Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

4u.gif misterija
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip jums naujas mano pirkinys-dovana sau wub.gif

unsure.gif persiprasau kad tokia didele foto, nemoku sumazinti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 17 sausio 2009 - 13:33
QUOTE(pabirze @ 2009 01 17, 10:34)
Sveikutės, gal kuri parašysit ar šiandien dirba vilijampolės gėlių bazė- žinau, kad jau rašyta buvo, bet nerandu blush2.gif  4u.gif

Sveika, sestadieni dirba iki 14 val. Sian buvau nuvaziavu, bet nieko gero nemaciau, labai jau isrankiotos. Sake gaus pirmadieni nauja siunta, tai vaziuosiu. Atsiprasysiu is darbo blush2.gif nes tik iki 16 val dirba.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 16, 21:42)
monami, - labai graži tavo baltoji klasika....  wub.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vaiduter @ 2009 01 17, 13:30)
sveikutes 4u.gif  kaip jums naujas mano pirkinys-dovana sau wub.gif
unsure.gif persiprasau kad tokia didele foto, nemoku sumazinti blush2.gif  blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
Gražių gėliukų čia užrodėt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Gera naujiena ta, kad siauliu ermitaze phaleonopsiai po 10 lt, o blogoji (gal greiciau juokingoji) naujiena ta, kad pietinio rajone RIMI parduotuvėje phaliai po 95 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 01 17, 20:34)
Gera naujiena ta, kad siauliu ermitaze phaleonopsiai po 10 lt, o blogoji (gal greiciau juokingoji)  naujiena ta, kad pietinio rajone RIMI parduotuvėje phaliai po 95 lt  lotuliukas.gif

bigsmile.gif tai ryt varysiu gal nusipirkt kokios kitos spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image g.d. dovana sau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 17 sausio 2009 - 21:35
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 17, 21:12)
g.d. dovana sau  4u.gif

wub.gif jecau kokis grožis,o jau kiek pumpurų wub.gif
bet man jie visi nukrito verysad.gif bet jaučiu,kad nušalė kol iš parduotuvės iki mašinos,nes buvo tie didieji šalčiai doh.gif
Atsakyti
gabe60, lb grazios gelytes, tokia balta su "raudonom lupytem" as irgi turiu wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif už pagyrimus, bet jūs nežinot kokią delmatininę darbe auginu, kai prasiskleis pumpurai, tai būtinai jums parodysiu mirksiukas.gif , na tik gali truputį užtrukti, bet mes kantrios, tikrai sulauksime ax.gif
O šias man žentulis išrinko biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi dabar be žiedų... vos vos pumpuriukai, o taip norėtųs žiemą žiedų ax.gif teks palaukti ax.gif

Atsakyti