Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

[quote=pomada,2009 02 02, 19:08]
tai,kad jau dabar pagalvojus-pilve kazkas ima suktis,kas bus TA diena tada? doh.gif

na ta diena tikriausiai is pat ryto paleis vidurius blush2.gif doh.gif smarkiai dauzysis sirdis unsure.gif o kojos ir rankos drebes - ypac ta koja ant sankabos blink.gif

P>S> Cia is patirties tongue.gif
Atsakyti
[quote=yolitux,2009 02 02, 19:19]
tai,kad jau dabar pagalvojus-pilve kazkas ima suktis,kas bus TA diena tada? doh.gif

na ta diena tikriausiai is pat ryto paleis vidurius blush2.gif doh.gif smarkiai dauzysis sirdis unsure.gif o kojos ir rankos drebes - ypac ta koja ant sankabos blink.gif

[/quote]
ir mano patirtis tokia pat lotuliukas.gif tik koja ant sankabos uzstringa ir neiseina jos atleist, nes labai bijo uzgest lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites,kurios jau laike teises,ar per egza parodo pvz kur veidrodelius nusireguliuot ir t.t ar ne? g.gif .man vakar instruktorius sake,kad nea schmoll.gif ,nu blyn nesamone,pirmakart isedus i kita masina is kur man zinot vistai? biggrin.gif
Papildyta:
[quote=yolitux,2009 02 02, 19:19]

[/quote]
vidurius paleis tai dar nieko,kad is itampos tik gimdyt nepradeciau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 02 03, 11:49)
mergaites,kurios jau laike teises,ar per egza parodo pvz kur veidrodelius nusireguliuot ir t.t ar ne? g.gif .man vakar instruktorius sake,kad nea schmoll.gif ,nu blyn nesamone,pirmakart isedus i kita masina is kur man zinot vistai? biggrin.gif

Kai kurie iskart pasako ir parodo, kai kurie ne. Bet kai atsisesi jau egzo laikyt tai gali klaust, atsako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 03 vasario 2009 - 13:06
Klaipėdos regitrinių maršrutų nuotraukytes (su aprašymais ir pačiais maršrutais) galiu atsiųst, jei kam reikia 4u.gif į AŽ kreipkitės ax.gif
Atsakyti

mane irgi buvęs instruktorius prigąsdino, kad turiu viską žinot... jei nežinosiu, kaip nusireguliuoja kas nors, klaidą rašys doh.gif schmoll.gif o turėk omeny, kad egzaminas prasideda tik kai įvažiuoji į aikštelę...na, tik prie jos, prie stop ženklo dar sustosi ir atsakysi į jo užduotus 3 ar mažiau klausimų 4u.gif
tai iki to laiko klausk drąsiai visko egzaminuotojo mirksiukas.gif
ir būtinai pasibandyk mašiną... 10 min galima... man tai tiek nereikėjo, porą kartų sustojau ir pabandžiau pajudėt iš vietos, kad per egzaminą žinočiau, kaip dirba sankaba... nes tos silpnesnės astros tai kažkoks košmaras rolleyes.gif doh.gif o su galingesne tai važiuot buvo labai lengva, taip kaip su mano mokylos golfu...
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 02 03, 14:39)
mane irgi buvęs instruktorius prigąsdino, kad turiu viską žinot... jei nežinosiu, kaip nusireguliuoja kas nors, klaidą rašys  doh.gif  schmoll.gif o turėk omeny, kad egzaminas prasideda tik kai įvažiuoji į aikštelę...na, tik prie jos, prie stop ženklo dar sustosi ir atsakysi į jo užduotus 3 ar mažiau klausimų  4u.gif
tai iki to laiko klausk drąsiai visko egzaminuotojo  mirksiukas.gif
ir būtinai pasibandyk mašiną... 10 min galima... man tai tiek nereikėjo, porą kartų sustojau ir pabandžiau pajudėt iš vietos, kad per egzaminą žinočiau, kaip dirba sankaba... nes tos silpnesnės astros tai kažkoks košmaras  rolleyes.gif  doh.gif o su galingesne tai važiuot buvo labai lengva, taip kaip su mano mokylos golfu...

