Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

na , tai kaip nuotaikos jums? mirksiukas.gif
nezinot kada rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
rezultatai kiek žinau 26d. ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 16, 21:29)
na , tai kaip nuotaikos jums?  mirksiukas.gif
nezinot kada rezultatai?  4u.gif

rezultatai 26d.. mano tai nuotaikos neramios, užvakar klasiokė nunešė prašymą, sako o kur pažymiai? ji tokia mum dar neišvedė. tai ta moteris sako tai ko jūs laukiat? visos mokyklos atnešusios norit likt paskutinės? kurmi taip pasimečiau kai klasiokė pasakė.. verysad.gif šiandien direktorė pasigavo tai ko čia išeini bla bla bla vistiek bus gimnazinė klasė ir panašiai doh.gif
Atsakyti
nu jo... unsure.gif
siaip is tikruju reiktu nest pusmecius 4u.gif
bet nesijaudink 4u.gif kad ir paskutines nunesit, o koks skirtumas, juk ne pagal eile atrenka, o pagal vidurki 4u.gif
viskas bus gerai, nekvarsink sau galvos 4u.gif ziurint ant kokios pavaduotojos papuole, yra ir pridurkiu doh.gif - vienos taip sneka, kitos anaip smile.gif
mane irgi senoj sulej klyfa atkalbinedavo biggrin.gif sako narkomanu mokykla, prasigersi, nieko ten nemoko biggrin.gif bet viskas atvirksciai - su narkomanais kol kas nesusiduriau, o gyvenimas pasidare ne toks ''laisvas'' kaip buvo senoj smile.gif , mokslo lygis ne daug kuo skiriasi, bet aplinka, zmones, tarp kuriu mokaisi, tai net ner ka kalbet 4u.gif taip kad neklausykit tu gandu, ateisit ir pacios pamatysit blush2.gif mirksiukas.gif

ir tikrai dar visos mokyklos neatnesusios biggrin.gif biggrin.gif gasdina ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 17, 12:40)

heh, ramini tu čia mane 4u.gif
tai jau penktadienį pasiimu atestatą ir iš kart šiaušiu į saulę;D
aš ir manau, kad ne visos mokyklos atnešė, nes visur mokslo metai baigiasi tik 19d;)
tai aš net neabejoju, kad saulėj geriau negu dabartinėj..smile.gif)
Atsakyti
aš irgi nešiu 19d. savo pažymius.
omg, jei visi gaus atestatus 19d. dieną jau įsivaizduoju kie kten bus žmonių. ;>
klausimas man, kas ten sėdi už stalo priimamajame, ten kur nešam prašymus, pavaduotoja? tokia trumpais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 17, 17:01)
heh, ramini tu čia mane 4u.gif 
tai jau penktadienį pasiimu atestatą ir iš kart šiaušiu į saulę;D
aš ir manau, kad ne visos mokyklos atnešė, nes visur mokslo metai baigiasi tik 19d;) 
tai aš net neabejoju, kad saulėj geriau negu dabartinėj..smile.gif)

siaip nesijaudink, nes as irgi nesiu penktadieni(geriausiu atveju), o siaip gali but kad ir pirmadieni, nes aukletoja nelabai gali greiciau duoti, sako ir tai darys tai ka gali. na o paciu blogiausiu atveju gali but ir taip, kad man to pazymejimo neisduos ir iki 23d. taigi isviso nenesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzysweet @ 2009 06 17, 16:39)
omg, jei visi gaus atestatus 19d. dieną jau įsivaizduoju kie kten bus žmonių. ;>
klausimas man, kas ten sėdi už stalo priimamajame, ten kur nešam prašymus, pavaduotoja? tokia trumpais plaukais?

man draugė sakė ten lyg ir socialinė su psichologe.. bet čia ne tikslu;)

QUOTE(Margarita... @ 2009 06 17, 16:42)
siaip nesijaudink, nes as irgi nesiu penktadieni(geriausiu atveju), o siaip gali but kad ir pirmadieni, nes aukletoja nelabai gali greiciau duoti, sako ir tai darys tai ka gali. na o paciu blogiausiu atveju gali but ir taip, kad man to pazymejimo neisduos ir iki 23d. taigi isviso nenesiu. doh.gif

nekalbėk su ta auklėtoja, ne ji rašo pažymėjimus. penktadienį nueik arba pas direktorę arba pas pavaduotoją. jeigu dar jos sušnekamos tai tikrai duos:) man direktorė tai nž kiek laiko turėsiu prašyt, kad duotų, bet turim tokią lb thumbup.gif pavaduotoją tai greitai turėtų suveikti mum tuos atstatus:}}}
Atsakyti
QUOTE(dizzysweet @ 2009 06 17, 17:39)

Jeigu kalbi apie ta moteriske tik uzlipus laiptais, kur kameras ziuri, ir sedi uz stalo, tai ten sargute lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei apie kokiam kabinete sedincia moteriske, tai turbut pavaduotoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 17, 21:17)
Jeigu kalbi apie ta moteriske tik uzlipus laiptais, kur kameras ziuri, ir sedi uz stalo, tai ten sargute  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei apie kokiam kabinete sedincia moteriske, tai turbut pavaduotoja  unsure.gif

aš manau jinai šnekėjo apie tą moterį kuri buvo kabinete tam;D
jūs dar mokotėS?
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2009 06 17, 23:19)
aš manau jinai šnekėjo apie tą moterį kuri buvo kabinete tam;D
jūs dar mokotėS?

nelabai
nebent atsiskaitinet galima iki 19 d ax.gif
Atsakyti
taip taip, as apie ta moteri, kur rusyje sedi uz stalo ir priimineja prasymus biggrin.gif
Atsakyti