Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Tina, geros dovanos thumbup.gif O gelyte labai nematyta, labai jau pasistenge TB wub.gif
Man iki gimtadienio dar reikia laukti, bet jau nelabai tikiuosi ka gauti, nes jau dvi gavau is anksto blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos vėl iš naujo mergaitės mirksiukas.gif

Aš vis tiek prie jūsų jungiuosi, nes dabar jau tikrai esu įsitikinusi, kad šį kartą gavau dovanų orchidėją smile.gif

tad auginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RubeliaiUK @ 2009 01 31, 06:46)
sveikos vėl iš naujo mergaitės  mirksiukas.gif

Aš vis tiek prie jūsų jungiuosi, nes dabar jau tikrai esu įsitikinusi, kad šį kartą gavau dovanų orchidėją  smile.gif

tad auginsiu  mirksiukas.gif

Rodyk, gal vel tave i kita tema issiusim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 10:40)
Rodyk, gal vel tave i kita tema issiusim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na aišku, kadangi gerai pasirodžiau su savo augaliukų pažinimu, tad tikrai einu fotografuoti

Lux, pralinksminai mane thumbup.gif
Atsakyti
Prašom mirksiukas.gif
user posted image

o kokia šaknų būklė Jūsų manymu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RubeliaiUK @ 2009 01 31, 15:51)
Prašom  mirksiukas.gif
user posted image

o kokia šaknų būklė Jūsų manymu  ax.gif
user posted image

Saknys graziai atrodo, bet ziedeliai pavyte g.gif Gal jau senai zydi g.gif
Atsakyti
Mamytes,o Jus purskaliojat su paprastu vandenuku visa gelyte? g.gif zinau kad yra kazkas spec orchidejoms,bet gal galima ir su paprastu vandenuku juk,taip? 4u.gif as saviske persodinau..kambari labai silta..palieju ir greit isdziuna,tad noreciau papurskalioti su vandenuku,padrekinti ja pacia..ant lango ji stovi..lyg zydes jau..laukiu vis dar smile.gif patarkit ar galima taip,man neismanelei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 31 sausio 2009 - 16:35
Stai mano grazuole geriau nufotkinta. Oncidium. Ar nebus cia ta Sharry Baby 'Sweet Fragrance'?
[attachmentid=169004]

O cia ta kur keiki turi, prazydo smile.gif
[attachmentid=169005]
Atsakyti
Tina, nu ir grožiai clap.gif Oncidium, tai labai įdomi. O ir phlaiukas fianas, dar jei iš keikio pražydęs thumbup.gif

O aš va pagalvojau, kad dar dendrobium neturiu..... Dabar jau turiu doh.gif

Gal galit pasakyt koks konkrečiai ? Nobile, ar dar ten kokie būna?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas mergaitės, jungiuosiu prie jūsų group.gif kadangi esu naujokė auginime ir prisiskaičius tiek kad galva susisuko noriu paklausti: mano orchidėja nužydėjo ir daba liko stiebas, ar man jį nukirpti ir kiek? Būčiau laaabai dėkinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti