Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Again. @ 2009 06 03, 16:59)
Aišku.  smile.gif  Sakė  3 senų vaikų klasės bus papildomos naujokais ir viena visiškai nauja. Tai turbūt nežinai į kuria eisi ar ne?  rolleyes.gif 
Ir ar eisi taip kaip aš - viena, ar gal turi kokią draugę, buvusią kalsiokę, kuri kartu pereina?

nu kadangi zadu buti pirmoke tai negaliu ateiti i jau sena klase. smile.gif
o eisiu tai viena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 03, 16:02)
nu kadangi zadu buti pirmoke tai negaliu ateiti i jau sena klase.  smile.gif 
o eisiu tai viena.  4u.gif

Ai taip. Susipainiojau truputį su kita mokykla, kad į senas klases doh.gif Jau visai maišosi viskas biggrin.gif . Tai šaunu tada, žiurėk gal klasiokės būsim. smile.gif O nežinai pagal ką tas klases susikirsto? Atsitiktinai?
Atsakyti
QUOTE(Again. @ 2009 06 03, 17:29)
Ai taip. Susipainiojau truputį su kita mokykla, kad į senas klases  doh.gif  Jau visai maišosi viskas  biggrin.gif . Tai šaunu tada, žiurėk gal klasiokės būsim. smile.gif  O nežinai pagal ką tas klases susikirsto? Atsitiktinai?

tikriausia atsitiktinai. nors tiksliai nezinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Again. @ 2009 06 03, 15:29)
Sveikos panelės.  4u.gif  Kagi aš irgi nuspręndžiau pereiti iš vidurinės į gimnaziją. Galimas variantas, kad tai bus Saulė. Būtų malonu susipažinti, pabendrauti kažkiek, ir šiaip jūsų nuomonės apie mokyklą pasiklausyti. O ir šiaip, gal su būsimom klasiokėm susipažinti, neabejoju, kad čia tokių bus, jau vien į rugsėjo 1-ąją eiti būtų drasiau  rolleyes.gif  .  Tikiuosi priimsite.  mirksiukas.gif

sveika, žinoma priimsime.smile.gif)
o pati žadi būti Saulėj pirmokė? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 03, 16:57)
sveika, žinoma priimsime.smile.gif)
o pati žadi būti Saulėj pirmokė? smile.gif

Taip rolleyes.gif
Atsakyti
Again, o kada prasyma nesi? As tai rytoj keliausiu ;D O kaip supratau ten nueini ir tau duoda forma, ja uzpildai ir viskas. Ar reik kaip, berods Saules puslapy rase atsisviest lapa ji uzpildyt ir nunest tiesiog? g.gif Ir kur ten reik eit pacioj mokykloj mazdaug, kad neklaidziot per daug?
Atsakyti
QUOTE(Marges23 @ 2009 06 03, 17:32)
Again, o kada prasyma nesi? As tai rytoj keliausiu ;D O kaip supratau ten nueini ir tau duoda forma, ja uzpildai ir viskas. Ar reik kaip, berods Saules puslapy rase atsisviest lapa ji uzpildyt ir nunest tiesiog?  g.gif  Ir kur ten reik eit pacioj mokykloj mazdaug, kad neklaidziot per daug?

Aš prašymą nešiu 2-3 dienų bėgyje.. nu tai jau ne už ilgo unsure.gif. Ir bent jau kiek aš supratau, tai kai skambinausi, sakė, jog užtenka to prašymo tik pradžiai, pažymių vidurkio ten to viso reikės vėliau, vistiek dar neišvesti daug kur. O forma tai bent jau aš tai atsispausdinau iš Saulės puslapio, pagaliau blogiau nebus, nunešiu ją, o jeigu jau ten taip yra, kad duoda kitą formą tai tiesiog nepaduosiu, nes tiksliai nežinau. doh.gif biggrin.gif
O žinok kur ten eiti tai pati buvau gal prieš kokius 5 metus, net nenumanau, taip, kad atsakymo į šitą klausimą pačiai reikėtų biggrin.gif .
Atsakyti
O viena eisi ar su tevais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Again. @ 2009 06 03, 19:19)
Aš prašymą nešiu 2-3 dienų bėgyje.. nu tai jau ne už ilgo  unsure.gif. Ir bent jau kiek aš supratau, tai kai skambinausi, sakė, jog užtenka to prašymo tik pradžiai, pažymių vidurkio ten to viso reikės vėliau, vistiek dar neišvesti daug kur. O forma tai bent jau aš tai atsispausdinau iš Saulės puslapio, pagaliau blogiau nebus, nunešiu ją, o jeigu jau ten taip yra, kad duoda kitą formą tai tiesiog nepaduosiu, nes tiksliai nežinau.  doh.gif   biggrin.gif 
O žinok kur ten eiti tai pati buvau gal prieš kokius 5 metus, net nenumanau, taip, kad atsakymo į šitą klausimą pačiai reikėtų  biggrin.gif .

stai atsakimai i klausimus. kai as ejau nesiausi ta atspauzdinta lapa, bet manes perklase ar ji turiu ar duoti. tai man atrodo jeigu ir neturesit nieko tokio, duos.
o paskui duoda uzpildyti toki lapa, kur pateikti ivairus klasimai "kodel pasirinkote sita gimnazija?; ko tikites is saules gimnazijos?..." dar reikia parasyti apie savo pasiekimus, popamokine veikla ir pan. .
mes iejome ne pro pagrindini iejima, o siek tiek toleliau esanti.tada nusileidome laiptais i apacia ir is kaires priesais buvo tas kabinetas, kur vyksta priemimas.
taigi isvada: reikia pildyti du lapus ir eiti ne pro pagrindini iejima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita...: 03 birželio 2009 - 17:35
Greta, dekui uz atsakymus thumbup.gif
O kokie jums sijonai grazesni- tiesus ar klostuoti? As asmeniskai isivaizduoju, kad geriausiai atrodytu tiesus, auksciau keliu.. g.gif Svarkas liemenuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marges23 @ 2009 06 03, 19:39)
Greta, dekui uz atsakymus  thumbup.gif 
O kokie jums sijonai grazesni- tiesus ar klostuoti? As asmeniskai isivaizduoju, kad geriausiai atrodytu tiesus, auksciau keliu..  g.gif Svarkas liemenuotas  rolleyes.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
o del uniformu, tai visaip kaip mano sapne, parasei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 03, 18:32)
stai atsakimai i klausimus. kai as ejau nesiausi ta atspauzdinta lapa, bet manes perklase ar ji turiu ar duoti. tai man atrodo jeigu ir neturesit nieko tokio, duos.
o paskui duoda uzpildyti toki lapa, kur pateikti ivairus klasimai "kodel pasirinkote sita gimnazija?; ko tikites is saules gimnazijos?..." dar reikia parasyti apie savo pasiekimus, popamokine veikla ir pan. .
mes iejome ne pro pagrindini iejima, o siek tiek toleliau esanti.tada nusileidome laiptais i apacia ir is kaires priesais buvo tas kabinetas, kur vyksta priemimas.
taigi isvada: reikia pildyti du lapus ir eiti ne pro pagrindini iejima.  4u.gif

ką maždaug rašei į tuos klausimus..?
Atsakyti