Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Taniushka @ 2009 01 27, 17:20)
orchidejiskom as trasom tresiau, ir dabar jomis tresiu ir viskas ok, tresiu pastoviai tik netresiu kai pradeda formotis ziestebis ir va ka turiu  tongue.gif (t.y buvo 2008-08, uz kokio menesio vel zydes)
user posted image

Oho, nerealu. Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Išduok paslaptį, su kuriomis čia taip tręšti reikia, kad tiek žiedų sukrautų? Aš su Schultz visada tręšiu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 27, 17:19)
Kuriuos konkreciai turi omeny? Jei Scheurich Ivory, tai ju jau senai senai nera  verysad.gif Kazkokie balti yra su siaurintu dugnu, bet jie man nelabai patiko, kai isbandziau.

Aga, tuos pačius. Kaip gaila, kad neprisipirkau, kai buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 27, 16:22)
Oho, nerealu. Labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Išduok paslaptį, su kuriomis čia taip tręšti reikia, kad tiek žiedų sukrautų? Aš su Schultz visada tręšiu.

as su paprastom gan pigiom trasom substral
http://www.akropolis...es/substral.jpg
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 01 27, 17:06)
Ačiū  4u.gif ieškosiu. Bet bijau į Ermitažą eiti, nes vėl su naujom augintinėm grįšiu  lotuliukas.gif

Tai kad ir Senukuose pagundu nemazai smile.gif Jos man sumazejo, kai augintiniu skaicius perkope 30 blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2009 01 27, 17:29)
Tai kad ir Senukuose pagundu nemazai smile.gif Jos man sumazejo, kai augintiniu skaicius perkope 30  blush2.gif  ax.gif

Tai taip taip, pro gėlių parduotuves einant mane už rankos turi nutempti, kad neįsigudrinčiau įsmukti į vidų biggrin.gif
Aš tai dar 30 nepasiekiau. Kolekcijoje tik 10 orchidėjų. Bet jau tvardausi, nes tada ant palangių gausis ne gėlynas, o savartynas biggrin.gif Be to, noriu kokių Zygopetalumu, nes phal. jau atsibodo. O Zyguciu parduotuvėse retai būna...
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 01 27, 17:20)
orchidejiskom as trasom tresiau, ir dabar jomis tresiu ir viskas ok, tresiu pastoviai tik netresiu kai pradeda formotis ziestebis ir va ka turiu  tongue.gif (t.y buvo 2008-08, uz kokio menesio vel zydes)

Superinės gėlytės thumbup.gif wub.gif Žiedų gausa užburianti.
O aš neiškenčiau ir nusipirkau paphiopedilum. Gražuolis wub.gif Beje, labai įdomus variantas - į vieną vazonėlį sudėti du vazonėliai mažesti. Taigi, nusipirkau dvi už vienos kainą thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 01 27, 17:07)
Kazkaip nematau as tu pagaliuku,tik segtukus,gal nemoku ieskot smile.gif

po klipsais parasyta "bambuko lazdeles" o ne tiesiog "pagaliukai"
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=3
Papildyta:
QUOTE(Taniushka @ 2009 01 27, 17:26)
as su paprastom gan pigiom trasom substral
http://www.akropolis...es/substral.jpg

o kokia NPK sudetis?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 01 27, 16:20)
user posted image

Nu bet ir grožis bigsmile.gif thumbup.gif .Net negaliu patikėt, kad pas jus tokie grožiai žydi - šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 01 27, 18:27)
Nu bet ir grožis bigsmile.gif  thumbup.gif .Net negaliu patikėt, kad pas jus tokie grožiai žydi - šaunuolė

aciu uz pagirimus, beje baltoji didziaziede zydejo is seno ziedkocio ir isleido 10 ziedu
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 01 27, 17:18)

O aš neiškenčiau ir nusipirkau paphiopedilum. Gražuolis  wub.gif  Beje, labai įdomus variantas - į vieną vazonėlį sudėti du vazonėliai mažesti. Taigi, nusipirkau dvi už vienos kainą  thumbup.gif

Labai grazi spalva wub.gif Kiek kainavo sis grozis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2009 01 27, 17:47)

o kokia NPK sudetis?

N-4% P-2% K-6.6%+ mikroelementai B,Cu,Fe,Mn, Mo,Zn
Atsakyti
Nu moteriškaitės ir gėlyčių priauginusios.Seilė tysta ax.gif
Aš turiu du felenopsius namie. Žydi abu, norėjau paklaust,ar galima persodint žydėjimo laikotarpiu? Nes kažkaip šaknys pradėjo nepatikt man, orinės parudavusios. Iš pradžių išsigandau, bet man ji žiedus tik krauna krauna, naują stiebą leidžia.Tai gal čia nėr taip blogai? unsure.gif
Atsakyti