Man iki gimtadienio dar reikia laukti, bet jau nelabai tikiuosi ka gauti, nes jau dvi gavau is anksto
Tina, geros dovanos
O gelyte labai nematyta, labai jau pasistenge TB
Man iki gimtadienio dar reikia laukti, bet jau nelabai tikiuosi ka gauti, nes jau dvi gavau is anksto
sveikos vėl iš naujo mergaitės
Aš vis tiek prie jūsų jungiuosi, nes dabar jau tikrai esu įsitikinusi, kad šį kartą gavau dovanų orchidėją
tad auginsiu
Aš vis tiek prie jūsų jungiuosi, nes dabar jau tikrai esu įsitikinusi, kad šį kartą gavau dovanų orchidėją
tad auginsiu
QUOTE(RubeliaiUK @ 2009 01 31, 06:46)
sveikos vėl iš naujo mergaitės
tad auginsiu
tad auginsiu
Rodyk, gal vel tave i kita tema issiusim
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 10:40)
Lux, pralinksminai mane
QUOTE(RubeliaiUK @ 2009 01 31, 15:51)
Saknys graziai atrodo, bet ziedeliai pavyte
Mamytes,o Jus purskaliojat su paprastu vandenuku visa gelyte?
zinau kad yra kazkas spec orchidejoms,bet gal galima ir su paprastu vandenuku juk,taip?
as saviske persodinau..kambari labai silta..palieju ir greit isdziuna,tad noreciau papurskalioti su vandenuku,padrekinti ja pacia..ant lango ji stovi..lyg zydes jau..laukiu vis dar
patarkit ar galima taip,man neismanelei
Stai mano grazuole geriau nufotkinta. Oncidium. Ar nebus cia ta Sharry Baby 'Sweet Fragrance'?
[attachmentid=169004]
O cia ta kur keiki turi, prazydo
[attachmentid=169005]
[attachmentid=169004]
O cia ta kur keiki turi, prazydo
[attachmentid=169005]
Labas mergaitės, jungiuosiu prie jūsų
kadangi esu naujokė auginime ir prisiskaičius tiek kad galva susisuko noriu paklausti: mano orchidėja nužydėjo ir daba liko stiebas, ar man jį nukirpti ir kiek? Būčiau laaabai dėkinga
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.