Niekas man neleido jokių 10 min bandyti. Gerai būtų buvę, jei tiek būtų leidę kas bandyti mašiną ir kur veidrodėlius reguliuoti, niekas man nerodė. Įsėdau, susireguliavau, , kokias tris min pabandžaiu mašiną ir jau egzas.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 03, 15:22)
Niekas man neleido jokių 10 min bandyti. Gerai būtų buvę, jei tiek būtų leidę kas bandyti mašiną ir kur veidrodėlius reguliuoti, niekas man nerodė. Įsėdau, susireguliavau, , kokias tris min pabandžaiu mašiną ir jau egzas.

bet juk reikia už save ir pastovėti mirksiukas.gif nereikia bijoti žodį ištarti. reikalui esant- ir balsą pakelti. kas jis toks, kad galėtų elgtis su manim nepagarbiai?
o šiaip turbūt ne kaip atrodo žmogus sėdintis už vairo ir drebantis g.gif pasitikėjimo savimi reikia. (nors suprantu, kad jis dingsta su kiekvienu neišlaikymu) bet tas kas pirmąkart laiko turėtų jaustis laisviau, regitrininkui įspūdis tikrai bus geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 03 vasario 2009 - 15:49
vidurius paleis tai dar nieko,kad is itampos tik gimdyt nepradeciau blink.gif  blink.gif  blink.gif

alia tu ir drasi as nesiryzau laukdamasi laikytis teisiu, atidejau visiems metams ta eikaliuka mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 03, 16:43)
bet juk reikia už save ir pastovėti  mirksiukas.gif nereikia bijoti žodį ištarti. reikalui esant- ir balsą pakelti. kas jis toks, kad galėtų elgtis su manim nepagarbiai?
o šiaip turbūt ne kaip atrodo žmogus sėdintis už vairo ir drebantis  g.gif pasitikėjimo savimi reikia. (nors suprantu, kad jis dingsta su kiekvienu neišlaikymu) bet tas kas pirmąkart laiko turėtų jaustis laisviau, regitrininkui įspūdis tikrai bus geresnis  smile.gif

Labai sunku uz save pastovet, ka besakytum - vistiek jie bus teisus, gincytis neapsimoka - nuot o bus tik blogiau, geriau su viskuo sutikt - aisku jei visai ant galvos nelipa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 03, 15:56)
Labai sunku uz save pastovet, ka besakytum - vistiek jie bus teisus, gincytis neapsimoka - nuot o bus tik blogiau, geriau su viskuo sutikt - aisku jei visai ant galvos nelipa  smile.gif

Juk jie žino kada yra teisūs, kada klysta. Jeigu mato, kad ir tu tą žinai nemanau, kad specialiai kažką darys.
Aš tai biškutį pakėliau toną kai nematant žiedinės sankryžos jis pasakė kelintame išvažiavime turiu iš jos išvažiuoti. Kaip galiu pasirinkti juostą nežinodama kur turėsiu išvažiuoti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 03 vasario 2009 - 16:04
B eje, ar girdejot, kad zada kazkur apie 30 Lt brngint egzu laikyma - man paskutini kart laikant inspektorius pasake, sako laiku isilaikei-kazkada kt menesi zada padidint imokas uz egzus blink.gif ***** jau ir taip nemazai ima, o daba dar brangiau bus doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 03, 18:37)
B eje, ar girdejot, kad zada kazkur apie 30 Lt brngint egzu laikyma - man paskutini kart laikant inspektorius pasake, sako laiku isilaikei-kazkada kt menesi zada padidint imokas uz egzus  blink.gif  ***** jau ir taip nemazai ima, o daba dar brangiau bus  doh.gif  schmoll.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti