pasijutau kaip kokia kvailele..
Zadu imti dabar papildomu vaziavimu,nes pertrauka padaryta nemaza.Laikiau regitroje spalio gale.Tai gal kova jau keliausiu i ta regitra,nes reikia susitvarkyti birzeli teorija islaikiau,tai reikia suktis dabar smile.gif
Atsakyti
Tresor, kai laikiau pirmaji karta, tai regitrininkas sako, ka reikia padaryti, pries pradedant vairuoti?
Sakau lempas uzdegti.
Nu , jis dar paklausinejo, paklausinejo... isiuto, sako :
- Rankini stabdi isjungti!!!!
Isjungiau. O tada sako:
-DURIS UžSIDARYTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 02 01, 13:21)
Tresor, kai laikiau pirmaji karta, tai regitrininkas sako, ka reikia padaryti, pries pradedant vairuoti?
Sakau lempas uzdegti.
Nu , jis dar paklausinejo, paklausinejo... isiuto, sako :
- Rankini stabdi isjungti!!!!
Isjungiau. O tada sako:
-DURIS UžSIDARYTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blush2.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Tie regitrininkai prisiziuri visokiu cirku smile.gif
Atsakyti
siaip is aplinkiniu irgi buvau prisiklausius visokiu kalbu...bet turejau super gera instruktoriu + nora skrieti su vejeliu... Aisku egzaminu diena nesmagu...pagal instruktoriaus rekomendacijas ikaliau 20 gramu brendzio ir ant virsaus valerijono lasu smile.gif apie egzus niekas nezinojo,uzsirasiau paslapciom,kartais jei neislaikyciau kad ne taip butu geda smile.gif ! teorija 100% laikiau mokykloje..tai regitroj zinokit padariau berods 4 klaidas...ale islaikiau iskart uz lapuko ir ate..
o vairavimas taip pat...uzsiregistravau paslapciom...nuejau..instruktorius egzaminuotojas buvo labai fainas,linksmas,pakalbejom atsipalaidavau iskart...viska pravaziavau tik i garaza vaziuojant..sako paziurek geriau pro veidroduka..paziuriu akurat nemaciau to vieno kuoliuko...tai pasitaisiau ir ivaziavau...o gatvej tai is vis be problemu....pakalbejom apie krepsini,apie jaunas seimas,sakau noreciau cia kad muzika butu garsi ir skriejam sau smile.gif zodziu linksmai ir visai be itampos,aisku jei buciau nuvertus ta kuoliuka tai gal buciau neislaikius,bet va tikrai kartais jie siek tiek palengvina padeti...ir nera tokie monstrai kaip sneka..islaikiau be nei vienos pastabos ir sau vazineju sekmingai tuoj bus 2 metai smile.gif dar grizus jau is gatves...sustojom..uzgesinau..sako..tai tau reiks sugrizti pas mus... (ple galvoju neislaikiau nors nieko nepadariau klaidu)...sako sugrysi pasiimti vairuotojo pazymejimo smile.gif !! Siaip viska is pirmo karto,su sypsena ir bandziau apsimesti atsipalaidavus..o viduj istikruju drebejo viskas..bet kazkaip tai sutvardziau ir ko gero atrodziau stipri kaip uola !! Ir siaip kad ir issilaikiau pakankamai lengvai..pakartot vistiek nenoreciau smile.gif !
Atsakyti
niu, griztu ir as atsventusi smile.gif islaikiau vakar, beje tai buvo trecias bandymas tongue.gif jaudinaus beprotiskai, net kvepuot nesugebejau, galvojau "atsijungsiu".
tai galiu pasidalint savo patirtim. pirma karta kai laikiau, tai galima sakyt instruktorius mane 'isdure', suzaide nepasitikejimu savim. aikstelej prisiparkavau, nu matau, kad viskas tobulai padaryta, o jis man : ar tai cia tikrai jau viskas, manai, kad gerai. nu tokiu gerietisku tonu, lyg duotu galimybe pasitaisyt... tai as ir pasitaisiau... ir uzvaziavau ant linijos :PPP antra karta neislaikiau mieste, nes uzgesau vidury sankryzos, nu nesiseke su sankaba dirbt. o va trecia karta viskas kuo puikiausiai pavyko, nors ir pravaziavimu nebeemiau ir netgi dvieju menesiu pertrauka padariau. matyt susigulejo viskas smile.gif
labai dziaugiuos,kad laikiau sestadieni, nebuvo didelio judejimo, maziau masinu priparkuota palei saligatvius, maziau manevruot, maziau nervuotis. siaip neskubejau, atidziai viska dariau. nepatenkintas instruktorius buvo kai grizom i regitra, knaisiojos po tuos savo popierius,matyt bande sugalvot ka cia pritemp biggrin.gif o asnorejau ji isbuciuot biggrin.gif
sekmes visom dar tik laikysianciom, validolis nepakenks manau biggrin.gif
Atsakyti
aš tai vis praktikuojuos su tėčiu ir M-eistriuko ženklu mieste. jau kaip ir viskas tvarkoj, jau eik ir laikyk, vadinasi, tik va aikštelės nekenčiu doh.gif kadangi kankinu draugo Peugeot 406, o ji tooookia arklinė, palyginus su penktu golfu ar nauja astra, su kuriom mokykloj mokiausi aikštelėj, tai kai tik nepavyksta priparkuot kur nors, tai labai susnervinu, supykstu ant savęs ir liepiu draugui keistis vietom ir vežt mane kuo toliau.
