Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

na mano 8.7, tikiuosi irgi patekt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 11, 21:55)
na mano 8.7, tikiuosi irgi patekt  4u.gif  4u.gif

o as siandien labai susigadinau metini. ir mano db geriausiu atveju bus 8.8. verysad.gif labai liudna kad taip del vieno pazymio viskas susigadino. ir kai dar del jo ne pati kalta...
manau pateksi su 8.7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 12, 15:49)
o as siandien labai susigadinau metini. ir mano db geriausiu atveju bus 8.8.  verysad.gif  labai liudna kad taip del vieno pazymio viskas susigadino. ir kai dar del jo ne pati kalta...
manau pateksi  su 8.7  smile.gif

vargšiukė, kas taip sugadino? rolleyes.gif mes trečiadienį varom pasiimti atestatų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 12, 19:06)
vargšiukė, kas taip sugadino?  rolleyes.gif mes trečiadienį varom pasiimti atestatų  thumbup.gif

ai musu fizikos mokytoja apsikrovus darbais, nieko neaiskina. pamokos buna tik tada kai kontrolini rasom, tai per ji ir susipazystam su medziaga. unsure.gif butu juokinga, bet kai taip nutiko tai verkt noris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 12, 19:42)
ai musu fizikos mokytoja apsikrovus darbais, nieko neaiskina. pamokos buna tik tada kai kontrolini rasom, tai per ji ir susipazystam su medziaga. unsure.gif  butu juokinga, bet kai taip nutiko tai verkt noris  verysad.gif

va jei, as fizika turejau rasyt paskutine diena, bet tai spec nennuejau i sule:D
bet sake ir nerase xD
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 13, 21:57)
va jei, as fizika turejau rasyt paskutine diena, bet tai spec nennuejau i sule:D
bet sake ir nerase xD

tai jum gerai. mums tai nieko neaiskina ir dar sunkiausius kontrolinius rasom. doh.gif
kazkaip jau prarandu vilti del saules. net nezinau kodel? verysad.gif kazkaip mastau kaip bus nesmagu kai pamatysiu kad nepatekau... ai bet nesvarbu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 15, 10:37)
tai jum gerai. mums tai nieko neaiskina ir dar sunkiausius kontrolinius rasom. doh.gif
kazkaip jau prarandu vilti del saules. net nezinau kodel?  verysad.gif  kazkaip mastau kaip bus nesmagu kai pamatysiu kad nepatekau... ai bet nesvarbu.  schmoll.gif

taigi viskas bus gerai, pagalvok logiškai turi 9 vidurkį, manai bus labai daug stojančių su 10? smile.gif
Atsakyti
um, o as snd paskaiciavau vidurki savo be dailes, muzikos, kuno k. ir darbu...
8,77.. Bet as dar nepraradau vilties biggrin.gif ir nesvarbu kad tik i sia viena gimnazija nunesus prasyma.. nesvarbu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 15, 12:46)
taigi viskas bus gerai, pagalvok logiškai turi 9 vidurkį, manai bus labai daug stojančių su 10? smile.gif

ne, nebe 9 o tik 8.8 verysad.gif lotuliukas.gif sakau, kai maniau kad bus 9 , o dabar tik 8.8 geriausiu atveju(nes susigadinau su kvaila fizika) tai liudna kazkaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 15, 16:15)
ne, nebe 9 o tik 8.8  verysad.gif  lotuliukas.gif  sakau, kai maniau kad bus 9 , o dabar tik 8.8 geriausiu atveju(nes susigadinau su kvaila fizika) tai liudna kazkaip...  doh.gif

ką čia nusišneki, labai daug ką reiškia tas 0,2 xDDD
pas mane iš vis kažkur 8,6 ar tai 8,77
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 15, 19:03)
ką čia nusišneki, labai daug ką reiškia tas 0,2 xDDD
pas mane iš vis kažkur 8,6 ar tai 8,77

nezinau. gal ir ne daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 06 15, 18:47)
nezinau. gal ir ne daug  smile.gif

aišku, kad nedaug;D
Atsakyti