Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 01, 23:13)
krc siandien i viena pamoka nuejom, kitas ant laipteliu prie veneros praleidom - deginomes  biggrin.gif  toks musu pamoku lankymas  biggrin.gif  biggrin.gif

kas turi virš 8 - sveikinu, patekot  biggrin.gif  isiskaiciuoja ir visos dailes ir t.t.
kas turi maziau uz 8 - butelka ir patekot  biggrin.gif

yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei ir dailes isikaito tai man visai gerai!!! thumbup.gif

Papildyta:
kiek dailes mokytoju yra? reikia rasyti dailes kontrolinius? (mums reikia tai eilini karta 5 gavau) doh.gif
Atsakyti
eikit sau. Vat i ta Dailes pamoku tema, tai man butu ragai, jeigu cia stipriai. Pas mus mokykloj tokia tvarka: per pamokas uzduoda ka piest, bet aisku nieaks nepiasia. Atnesi kita pamoka is namu piesini ir viskas. Knyga tik viena kart buvom atsiverte, bet nieko nepamenu. Na mus aisku gasdino gasdino, sako gimanzijoje is istorijos ir viso kito reikes atsiskaitineti, dailininkus zinot, ar ka ten. nu zodziu, as nko nemoku, tai jauciu man butu pravalas sauleje, jeigu reiktu zinot ta dailes istorija, ten tuos visa renesanso epochos architektura ;(( unsure.gif

o seip, smagu, kad vat cia, forume pabendraujam, mokykloj bus fainiau, rmt tongue.gif tongue.gif

ir siaip, labai pradziugino cia kazkas, kad iskaito tuos lengvuosius pazymius. neramumas nuo sirdien nukrito 4u.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzysweet: 02 birželio 2009 - 15:34
aj gal du piešinius esu nunešus, o šiaip nelabai einu į tą dailę smile.gif iš tokių dalykų tai čia tik informatika stipri unsure.gif
Atsakyti
tai lengvieji įsiskaičiuoja? ;D
Kad su kiek draugių kalbėjau, tai visos sakė nesiskaičiuoja;D
o dėl dailės tai ir man baisu būtų jeigu ten teorijas visokias kalt tektų. dabar mūsų dailės mokytoja padeda ant lentos kokį dailininko šedevrą ir būna nupieškit tokį. ko baisiau nupieši, tuo labiau jai patinka lotuliukas.gif vienu žodžiu.
kaip saulėj su matematika? ;D sakė klasiokė, kad yra kažkoks labai žiaurus mokytojas, kad 4 turėt reikia nežinau kiek mokytis? pas tokį papult tai doh.gif
Atsakyti
nu aš kai pernai stojau, tai viskas skaičiavos 4u.gif
matematika tai turiu žiauriai gerą mokytoją - tikrai labai stipri matkė, stipriai paruošia egzams.. bent jau mano mokytojas tai daug jo mokomų vaikų yra olimpiadų laimėtojai... tikrai turbūt stipriausias dėstymas yra matematikos mirksiukas.gif
o tavo klasiokė turbūt kalbėjo apie garsųjį fiziką Jurėną biggrin.gif
Atsakyti
o siandien neset kas nors prasyma?a? 4u.gif
Atsakyti
aš dar nenešiau:D
Atsakyti
as ryt nesu, apie 14 valanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 02, 20:55)
aš dar nenešiau:D

kodel?

be to teisingai, katik as pasiziurejau, mane buvo neteisingai informave del jureno. jis tik db turi treciokus. tai viskas OK ok.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzysweet @ 2009 06 02, 21:54)
as ryt nesu, apie 14 valanda biggrin.gif

kad ryt egzas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 02, 22:32)
kad ryt egzas  blink.gif

ir rytoj nepriims? tikrai? ;//
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 02, 21:00)
kodel?
be to teisingai, katik as pasiziurejau, mane buvo neteisingai informave del jureno. jis tik db turi treciokus. tai viskas OK  ok.gif  yahoo.gif

negalėjau;D
Atsakyti