o čia paskaičiau, kaip laikė merginos regitroj teoriją, tai prisiminiau, kaip aš ją laikiau ax.gif visa gražuolė su sulaužyta koja ir gipsu ir ramentais skrudinau į tą teorijos egzaminą, tai dar ir šypsenų sukėliau egzaminuotojams, kvietė eit praktinį laikytis iškart po teorinio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif šmaikštuoliai mat... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 01, 18:59)
aš tai vis praktikuojuos su tėčiu ir M-eistriuko ženklu mieste. jau kaip ir viskas tvarkoj, jau eik ir laikyk, vadinasi, tik va aikštelės nekenčiu  doh.gif kadangi kankinu draugo Peugeot 406, o ji tooookia arklinė, palyginus su penktu golfu ar nauja astra, su kuriom mokykloj mokiausi aikštelėj, tai kai tik nepavyksta priparkuot kur nors, tai labai susnervinu, supykstu ant savęs ir liepiu draugui keistis vietom ir vežt mane kuo toliau.
o čia paskaičiau, kaip laikė merginos regitroj teoriją, tai prisiminiau, kaip aš ją laikiau   ax.gif visa gražuolė su sulaužyta koja ir gipsu ir ramentais skrudinau į tą teorijos egzaminą, tai dar ir šypsenų sukėliau egzaminuotojams, kvietė eit praktinį laikytis iškart po teorinio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif šmaikštuoliai mat... smile.gif

ark ark ta aikstele, ismoksi taip kad miegodama priparkuosi
juokingiausia buvo kai dar turejom renault safrane(ne is mazuju ji lotuliukas.gif ), su ja mokiausi parkavimus, toooooooobulai pavarydavau, o per antra egzo bandyma T sankryzoj su regitrine auto (nepamenu kuri, man rodos golfas ten buvo) N E T I L P A U blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siaip pries 3 egzo bandyma tai aiksteleje su MB kankinausi labai daug, budavo tol varau iki prakaitu kad stogas nuvaziuoja... sustoju ant estakados, noriu pradet vaziuot ir man neina.. nevaziuoja masina..net asaros kaupiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif mb liepia is laisvos pavaros jungti pirma (stai kur suo pakastas, ant laisvos pavaros kad gazuoju tai gazuoju nebejausdama) lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif ir jau vaziuoti namo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradedavau nesiorientuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 01 vasario 2009 - 18:11
QUOTE(comep @ 2009 02 01, 19:10)
ark ark ta aikstele, ismoksi taip kad miegodama priparkuosi
juokingiausia buvo kai dar turejom renault safrane(ne is mazuju ji  lotuliukas.gif  ), su ja mokiausi parkavimus, toooooooobulai pavarydavau, o per antra egzo bandyma T sankryzoj su regitrine auto (nepamenu kuri, man rodos golfas ten buvo)  N E T I L P A U  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o siaip pries 3 egzo bandyma tai aiksteleje su MB kankinausi labai daug, budavo tol varau iki prakaitu kad stogas nuvaziuoja... sustoju ant estakados, noriu pradet vaziuot ir man neina.. nevaziuoja masina..net asaros kaupiasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mb liepia is laisvos pavaros jungti pirma (stai kur suo pakastas, ant laisvos pavaros kad gazuoju tai gazuoju nebejausdama)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif ir jau vaziuoti namo...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pradedavau nesiorientuoti  lotuliukas.gif

visa bėda ta, kad kol nėra bėdos, tai ir nesusiimu. numoju ranka, kai nepavyksta kelis kartus, apsiverkiu iš tų nervų, mat labai jautriai reaguoju į viską, ir baigiasi mano praktikavimasis. bet tai kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad nu ką, reikės važinėt kad ir nuo aušros iki sutemų, kol normaliai įprasiu. o taip pikta, kad su mokyklos mašinėlėm man sekėsi tie garažai tiesiog įspūdingai biggrin.gif biggrin.gif o dabar, velniop viską, ir kaltinu ne save, aišku, o mašinos gabaritus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti